26

аноним

преди 1 месец

Всички тук писали,ли сте с болни,проядени мозъци,или пък може би всички сте Мохамед,Салам,***-,.Да,възможно е и двете!

25

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Соломон Паси:"майната му на българското православие". След тези думи на Соломон Паси намразих евреите и искрено се надявам, че ще изчезнат от България. А хилавия Паси ще бъде един от първите напуснали родината ни.

24

В.

преди 1 месец

Петър е ***, както ще да се измята!

23

редник Раян

преди 1 месец

Не съм чул някой да гони евреите по света. Интересно ми е, как посланик Сфари ще накара президентката на Мексико да се върне в Израел.

22

Анонимен

преди 1 месец

"Всички тези събития са свързани с една държава и това е Иран.".............Интересно защо ли Иран ви е вдигнал мерника точно на вас? Защо ли не напада мирни народи? Мистерия.

21

Анонимен

преди 1 месец

Тези окупатори кога ще напуснат Палестина?

20

Анонимен

преди 1 месец

Навсякъде има добри и лоши хора! Стремим се да общуваме с добрите!

19

Libre comme air

преди 1 месец

Не знам защо евреите си мислят че са господарите на света!!!И можели да убиват всеки по света!!!В божиите книги е писано че възгордяването е на 4 място по грях!!!И не се знае дали и в Израел ще оцелят!!!

18

Русия

преди 1 месец

Американец ги взриви.

17

бай Бай

преди 1 месец

засега

16

Анонимен

преди 1 месец

Господа евреи , защо се опитахте да убиете нашия Господ Исус Христос по изключително садистичен начин ? Опитахте се , но не ви се отдаде .. Ще ми разтягате локуми че ни обичате останалите .

15

Факт

преди 1 месец

Вярно е. Всички евреи да се преселят Израел и никога да не се връщат по света.

14

Анонимен

преди 1 месец

Евреите са най-гадното племе на света!!

13

Мдааа

преди 1 месец

Не е сигурно, ама изобщо не е сигурно къде е безопасно, още повече в Израел.

12

Анонимен

преди 1 месец

Н.Пр.йоси,нищо не казвате за избитите 20000 палестински дечица.

11

Анонимен

преди 1 месец

хич не са стока евреите............ще ги бият и Хамас и Хизбула..........може и да нямат държава скоро............няма да е голяма загуба за света !!!

10

Израел

преди 1 месец

е окупирал част от Сирия.........Голанските възвишения...........международно призната територия на Сирия...........но демократичничт Запад мълчи............защо така, бе, евроатлантици и демократи????

9

???

преди 1 месец

Защо не казвате, че израел има ядрено оръжие???Но всички арабски държави ги мразят............защото евреите не са стока............дори и ядреното оръжия няма да ги спаси!!

8

преди

преди 1 месец

няколко години службите на Израел убиха един ирански професор по ядрена физика...........но това беше демократично убийсво, нали???

7

опетков

преди 1 месец

До Анонимен Коя родина им е окупирана, бе невежий? Целият арабски свят им е родина. Защо никой от техните си, не ги иска там? Знаеш ли изобщо какво е Газа? Защо живеят там араби? Знаеш ли, че Газа е завладяна от Израел при една от войните и преди е принадлежала на Египет? За какви палестинци говорим? Когато Израел им разрешава да се заселят там, повтарям "заселят" те са били 100000. Газа не им е родина. Сега са 2 млна. Как така при еврейски геноцид спрямо тях те се размножиха 20 пъти?