8

Анонимен

преди 1 месец

Аз обичах и обичам да гледам много телевизия и освен филми и музикални канали за развлечение съм гледала и много научнопопулярни предавания на всякакви тематики. Много е важно, какво е съдържанието, което получаваш. Ако обичаш по цял ден на ти върви "телевизията на Димитровградския инженер" и нищо друго, това вече е дегенеративно. същото е и с интернет съдържанието. Разбира се на децата трябва да им се ограничава времето на ползване, иначе откачат.

7

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Благодаря на покойната си майка,че ме възпита да чета,до там,че си вкарвах нощната лампа под завивката и четях до непозволените за четене часове. В ония години моето семейство нямаше пари,защото заплатите бяха ниски,но всеки месец майка ми даваше по някой лев за книги ,които продаваха най-напред в Комитета за Култура на "Стамболийски". Четенето трябва да бъде съчетано с компютрите, за да има равновесие в развитието на критическият аналитичен апарат в тиквите ни.

6

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Зависи за какво използуват екрана. Ако развиват усет към научна дейност ,а не пропадане в клопката на игрички не е лошо да пребиват пред екрана. Такова е времето. От друга страна,тези деца нямат кътче,в което да са необезпокоявани. Както казва големият сефарадски поет Joaquin Sabina "Ya no quedan islas para naufragar"(Не останаха острови за корабокрушение ) . И наистина,където и да застанем,все някой ни съди с присъствието си. Децата имат нужда от островчета за своите корабокрушения .

5

Deep Zone

преди 1 месец

Никой не ми е забранявал едно време нищо, но по цял ден играехме футбол навън. Нямахме компютри, само най-богатите имаха такива, а ние четяхме книжки. Единственият проблем с липсите и забраните се получава с напредването на времето- човек има нужда от някои неща, които е пропуснал като млад, затова на стари години почнах да играя видеоигри :)

4

Анонимен

преди 1 месец

И какво да правят децата в жегата, като не искат да излизат.

3

До 1

преди 1 месец

Естествено че е пропаганда! Екраните са второто най-полезно нещо за малките деца, след майчината кърма!

2

Майка инфлуенсарка

преди 1 месец

бегемами не харсваме това! Между 8 и 10 часа екранно време на ден е напълно нормално! Иначе как да пия през деня кафе, а вечер вино с дружките, че и контент за тикток да правя!?! Не стига, че мама и свекито не са по цял ден у нас да помагат, ами и телевизора и телефона да му отнема на златцето ми! А за мен време кога, КОГАААА

1

Хахаххахаххаха

преди 1 месец

Когато се цитира научно изследване и резултати сте длъжни да включите имената им!!!!!! Иначе изглежда като евтина пропаганда.