18

Спасителят

преди 1 месец

Логично е , чехандерите нямат море у тях . Откъде да знае чехандерът , че морето не е до колене ?

17

Анонимен

преди 1 месец

Бях на плажа и повече няма там да стъпя. Като ходих покрай тия шезлонги те така те удрят по главата, че можеш да паднеш. Като намериш Шезлонга за който си платил и седнеш на ужким пясъка... такива стъкла, гвоздеи те бодат по дупдупето, че веднага отиваш да плуваш.. плуваш, плуваш и като се върнеш обратно докато намериш твоя шезлонг пак си удряш главата и така всеки ден. Добре, че бях само пет дена... иначе щях да остана без горна и долна Глава и доленГъз!

16

къде са

преди 1 месец

сега патриотите дето като загине българин някъде в чужбина се скъсват да злобеят,че ако си бил стоял в българя нямало да му се случи,сега дали ще кажат за горкия човек,че ако си беше стоял в Чехия щеше да е жив и здрав

15

Анонимен

преди 1 месец

Северният плаж не е като Южния плаж в Приморско, където морето е плитко много навътре. Всяка година Северният плаж взима жертви. Преди години имаше на едно място предупреждение за дънни ями, но мутрите го махнаха преди около 25 години.

14

Анонимен

преди 1 месец

А спасителят къде е спал :)))

13

Пенсионер

преди 1 месец

На 66 г. нямаш работа на морето. Стоиш си вкъщи под климатика. Сутрин рано в Кауфланд да си похарчиш пенсията и да тук.

12

Анонимен

преди 1 месец

От корема му при аутопсията само морска вода ли е изтекла или и бира. И цаци.

11

kiki

преди 1 месец

Северният плаж си е много коварен и не е плитко!

10

няма спасители

преди 1 месец

в америка е с по 10-15 души на всеки пост . нямат страх от акули или мъртвак . наште са гола вода . мизерни заплати , по-малки от голямата пенсия, не се хранят .

9

Анонимен

преди 1 месец

На всеки удавен трябва по 500лв да се реже от заплатата наспасителя с червенито *** в кулата. Двама удавини и да си ходи на село у канала да спасява жаби

8

Северния плаж

преди 1 месец

Нормално е туй - тез бавно развитите спасители в Приморското те са мърляци, свирят и слагат безразборно Червени флагове за щяло и нещяло в тихи и спокойни води за да не работят.И хората не ги уважават. И

7

1

преди 1 месец

Черно Море е пълно с "акита" които тръгват още от Германия,как няма да се удави, това море мяза на нужник.

6

Дедо Ви Поп

преди 1 месец

Ех, какви чешки ТуристКи имаше на Приморското едно време...

5

А може би заглавието

преди 1 месец

да е грешно и на джендр български да е трябвало да бъде - Турист от Чехия се е удавилА в Приморско! Не нормалници! Там може да се удавиш само ако си инвалид или имаш вземане даване с мутричките от околността! А това, че не били открити следи от насилие ме кара да мисля точно обратното! ОТ КОГА И ДЖЕНДРОСВАНЕТО СЕ ЦЕНЗУРИРА?

4

А може би заглавието

преди 1 месец

да е грешно и на джендър български да е трябвало да бъде - Турист от Чехия се е удавилА в Приморско! Не нормалници! Там може да се удавиш само ако си инвалид или имаш вземане даване с мутричките от околността! А това, че не били открити следи от насилие ме кара да мисля точно обратното!

3

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

До 1. Точно на между Приморско и ММЦ щях да се удавя и е истински късмет,че приятели ме видяха. Аз от течения не разбирам,но знам,че там имаше някакво странно течение. И в друг случай съм споменавал за това.Беотдавна пак някой се бе удавил там. Не подценявайте опасностите в Приморско. Истина е,че има суша на 150 метра,но между брега и тези 150 метра не е плитко.

2

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Тия по плажовете не са спасители,а някакви селски тарикати,които са там да зяпат за..д..н..и..ц.и...В България се бие рекорд по давене и това не е проблем на летуващите,а на спасителните отряди.

1

Анонимен

преди 1 месец

Как може да се е удавил в Приморско? Там е плитко на 150 м от брега. Да не е плувал към Турция?