31

Анонимен

преди 1 месец

явно това е казал преди да изтрезнее

30

Анонимен

преди 1 месец

Песа се е объркал нещо. Щял да следи той, та той е никой

29

Карачанаков

преди 1 месец

Аве ПЕСков остави щатите Ами кажи колко села и махали превзехте,колко дрона свалихте.

28

САЩ

преди 1 месец

са фалирала държава, с 27 трилиона долара дълг, и Господ да слезне от небето и да стане президент...........не може да спаси САЩ от фалит, единственото, което спасява САЩ е печатницата на долари-Федералния Резерв, но той не е собственост на обикновените американци, а на ционистите-банкери.......тези, които правят Майданите и войните по света!!!

27

абе

преди 1 месец

никакви помощи, никакви оръжия не могат да спрат сибирската мечка! тя ще си върна украйната област, и извънземни да дойдат! така, че хич не го е еня путин кой ще е президент!

26

Анонимен

преди 1 месец

На песков и господарят му хайл питлера мечтата им Тръмп да дойде и да спечели войната е на път да се разбие завинаги..

25

Анонимен

преди 1 месец

Едно такова тежко, страшно, заплашително... Руское оружие. Самъе страшное! Совершено секретно! Не имеет аналог във весь мир...

24

FMC

преди 1 месец

Значи...САЩ ще има за последен президент-чернокожа жена(? дано не бъркам пола). След това следва заличаване от географската карта на САЩ такъв, какъвто е в момента. А дано спечели.

23

пияница мистик

преди 1 месец

Следете, няма лошо :))) Аз също следя с интерес :)))

22

Брех

преди 1 месец

Досега не следяха, ама отсега вече почват !!

21

абе пес

преди 1 месец

а съветската кока кола и съветския Макдоналдс вкусни ли са , има ли яйца вече в магазините :)

20

Анонимен

преди 1 месец

Русия е страничен наблюдател, нищо не зависи от нея

19

Анонимен

преди 1 месец

Киев няма да го превземат. Русия няма нужда от западна Украйна. След края на Специалната военна операция извънблоковият статут и мирът в западна Украйна може да се гарантира, като се установят миротворчески военни контингенти от Северна Корея, като в замяна за опазване на мира Северна Корея ще получи достъп до качествена украинска пшеница.

18

Анонимен

преди 1 месец

До До 18 - я светни тука, върнаха ли териториите от 1991г?

17

Анонимен

преди 1 месец

В Кремъл преяждат с пуканки.

16

До 18

преди 1 месец

Я вземи но светни, кога ЩЕ превземате Одеса и Киев, е кой век?

15

Войн

преди 1 месец

Тези русожопи, възхваляващи Матушката им, да не се срамуват да кажат какво се вижда през джамлъците на влака препускащ от Мацква до Свети Ленинград - разкошна мизерия и пияни блядoлuku. Да, Св. Петербург е готин град, защото е проектиран от западно-европейски архитекти, където русожопите са били шерповия матрял.

14

До 7ия боклук

преди 1 месец

Какво става със Големият Контра Наступ на нацистите ? Стигнахте ли до Москва ? Миналата година Зеленски обеща че това лято (2023г) щял да се къпе на плажа в Крим...Чакаме снимки.

13

Българин

преди 1 месец

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

12

До 10

преди 1 месец

Ми заминавай, ко чакаш? Вземай "танкиста" от 3 и там, чемадан,вокзал и там, барабар с Мунтафонова. Да не забрайш и рубли да си земеш, те поне евтини кат вас