24

Мечта

преди 1 месец

Да си бьлгарски военен мечтаЛежание и получаване на заплатаА ако си запрянов - пенсия и заплатата капе - демократичен живот ехе

23

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че имаме натовска техника, която да помага в гасенето на пожарите. Например : Ми - 17, БАТ- 1М, БТМ - 1М, ЗИЛ - 131, ЗИЛ - 130, УАЗ - 469, УАЗ - 452 - всички на 50+ години. Иначе ние сме в нато от 20 години (според една реклама по телевизора) ...

22

АЙДЕ БЕ

преди 1 месец

НЯМА ВЕЧЕ ПОЖАРИ -ВОЕННИТЕ СА ГОТОВИ-ТОВА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НЕГОДНИЦИ ОТ ДЪРЖ. СЛУЖИТЕЛИ-НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТИЯ ТЮФЛЕЦИ

21

Мдааа

преди 1 месец

Има пари в бюджетите, има пари в програмите, но това, което констатираме, са неслучени обществени поръчки. Вероятно ГЕРБ искат техни хора да вземат поръчките.

20

Цитат

преди 1 месец

"Видяхме, че са били пуснати четири обществени поръчки в МВР, от които две се обжалват, една е отказана, а четвъртата не е стартирала. "Наистина ни изяжда това, че има пари в държавата, но няма машини да спасяват къщите на хората и това е липса на организация, липса на координация".

19

Истината

преди 1 месец

Има достатъчно пари от ОП "Околна среда", които остави в бюджета Асен Василев и ПП-ДБ. Проблумът НЕ е финансов, а липса на отговорност от страна на управляващите страната ни.

18

Мисля, че ...

преди 1 месец

Случилото се в страната във връзка с пожарите е абсолютна трагедия с хората. И показва неадекватното управление и инфантилността на управляващите в момента.

17

Питам само?!

преди 1 месец

Кога Премиерът Главчев ще поеме ОТГОВОРНОСТ????? Пълна безотговорност!!!

16

Фактите не лъжат!

преди 1 месец

Причината за ситуацията с пожарите е липса на организация на Служебното правителство на премиера Главчев!

15

Некадърници!

преди 1 месец

Оставка!!!

14

Анонимен

преди 1 месец

ЗАПРЯНОВ Е ПО-УМЕН ОТ БОЙКО БОРИСОВ

13

Виновни са ГЕРБ!

преди 1 месец

Липса на координация и организация на служебното правителство на ГЕРБ, Главчев и Стоянов!! Неадекватно правителство!!!!!

12

Анонимен

преди 1 месец

Има слухове, че някои от тези пожари са тръгнали именно от военни учения.

11

до 3

преди 1 месец

Не е мълчал, а заяви, че не е работа на армията да гаси пожар! Тя имала функции по осигуряване на националната сигурност, а за такива бедствия си имало други стуктури! Така функционира демократична България! Всеки гледа да си ,,постави ламаринката" отзад и да натопи другарчето! Личният елемент в отношенията мужду институциите хич не е за пренебрегване - Другите се провалиха, само аз съм безгрешен!

10

Анонимен

преди 1 месец

Въпрос към Атанас Запрянов. Другарю Запрянав, от къде армията ще вземе 400 кофи за тия 400 войници да гасят пожарите с вода от реката? По - добре е да докараш 400 девойки с 800 менци да носят вода от реката и ще се увеличи бойната готовност. Запрянка, та те Амазонките, много по-добре разбират от тая твоя мъжка армия как се гасят пожари! Бъди при Амазонките като гасят пожари да те поливат със студена водица и ти радостен да викаш: Напред на бой, другарки и другари! Напред, победата е наша!

9

Анонимен

преди 1 месец

Въпрос към Атанас Запрянов. Другарю Запрянав, от къде армията ще вземе 400 кофи за тия 400 войници да гасят пожарите с вода от реката? По - добре е да докараш 400 девойки с 800 менци да носят вода от реката и ще се увеличи бойната готовност. Запрянка, та те Амазонките, много по-добре разбират от тая твоя мъжка армия как се гасят пожари! *** при Амазонките като гасят пожари да те поливат със студена водица и ти радостен да викаш: Напред на бой, другарки и другари! Напред, победата е наша!

8

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Аз съжалявам ако пак досадя с обичта си към Държавата Израел,но просто не се сдържам да кажа,че е единственната действуваща армия в сета. Армията на Израел не е в готовност,а в действие. Пребройте само за последната година колко пожара от ракети и бомби гасят и го правят с национално съзнание и любов към Родината си. Единственната нормална държава в света е Израел. Ако дадем на Израел да ни спретне армията ще сме същите. Само съм им сърдит,че и те не изпратиха поне един селскостопански самолет.

7

Анонимен

преди 1 месец

Добре че бяха дъждът, доброволците и комшиите от Турция, че ако чакаме на управляващите и министерствата със сюрията безполезни служители из тях, да е изгоряло всичко вече. А тия могат да се включат по-наесен, като им минат летните отпуски. Да не си счупят краката от бързане.

6

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Готовността не е действие. Какво значи да са в готов ост?Вперили погледи в пламъците и се ококорили напрегнато. Това ли е готовност? В готовност били те? Лапачки гратис на народни пари.

5

Хахаххахаххаха

преди 1 месец

Ами те все в готовност седят. През това време се наслаждават на "службата си", след това на заплатите си, на бонусите... и все са в готовност. Работа за 5 лв. не вършат, но са в говотност!