34

Анонимен

преди 1 месец

На Ицака риформите....Сега ще го търпим тоя некадърник до второ пришествие.

33

ФАКТ Е:

преди 1 месец

КИРЕ, ПРИЛИЧА НА КАМИЛА....АМА, НЕ Е " ХАРИС"---И, ТАМ Е ПРОБЛЕМА, ЗАЩОТО Е " ИЗМАМЕНАТА КАМИЛА" ОТ КАНАДА....!

32

СМЕХ....

преди 1 месец

АБЕ, КАЗАХ ЛИ ВИ , ЧЕ БЕЗ ГЕРБ-----НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО?????!)АМА , НИЩО ---- ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ ПО ТРУДНИЯ НАЧИН....ХАХАХА...!!!!!

31

Анонимен

преди 1 месец

Тези, които не гласуват, казват, че са съгласни сегашните мафиоти да ни управляват. 70% негласували бяха съгласни на последните избори да остане статуквото.

30

до 24

преди 1 месец

До Анонимен,не може на малкия й пръст да стъпи,намерил си с кого да го сравняваш

29

До Защо трябва да им

преди 1 месец

Без избори не може................досега никой не е измислил нещо по-добро..............само при арабските монархии няма избори и нефтените шейхове предават властта от баща на син!Ти това ли искаш???

28

прост народ

преди 1 месец

слаба държава, умните хора останахме малко и бягаме от политиката..............в България всеки се оправя поединично, нямаме усещане за единна нация.............ако имахме, щяхме да изгоним мафиотите и олигарсите от политиката................но за това трябва воля и дух, не само празни приказки на масата с ракията и салатата!!!

27

Анонимен

преди 1 месец

Радев ли го назначи? Колко милиона ще дадете тази година за избори? Какво му беше на кабинета на ГЕРБ?

26

депутатите

преди 1 месец

са предтавителна извадка на народа, колкото са виновни те, толкова е виновен и всеки от нас, който ги вкарва в парламента..............така че стига сте ревали колко лоши били депутатите, вижте себе си първо, защото и вие не сте стока.............голяма част от българите са крадливи, лъжливи и ебли@@ви, поне 80 % .........но на ракия и салата са много велики!!!

25

до 20

преди 1 месец

депутатите виновни, политиците - виновни..............да бе, да.............нали ние ги избираме, бе??Не ги избират нито руснаците, нито американците, никой марсианците!Виновни сме ние българите, всеки тарикат, никой не иска да работи, а да прецака другия...........затова няма да си оправим държавата, а всеки ще ни командва.............от Европа, от Америка, от Русия................така се пада на хора, които не мислят, когато гласуват!!!

24

Анонимен

преди 1 месец

КИРОВ ПРИЛИЧА НА КАМАЛА ХАРИС

23

До Въпрос от народа

преди 1 месец

не са виновни само депутатите..............какъвто народа,, такива и депутатите.............не съм фен на бат Бойко, но е прав, материалът е калпав и лош...........това е истината и 80 % от българите не стават и за *** за зеле!!!!

22

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

Дъртаците червени измират безславно

21

Анонимен

преди 1 месец

ДЕМЕНТИРАЛИЯТ КОМУНИСТ КИРОВ

20

До АзъКанъАзъ7112136

преди 1 месец

Каква съветска дикататура, бе.............много си зле............има диктат от Турция чрез ДПС и от Европа и САЩ.............но от Русия няма, а СССР отдавна не съществува, ако не си разбрал!!

19

Анонимен

преди 1 месец

прогнозирам 12% избирателна активност този път.

18

Анонимен

преди 1 месец

Аз тая бг конституция не мога да я разбера,как може 2 месеца да ку провежда кампания, 2 месеца да ке раздават мандати, 10 дни да се чакат окончателни резултати...тая конституция е за ***

17

Samo minavam

преди 1 месец

Нашият пастор от Гетото, пак ще купи апартамент.

16

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Народът им обяснява на тия партийни антибългари,че не иска да им види фейсовете и пак и пак се кандидатират..Самият факт,че 70 процента не гласуваме означава ,че отхвърляме политическата партийна мафия в България.И вместо да сведат глава и си отидат тонове ще ни се кикервт по избори.Ами направо да назначат избори в края на всяка седмица. То бива наглост! Османо-съветска диктатура! Ето това е положението ,драги. А Главчев ,макар че никой няма да Ви каже това,е изгоден на всички политически партии

15

123

преди 1 месец

Тъй си го нареди пасианса вождът Бокаса. Maлоумниците от пп и пр гласуваха поДправките на конституцията и сега служебният премиер служи на ББ Единственний и на него му е изгодно да има още няколко избора и години на безвремие и кражби