106

Владимир Мономах

преди 1 месец

За да цитираш Зеленски,трябва да си по-голям кре*ен от него.Много,мнооого по-голям !

105

.

преди 1 месец

А защо не се говори за това, че Зеленски продаде Украйна на BlackRock?! Защо не се говори и за другите НЕУДОБНИ теми???

104

ИСТИНАТА

преди 1 месец

Тъжно ми е за Украйна.Ако мъжете украински биват избивани на фронта,откъде ще дойдат бащите на евентуално бъдещите неродени деца?Защо България подкрепя тази война,давайки пари и оръжие на Украйна?Самите украински мъже вече бягат и от фронта,и от Украйна,но на границата ги разстрелват.Това украинец ми го каза,не съм си го измислил.

103

Ужасно е вече!!!

преди 1 месец

Зеленски да обясни на младите украински момичета защо не могат да си намерят мъж и да имат дете!!!Докога украинците ще измират или на фрота,или ще бъдат избивани от своите,докато опитват да избягат от мобилизация???

102

Бако

преди 1 месец

Тоя *** Зеленски няма ли да умира вече

101

Иван

преди 1 месец

Интересно как фалшивите новини се разпространяват мигновено - вече е доказано, че Зеленска не е купувала никакво Бугати. Има достатъчно статии, описващи, че това са фейк нюз на руската пропагандна машина. Обаче бай Иван тук писал, че писал, все едно той самия знае, че това е истина. Смях.

100

Зеленски

преди 1 месец

Хората са важни,НО

99

готов на всичко

преди 1 месец

Този знае че свърши ли войната и с него е свършено. Готов е да жертва хиляди за да оцелее

98

Мара

преди 1 месец

А ти не искаш ли да управляваш до края на живота си, скъпи г-н Зеленчук.Вкара народа си в безсмислена война, от която най-вероятно доста си се облажил. Иначе как съпругата ти води този бляскав живот. Нищо, че той се плаща с кръвта на вашите хора.

97

Анонимен

преди 1 месец

Той и Бахдън искаше да управлява до края на дните си ама за Зелю нямаше проблем. дори и когато семейство Байдън и приятели изкупиха ЦЯЛА Украйна разменяйки я за "военна помощ". Защо сега Путин да прави нещо различно? ВСЕКИ политик, без значение Западен или Източен не иска да работи а да управлява и единствено когато остарее ама много да остарее чак тогава да се "прнсионира". А ако може да умре на поста си, докато Тайните служби му сменят памперсите а секретаря му чете за осми път графика за деня

96

Иван

преди 1 месец

По важно е, че жена ти плати 5 милиона за Бугати от лимитирана серия от която ще бъдат пуснати 250 бройки също и, че едно пазаруване на госпожа Зеленика в магазините на Тифани е за сума над 1 милион евро! Ти Зеленски си пряко виновен за тази война и избити над 500 000 украинци, ти си по лош и от дявола! Проблемът на Украйна е Зелендки и обкръжението му а не Путин

95

...

преди 1 месец

Бившата танцьорка Зеленски докато обикаля по безмислени форуми и седенки, руснаците си напредват всеки ден. Мариопул вече функционира нормална, нови пътища, блокове, няколко завода работят.

94

Какво мисли Путин

преди 1 месец

Зелката няма съдържание за да дава оценки. Като кадърен актьор, само изнася ролята си пред публиката

93

Анонимен

преди 1 месец

Ми то и зеля къси и той иска същото, даже отмени изборите за да остане на власт.

92

Анонимен

преди 1 месец

Путин е скромен, иска да се разпорежда само с Русия, но САЩ иска да управлява целия свят.

91

Анонимен

преди 1 месец

Може и от умрял писмо да получи, лично от Кобзон!

90

пУТИН

преди 1 месец

След мен и потоп!

89

а бе,гащник

преди 1 месец

Сядай на масата за преговори,и там умней!И се научи да спазваш договорите!Че направо унищожи държавата!

88

БЪЛГАРИН

преди 1 месец

УКРАЙНА, ТИ СЛАВНА ЗЕМЯ НА ГЕРОИ, СЪС ОГЪН И МЕЧ СИНОВЕТЕ ТВОИ ДУШМАНИТЕ ВЪРЛИ ПОДЛАГАТ НА СЕЧ, И ПИШАТ ПОСЛАНИЕ С ТЯХНАТА КРЪВ ВЪРХУ ЧЕРНАТА ПРЪСТ "СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!". СЛАВА УКРАИНЕ!

87

Анонимен

преди 1 месец

До края на дните си, а не години! Аз съгласен!