139

Анонимен

преди 1 месец

Обикновено такива тарикати приключват с надгробен камък покрай пътя, но дано не завлече и някой невинен!

138

Мдаа

преди 1 месец

До неАнонимен. То и един тук в Пловдив си прави кефа и свърши в дървото с разцепен джип, а от него и приятелската му нищо не остана. Другите двама не знам дали се възстановиха. За такива скорости трябва да се отнема книжката веднага, на место, без обяснения и без право на каквото и да било!!!!

137

Пародия на държава

преди 1 месец

В Тунела има много камери, ами какво пишете по интернет, змаете го кой е , вземетему книжката и колата и публично го линчувайте .. какво се правите на ударени... или за този няма закони, както за много други? Вероятно има 300 нарушения, но е човек на някой и пак ще му се размине , докато не убие 10 човека и тогава не започнете разследване... егати нещастните управници !

136

Анонимен

преди 1 месец

Този е бързал за среща със Свети Петър.

135

вгз

преди 1 месец

Явно с каруцата на масовата аудитория, не можете да вдигнете дори 80 км/ч.

134

вгз

преди 1 месец

Виждам, че на много хора не им допада карането над 80 км/ч. Трябва да можете първо да си купите правилнито возило. Второ, да можете да карате при високи скорости. При мен М5-та, Камаро и Мустанг всяка година се обновяват и за мен идват фабрично отключени от производителя.

133

Анонимен

преди 1 месец

Nai golemia!

132

Д-р

преди 1 месец

Бих бил щастлив да ми покажете петното върху стената на тунела оставено от размазания джигит. Би било забавно да изучават в медицинския институт на колко парчета може да се раздроби една празна човешка глава.

131

Дано се

преди 1 месец

Размаже някъде, но без невинни! Амин!А и3 родите на Дондуков и с това ли немогат да се справят?

130

точно така

преди 1 месец

В Германия глобата му е 500 евро 10 години без книжка и му взимат колата Ако иска пак да кара така

129

Руси

преди 1 месец

Тази мадама явно й е празна хралупата ,щото за един миг и е на некролог.

128

Киро Тъпов Куров

преди 1 месец

А тая дето я е впечатлил, пуснала ли му е да и нацепии сливата? Или се е хабил джигитта напразно?

127

Самоу

преди 1 месец

Той това иска да е на страниците на медиите, сензация голяма .Изперкал тотално ***! Не бих му отделял толкова голямо внимание , хубавото е ,че няма невинни жертви.....

126

Анонимен

преди 1 месец

То е твърде близо до акъла, за да се сетят повечето, но когато за едно нещо няма последствия, няма и причина да спреш да го правиш. Ако на хората не им беше студено нямаше да се научат да правят дрехи. Ако всеки път като стъпиш на магистралата и виждаш джигит след джигит да кара с превишена скорост, без да му дреме, че може да убие някой, значи нито санкцията го достига, нито го плаши.

125

Анонимен

преди 1 месец

швед с 15 годишната си жена

124

Този Който

преди 1 месец

Меркендез...мнооо въри....

123

ПроСоТо

преди 1 месец

ЛУДОСТ ли?!...Не,не!.."Визитната картичка на освирепялия българин"..

122

Хм?

преди 1 месец

До вгз Не е проблема, че караш з 315 км., а че километража ти може да спре на толкова и освен себе си да унищожиш и други хора, които карат нормално и нямат никаква вина! Ти може да искаш да ти е вгз, но други не искат!

121

Смешки

преди 1 месец

Това е една новина.

120

Анонимен

преди 1 месец

Аз карам с ограниченията или с 5-10 километра от горе. Човек ще реши че едвали не го правя за да дразния другите. Изпреварват ме масово като спрял на забранени места и ми светкат и бибиткат. Да не говорим за елементарна култура: спазване на дистанция, чисти изпреварвания, да отстъпиш предисмтво на чакащи. В Индия се кара по-културно и кадърно.