64

Анонимен

преди 1 месец

"младата жена, чиято вързала косата си в "конска" опашка" е рускина по произход. Шампион по някакви бойни изкуства преди да стане агент.

63

Анонимен

преди 1 месец

Напротив. И децата знаят, че спрат ли понощите за Украйна войната ще свърши много бързо. Само европейските помощи няма да стигнат до никъде. А и без разузнавателни данни украинците няма да могат да нанасят терористични удари. Общо взето военните им възможности ще паднат до най - много 15 % от сегашните. Което си е брутално.

62

Зозо

преди 1 месец

Тромпета пак ще го гърмят :))))))))))))))))))

61

Анонимен

преди 1 месец

Къде намесата на САЩ е донесла "мир и стабилност"? В Косово ли, в Босна и Херцеговина ли, в Ирак ли, в Либия ли, в Афганистан ли, в Сирия ли!

60

Анонимен

преди 1 месец

Джон Болтън, цитиран от Укринформ.... LOL

59

баба мара

преди 1 месец

никои няма да спира воините които води сащ по света впк на сащ няма да позволитакива волности от страна на всеки президент кенеди се опита и видяхме края му и набрат му така че не очакваите промяна в политиката на убии-ците по генезис

58

Урок по Бодигардност

преди 1 месец

Мен обаче ме интересува кое е русото зрялото момиче или младата жена, чиято вързала косата си в "конска" опашка първа застана до Трамп за да го прикрие с гърба си а кой е бодигардът който вдигна ръката си да запуши пролуката междо главата на момичето и колегата й, за да защити Трамп от ново попадение.Тези двамата не само спец.Те са верни на клетвата си солдати и ако ида някой ден вЩатите ще ги потърся да им стисна ръцете за високия професионализъм, смелост и себеотрицание.С телата си защитиха ДТ

57

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е ала бала.

56

Анонимен

преди 1 месец

Ще препотвърдя думите и на другите коментатори и на база на опита ми с американците в годините. Много говорят нищо не казват!

55

Тръмп е популист

преди 1 месец

То всеки може да спре войната. Не е там въпросът. Въпросът е кой ще плати цената?

54

Фитока

преди 1 месец

Аз пък никога не вземам под внимание мнение от бившите Бившите никога не ти мислят доброто или поне е по-вероятно да е така.

53

Анонимен

преди 1 месец

В центъра на американската национална сигурност била украйна дето е на половин планета разстояние разбираш ли,а границата с Мексико не е.Тия изобщо не знаят къде се намират,само Тръмп има акъл в главата.Ако не го изберат ще глътнат вода.

52

Анонимен

преди 1 месец

Има представа.Спира парите за Украйна.

51

баба мара

преди 1 месец

кои ще спре воина на сащ нали впк веднага ще му свети маслото защо тръмп искаувеличение на военните разходи на страните членки на нато уж да ни пазиот кого това са убии-ци по генезис никакво доверие

50

123

преди 1 месец

И що ве, журналята, цитирате някой дето цитира друг? Че да бехте отделили 3-4 минути и да видите все пак какво точно се казва в оригинала?!

49

Христо Христов

преди 1 месец

До 55" И двамата са въздухари и говорят празни приказки, които не изпълняват след избори, но важното е да ги изберат и да са напред в изборите, а после потоп." - значи истински демократи.

48

Христо Христов

преди 1 месец

Тръмп отдавна представи плана си. Но. Този явно е неграмотен да го вдене.

47

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп говори чужд език, английски!

46

Анонимен

преди 1 месец

Щом новината е на Укринформ, повЕрвах!

45

Един Българин

преди 1 месец

Какви са разликите между Борисов и Тръмп? Единият е плешив, а другият рус. И двамата не говорят чужди езици. И двамата са въздухари и говорят празни приказки, които не изпълняват след избори, но важното е да ги изберат и да са напред в изборите, а после потоп.