30

Анонимен

преди 1 месец

От гьотверени акъл не щем!

29

Анонимен

преди 1 месец

Тоя си оправи живота в Брюксел сега кусури намира. Първата партия предложи правителство, не мина. От там на сетне другите да мислят.

28

Кукунела Снайпера:

преди 1 месец

"Много е жизненоважно да запозная посетителите в зоопарк донос.бг с меродавното,ерудирано и високо оценявани в световен мащаб експертно мнение на Рада Дълбоката... Със сигурност форумците ще покажат любовта,уважението и благодарността си от ценните и мъдри изказвания на видния Сойяджийски Грантаджи Юроатланшит Рада Дълбоката в своите коментари и е напълно възможно дори някой да прочете статията,която резонно ми носи по 200 гривни на съчинение! "

27

Анонимен

преди 1 месец

ДПС няма доверие вече в САЩ и партията няма да участва на изборите.Жалките опити на Доган да спаси нещо, като прехвърли всичко на Делян Пеевски е обречен.ДПС няма вече да участва на изборите.Така ГЕРБ и ППДБ ще имат 121 депутата на есен.

26

Анонимен

преди 1 месец

Най-голямата партия в парламента води отговорна и последователна политика в държавата от около 15 години, а другата такава плете без принципно и безотговорно, естествено Лена не е научила думата компромис, което Габриел правеше не еднократно.

25

Анонимен

преди 1 месец

ББ си има служебно правителство, но то не може да окраде онези 50млрд евро, които чакат в Европа. Там му е зора на Боко. Не че не иска редовно правителство, но не и ска правителство, където той да не е на първа линия на крадене на еврофондовете, или пък да дели с някого, ако той има най-много 8% на изборите/ Нинова/

24

Алекс

преди 1 месец

Радане,ама нали твоят съпартиец бездарният Мравояд Христо Иванов съсипа Конституцията и направи така,че служебното правителство да е на ГЕРБ.ББ си има правителство.Зор да прави редовно няма.На следващите избори Шарлатаните ще са с още по-малко депутати.

23

Анонимен

преди 1 месец

И коя е най-голямата партия? Защото ако някой е гласувал за да разкара измамниците не го прави член на никоя партия. Пак избор на по-малкото зло.

22

Ббб

преди 1 месец

Оф, тоя евнух продължава да се изказва отвисоко. Набутаха го там.. Дано поне не изпусне самолета като другия такъв..

21

Пази, Боже!

преди 1 месец

ЕЙ, ГЛАМЧО, НАЙ-ГОЛЯМАТА ПАРТИЯ В БЪЛГАРИЯ НЕ ЖЕЛАЕ НИКОЙ ОТ ВАС, КАМО ЛИ ПРАВИТЕЛСТВАТА ИЛИ НЕФЕЛНИТЕ ВИ ЗАДРУГИ НАРЕЧЕНИ СГЛОБКИ!!! ЗА ТОВА НЕ ГЛАСУВА, ЗАЩОТО СТЕ И ЯСНИ ПО МАНТАЛИТЕТ И НЕЧИСТОПЛЪТНИ МЕРАЦИ. АЛЧНИ ПРЕДАТЕЛИ

20

Анонимен

преди 1 месец

И този се изказа под сянката в ЕП! Да не си помилим, че не е жив!

19

Анонимен

преди 1 месец

До 18 Викаш ако излезем от ЕС ще гласуват 99.99%. Бива ли да си толкова ***? Да не си русофил?

18

Анонимен

преди 1 месец

Най голямата партия е на негласуващите . Ето до това доведе членството в ЕС и нато . Трябва да се сменят поколенията . Младите ще изринат дърт евроатлантизма който с регулации кетапи и доживотни ясли ги убива . Работодателите искали мярката 60 на 40 да бъде върната за да не затварят и да уволняват . Така признават че сме в тежка западна криза . Явно времето на запада отмина и всеки трябва сам да се оправя без ,,членства,, в чужди империи . Това е хубу . Ще има конкуренция .

17

Анонимен

преди 1 месец

Отврат.

16

Анонимен

преди 1 месец

Ае, бykлyk, ще гласуваш ли да отпадне праеилиро на единодушие есес и правото на вето на България?

15

Анонимен

преди 1 месец

" Реформа " изречена от устата на ДБ се нарича корупция и търговия с влияние.Тя икономиката цъфнала и вързала ,финанси,доходи ,приходи ,здравеопазване,проекти но за хората, тия бълнуват вече години наред как да дялнат службите и смачкат прокуратурата И само това повтарят с години,,колкото" реформираха "Конституцията и законите.

14

Гербер

преди 1 месец

Ами като е най-голямата ще решава как да постъпи. Станете вие най-голямата и тогава диктувайте какво да става. Ама май сте на пързалката.

13

Анонимен

преди 1 месец

А,бе ясни сте!Говорителя на Атанасов и Костов искали да "реформират" службите,демек да ги приватизират.За да ги ползват за политически шантаж.Оставете службите да си вършат работата,не спряхте да ги обстрелвате,ако ви докладват кирливите ризи.Щом изнесат неправомерни действия и тия почват да искат оставки.Ами,на трябва да ги "реформираме",казват.Бившето генералче го хванаха да вербува от военно разузнаване,срещу кариера,друг техен министър си засне създаването на кода,без да има право.Тъй че,не!

12

Striker

преди 1 месец

Шизофренията може да се поддържа с медикаменти, Радане. :) Просто се обърни към съответните специалисти.

11

Негър Скиор

преди 1 месец

Руснаците обичат да залагат на Пропаднали типове, с много зависимости, като Тиквата....