74

Анонимен

преди 1 месец

Обама е типичния ***, преди време гледах документален филм за проблемите със замърсяването на водата в районите с фракинг, отиде да имат обяснява как е перфектна и той ще пие от чешмата, а даже не си намокри устните като вдигна чашата. Като цяло нищо не е направил за хората освен гръмки лозунги.

73

Анонимен

преди 1 месец

Обамята е прот ив няр.

72

Големия памперс

преди 1 месец

На фона на мръсното ни* гро Обонго, Бидона ми става симпатичен!

71

Анонимен

преди 1 месец

Камала е силно компрометирана. Корумпирана и некомпетентна. Много лоша финансоива политика, много лоша вътрешна политика, външна политика брутално некомпетентна и атетнат срещу бивш президент. Не виждам как американците ще я изберат. Ако някога отново бъде в президентски екип или евентуално презитедн, единствената причина ще бъде защото е назначена, а не избрана.

70

Анонимен

преди 1 месец

В Беларуси к смертной казни приговорили сотрудника немецкого Красного креста, который был наемником на Украине. По данным проектов, Кригеру вменили статьи "незаконные действия в отношении огнестрельного оружия", "приведение в негодность транспорта или путей сообщения", "создание или участие в "экстремистском" формировании", "агентурная деятельность", "наемничество" и "акт терроризма".

69

Строг

преди 1 месец

"оцеляването на Тръмп като чудо, постановено от Бог."Господ здраве и живот дава на всички всеки ден, но власт и пари не се получават с божията намеса.

68

Ха-ха

преди 1 месец

Бай Дрън-Брън!

67

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп, Венс, Байдън - няма никакво значение, при всички положения след края на СВО хегемонията на САЩ си отива. Въпросът е колко време ще отнеме, и да се направи без катаклизми и резки движения.

66

Е

преди 1 месец

Поне отсвири Банкята.

65

Анонимен

преди 1 месец

Ама той нали този уикенд щеше да се отказва, не е ли вече отделен :)

64

Анонимен

преди 1 месец

Xa! Щooo тaka тpueтe koмeнтapuтe?

63

аноним

преди 1 месец

Обама беше и си остава най-голямата грешка,и позор!

62

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп най-вероятно ще стане президент. Тръмп е много озлобен, понеже години наред издевателстват над него и накрая се опитаха да го убият. Кой е негов вицепрезидент - Джей Д. Венс. С кого общува Тръмп в Европа - с Виктор Орбан.

61

до 61

преди 1 месец

Въпроса не е нито в Тромпета, нито в Бай Дръннн..., а в битката между Клановете сред Американският Полит Олигархат... Седи и глей сеир, то и без туй нищо не зависи от нас.

60

Учуден

преди 1 месец

Че сте си заслужили прякора мисири ясно,ама нарочно ли пишете неграмотно,плащат ви за да унижавате хубавия български език или сте просто неграмотни,а жалката медия няма редактор в неделя?Много странно?

59

Анонимен

преди 1 месец

Повечето коментатори сте много тръмпи! Нема го у речника!

58

Анонимен

преди 1 месец

Ясно е, че ако САЩ (Тръмп) каже - вие там сами се защитавайте, тогава Европа няма да се справи - няма нито пари, нито ресурси, нито кадри да изгради мощна военна индустрия колкото и да си говори Урсула. В този смисъл проектът на Борис Джонсън САЩ да се изтегли, а на тяхно място да се въведат украински бандеровски войски може да намери почва във Вашингтон.

57

Анонимен

преди 1 месец

Борис Джонсън в статията си в Daily Mail предлага американските войски да се изнесат от Европа и на тяхно място да се инставлите украински войски. Това е и предложил на Тръмп - америка няма да се харчи, изтегля 300 хиляди войници и на тяхно място идват 300 хиляди бандеровци свирепи русофоби които да пазят и да контролират Европа под негово комантване. Аз бях този който ги накара да се бият с Русия, сега мога да ги командвам и Европа. И такива бандеровци ще има много желаещи за Европа.

56

Кръчматъ

преди 1 месец

""""Заедно, като партия и като държава, ние можем и ще го победим....""" ------ Това направо звучи като Лозунг от времето на Соца, бе!!! -)))) Бедния Бай Дръннн...., "използван и захвърлен" като..., мдаа..!!!!!

55

Анонимен

преди 1 месец

Хора, най големият принос на ДядЪ Джо е че нагледно ни показа как съпартийци, приятели и семейство като лавина го зарязаха като много от тях изобщо не се интересуваха от здравето, психиката и атлетизма му и до последно го цедяха. Така всеки един от нас, достигнал до такова остаряване и немощ ще бъдем сеизмично зарязвани. След като за Първият човек на Щатите доста от съратниците и даже роднините до вчера ревяха Джо е супер, днес се извърнаха. Дали го използваха за отвличане вниманието на Трамп?