23

malgiorno a tutti

преди 1 месец

До Анонимен 22: И най-вече методите на изреалската полиция и армия за справяне с много недружелюбни хора накуп, бързо, лесно и еднократно. "Узи"-тата ми харесват, доста удобни са (визирам "Мини Узи" версията, около BGN4k,- е), но за съжаление не е позволено да се притежава напълно автоматичната играчка в БГ, само с автоматично презареждане... Израелците ползват и една друга подобна играчка, но не съм виждал да се продава, а и е доста по-голяма...

22

Анонимен

преди 1 месец

До malgiorno a tutti Много филми си гледал!

21

Аз пък имам осем

преди 1 месец

приятели и за развлечение си носят вериги и токи с тях и правим реванш! От милиционерите не очакван нищо нито помощ нито някакви разкрития!! Това е модерна България днес! Завръщане към първобитния живот в съвременноста!

20

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 месец

След като такива побоища са разрешени в детска и училищна възраст ще бъде така . Наказателна отговорност трябва да се носи от седем 7 годишна възраст . И да бъде двойно завишена за деца на държавници - бивши и настоящи , както и за деца на магистрати и всякакъв вид юристи . ДВОЙНО ЗА ТЯХ И ЗА ТЕХНИТЕ ДЕЦА .

19

Анонимен

преди 1 месец

Точно в Овча Купел преди години...Един приятел от село, с апартамент там. Имаше сериозна приятелка, ходеха с години, тъкмо щяха да се женят. Една вечер момчето се прибира от работа и точно по същия начин няколко такива го пресрещат и го пребиват. В последствие инициатор на побоя се оказа бившето гадже на приятелката му, живеещо в съседния вход. При това положение нямаше как - раздели се с приятелката си (той го взе решението, окончателно) и замина на работа в Германия, и досега е там.

18

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Ето за такива ситуации е хубаво да се ходи с прикрита (през рамо, под подходяща стилна жилетка без ръкави) автоматична шевна машина Узи, заредена с една макара конец и още няколко допълнителни макари на лесно, че много бързо свършва конеца. Като тръгне да става такова нещо - няколко тегела наляво - надясно и всичко е добре зашито :).

17

Лекар

преди 1 месец

Имам кристали брато

16

Как решили да звънна

преди 1 месец

на някакво момче и изведнъж идват да те бият? Страхотна логика Това да не помислилш за последствията и да се заяждаш с когото не трябва е типична черта .

15

Един Българин

преди 1 месец

МВР няма да открият извършителите, въпреки че има връзка с другото момче и единият е познат. Те не знаят за тази групичка, макар че тя явно е известна в квартала. Няма да проведат адекватен разпит, а прокурорът ще каже "ами няма доказателства за дело". Всичката им работа е такава и за това имаме такава нагла престъпност. Борисов щеше да я бори ама в началото на мандатите беше...

14

Хи

преди 1 месец

Туй е демокрасито.....

13

Анонимен

преди 1 месец

Колко евроатлантическо

12

Регенсбург

преди 1 месец

С страна, в която детската престъпност се толерира и при всеки опит да се направи нещо скачат всякакви там организации и "родители", ето това са видимите резултати! Защото и в този случай явно става въпрос за върха на цял айсберг и за момче, което по принцип така си разчиствало сметките! Това е чудовищно и повече от скандално! Всички да са с вързани ръце, при положение, че се знае какво правиш. Верно няма такава държава!

11

вуйчо

преди 1 месец

Днешната младеж...леш...

10

В

преди 1 месец

така поднесената информация има доста празнини.

9

Стария Джо

преди 1 месец

А какво означава активно досъдебно производство защото в закона няма такъв термин ? Мвр понякога показват отчайваща некомпетентност и безхаберие което кара хората да виждат в системата корупция

8

Анонимен

преди 1 месец

Еее спомнете си вашите години като тийн. Не ходиха ли пак по училищата групички по 4-5 да бият ЕДИН. Това са ни мъжете тука. Толкова мъжки си оправят проблемите и винаги е било така тука, преди партизани и комунисти сега наследниците им.

7

Наблюдател

преди 1 месец

Нещо ми намирисва на гей афера че нещо се прикрива то е ясно.Но обеля е село присъединило се към София и те се мислят за граждани!Това там е дивия запад и може да е някой охранител бияч с униформа на държавен служител като този от морето него го пуснаха че трябва да патрулира за опазването на обществения ред !

6

Хайде

преди 1 месец

стига бе, дайте малко предистория. Кой го бият ей така, за нищо?

5

Анонимен

преди 1 месец

От 4 год меките китки са начело на държавата. Тотална абдикация на държава. Само гейпаради са им в главите. Жестока корупция, всеки си прави каквото иска, абе модерна соц революция.. още по-зле от времената на боко

4

МВР = МАФИЯ

преди 1 месец

Тея корумпета в 6-то пазят побойниците и дилърите. Ако подадеш жалба питат колко ще им платиш да намерят извършителя. А и да им платиш - пак не ги закачат. Тая банда дето пребива хора в овча купел трябва да бъде ликвидирана. И ако от 6-то не се справят с проблема ще се наложи да има граждански арест и съд. Като няма държава улицата решава такива проблеми. Все повече хора ходят въоражени заради тези гаменчета. Взимайте мерки да няма статия - показен разстрел на 4-*** криминално проявени от О.К.