141

Анонимен

преди 1 месец

Калин Стоянов се справя идеално със заълженията си. Денков търси под вола теле.

140

Анонимен

преди 1 месец

Предлагам да основете Агенция за борба с корупцията с шефове лицата Банкова, както и лицето Живкоу Коцев.

139

Анонимен

преди 1 месец

Във всеки български ВУЗ има американски петоколонници. Българското образование е подченено на дебългаризацията на децата. Българските жени се слагат на всякакви западни бедняци, едва връзващи двата края в родните си страни. България е в демографска катастрофа. Огромни социални проблеми - накомании, токсикомании, лентяйство, мързел, безродие, неграмотност, хазартна зависимост, неравенства, цензура по всеки обществен проблем.

138

Анонимен

преди 1 месец

ДЕНКОВ ВАШАТА НПО ФАНДАЦИЯ ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ СГЛОБКА ЗА ДЕВЕТ МЕСЕЦА ДАДЕ НА САЩ БИЗНЕСА ТОЛКОВА КОЛКОТО НЕ Е ДАЛА ФОНДАЦИЯТА АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ 1990 ГОДИНА. СРАМ И ПОЗОР РЕАКТОРДЖИ ЕФЕНДЕ АМЕРИКАНСКО.

137

Анонимен

преди 1 месец

ЗАПИСА - ДЕНКОВ - БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА НА НАШЕТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ Е ПРИОРИТЕТ. ПЕТКОВ - БОРИСОВ НЕ НИ Е ВРАГ ТОЙ НИ Е САМО МАРКЕТИНГОВ ВРАГ. УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

136

Анонимен

преди 1 месец

Кой беше този Денков

135

герберче

преди 1 месец

Шарлатаните не били разбрали за капана на ГЕРБ? Драги ми ти шаранчета, какво правите в политиката да ви пита човек, щом не умеете и задните части да си пазите? Айде сега, по канален път да се изтичате, избори след избори, докато ви изхвърлим от Парламента!

134

Анонимен

преди 1 месец

"Капана на ГЕРБ", ох, не. Тоя лольо не знам кой го е направил академик, но ако променяш конституцията в нечия полза, поне да е в твоя! Няма такъв ***! То дупка в полето да се изкопае и той ще падне в нея.

133

Случаен минувач

преди 1 месец

Нищо не направи за 9 месеца, не беше адекватен при решаване на проблемите със зърнопроизводителите, при карловските наводнения, не беше твърд и по отношение на Македония, те затова почнаха така да наглеят на нас. С тези raдини трябва да сме особено безкомпромисни. Да си гледа сапуните, ако беше организирал производство на сапуни, сега можеше да стане милионер. За политик обаче просто не става. Още докато беше образователен министър натвори гафове и една вечер яде бой.

132

Анонимен

преди 1 месец

Кой си ти, че да искаш каквото и да било, мрънкало антипатично?!

131

Случаен минувач

преди 1 месец

Академик... Какъв академик е тоя? Академик е човек на възраст, който започва да говори така: А къде ми е шапката? А къде ми е чадъра? А къде ми е чантата? Това е виц, разбира се. Но - сериозно. Какво направи тоя за 9 месеца управление? Отговорът е - нищо. Показа, че Украйна го интересува повече от България. За мене това си е национално предателство. А можеше да опита да понамали чантаджиите, държавните чиновници, те са основният електорат на Герб. Много са, около 300 000 са в цяла България.

130

Анонимен

преди 1 месец

Напорист е Ники, винаги се вре пред камерите, има ли събитие и журналисти, веднага е там не пропуска да си декламира опорките и да демонстрира превъзходство. Вижа се че много, много, много му се иска да е отново премиер, ама Ники, кой ще те назначи бе, душо, като се видя, че си слабак, двойкаджия, който сам си пише шестици в дневника, когато не го гледат.

129

Кукунела Снайпера

преди 1 месец

Съсел Ники пак иска да пътува... Екскурзианта АкаДенкофф се вози на хеликоптера с Кики и се държа здраво за парапета да не падне...

128

???

преди 1 месец

Подарявате техника и давата пари за Украйна...............а не можахтре да загасите пожарите....................махай се, бе .............фалшив си като титлата си...........академик бил............ама фалшименто-академик и фалшименто-политик!!

127

никой

преди 1 месец

не заслужава толеранс, оставихте България да изгори, некадърници............даже разбрах, че минидържавата Македония имала повече техника от нас за гасене на пожари................махайте се , хората не ви искат, не го ли разбирате???

126

Анонимен

преди 1 месец

Пудела иска ли кеш или мина на хляб?

125

Тези

преди 1 месец

Кога ще връщат милиардите, които ограбиха за няколко дни? За 50 години напред дългове и инфлацията създадоха и още не са арестувани.

124

охобохо

преди 1 месец

Обичам този космополитан с очилца и физиономия на съсел на политическия живот .Винаги пирфектен и умничав в исказванията си.Кулка ама не на конци, ами набита на колче

123

До Ники сапунджиев,

преди 1 месец

Мисля , че човека беше пределно ясен:) екскурзиянти на нас не ни трябват

122

ШАРЛАТАНИ НЕГОДНИЦИ

преди 1 месец

...пътувай бе , екскурзиант......