68

Педруга

преди 1 месец

Амбриажите се множат, как им се получава с турска либофф само те си знаят!

67

Ашколсун,

преди 1 месец

германци !Държавата ви се деиндустриализира,ама за сметка на това станахте гей-столица на света !Продължавайте да събирате *** !

66

Анонимен

преди 1 месец

лгтб имат само тези права смърт идоживот в психиатрията..

65

Анонимен

преди 1 месец

Скоро ние нормалните мъже и жени, ще станем малцинство, а земята ще е пълна с психично увредени обратни демократки паразитки, с обърнат пол родени.

64

Избирател Пп

преди 1 месец

С пп/дб напред

63

Анонимен

преди 1 месец

Триумф, апотеоз на евроатлантизма!!! Българи, честита Европа! Вечен живот в Европа!!!

62

Анонимен

преди 1 месец

*** е.. скоро ние нормалните мъже и жени,ще станем малцинство, а земята ще е планетана психично увредени лгтбвсички глобалистки комунистки паразитки са с обърнат пол родени..

61

Нащо гуси дяковска

преди 1 месец

Там ли е било? Ако не, не се брои .!.

60

Анонимен

преди 1 месец

Тия ще спечелят и европейския парламент ако си направят партия на лгбт стите. Ще управляват света . Да му мислят хетеро традиционалистите . Или ставаш наобратно или няма живот

59

Нане Вуте

преди 1 месец

Намерили с какво да се хвалят!! С обратнорезбовите!! И това е бъдещето на децата ви ?? Осъзнайте се!

58

Анонимен

преди 1 месец

До Момичето от Дания - Какво толкова се чудиш, хората нямат нищо против тия всякакви, най-общо наречени обратни, а срещу тяхната наглост, показност и пошла простотия, която демонстрират по улиците. За какви права уж се борят, ползват всички права, които имат и останалите хора. Е, не са чак толкова специални, та за тях да се правят по-особени права. Да си живеят каквито ги е създала природата и да ни освободят от наглото си и пошло присъствие по улиците.

57

Момичето от Дания

преди 1 месец

Познавам хора, които някои от коментиращите наричат с презрителни и обидни думи от речника на редовия балканско-ориенталски мачо грубиян. Тези мои познати никога не са участвали в глупави ,,прайд паради", нито имат такова намерение за в бъдеще. Според тях повечето карикатурни сценографии там са дело на т. нар. ,,активисти" -- професионални протестъри и разни фалшиви НПО, които вдигат шум и правят пропаганда на гърба на всякакви малцинства. Разбира се, за власт и пари...

56

Анонимен

преди 1 месец

Те тва е новина и най-важното събитие не само за Германия, а за целио свет! Хип-хип-ура, да живей!

55

Хитлер

преди 1 месец

Леле, що *** се е навъдила в Германия, няма да ми стигнат камерите :(

54

Момичето от Дания

преди 1 месец

Старият завет изобилно ни представя хомосексуалност, инцест, педофилия и разни други екзотични сексуални практики и ориентации. Забележителното е, че само ,,мъжеложството" и трансвестицизмът са санкционирани с наказание в Мойсеевия закон. Така е в аврамистичните религии, за разлика от Елада и елинистичния свят. Чудно е дали всичките тия са продукт на зловредна пропаганда, или пък КFC са ги хранили още тогава с хормонясали пилета . Иначе тук има доста забавно-нелепи коментари ...

53

българина

преди 1 месец

тази държава я чака бедно бъдеще

52

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютно всичко на което ставаме свидетели се прави систематично и целенасочено. Всичко е част от ПЛАНЪТ ЗА УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ първата версия на който е предложена от Римският Клуб през вече далечната 1972г. Този план през годините многократно беше актуализиран и към целите бяха добавени много елементи. Една от основните цели обаче винаги е била да се намали световното население чрез хибридна война на всички фронтове.

51

666

преди 1 месец

Дааа...те по-важни неща си нямат :)))

50

мдаааа

преди 1 месец

абе лесно им е когато Адолф го няма

49

Христо Христов

преди 1 месец

Че те немците са си генетично сбъркани.