135

Анонимен

преди 1 месец

Видиш ли дълга статия, значи е пропаганда.

134

Анонимен

преди 1 месец

Може да роди в следващите 7 до 9 месеца Зеленко

133

Анонимен

преди 1 месец

Каква война трябва да спечелите, бе тъпичко боксьоче? А Володимир няма няколко месеца на разположение и на кой му пука дали ще му е трудно на него?

132

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо докато е жив Зеленски,няма да му е лесно.Как ще обясни на украинските вдовици защо са мъртви мъжете им и защо децата им са без бащи,вече...Защо младите украинки не могат да си намерят мъже и защо са на фронта,а не в домовете си да създават деца?Защо ги убиват,ако искат да напуснат Украйна?Те просто искат да оживеят и да се радват на дечицата си,но Зеленски им пречи.Няма да е за дълго да им пречи.

131

Анонимен

преди 1 месец

"Следващите няколко месеца ще бъдат много трудни за Володимир Зеленски"--------------Така е когато воюваш над възможностите си.

130

дяконЪ

преди 1 месец

2711:59 Скоро Одеса....и да тривте 2-манполяци, еднабукраинка, единблитовец зян + единблитовец в плен....Отпуската я изкарах в Геническ на Азовско море, от соц време са с вътрелни тоалетни и порцелан...имат перални и миялни бол и байно (оня с тиалетните) имат у биде ти да видиш и това извън големите градове.....Из СТАН-овете е по инак заради културата, аюа и там казват канализация имало, знам ли, аз каквото видях видях...

129

Анонимен

преди 1 месец

за какво са ни 240 тъпака в центъра на софия на високи заплати, които работят за чужда държава?

128

Анонимен

преди 1 месец

сега какво ще правят българските атлантически сектанти, бай дън изчезва, украинският фронт се разпада, извършили са кражби на военна техника от българската армия за предварително загубена кауза -- трябва да бъдат съдени и вкарани в затвор.

127

Сандо

преди 1 месец

ситуацията става сложна? Не, избихте над 1 милион мъже и ситуацията вече е безнадеждна!

126

Анонимен

преди 1 месец

Боксьори за кмет е с щото като клоун за президент. И двамата не стават. Кличко се надява да е следващия президент но зове за война и победа, и сам се прецака.

125

Секира

преди 1 месец

Незнам колко е трудно,но заради Украйна целия свят пламна и човечеството ще замине заради тях и тъпата политика на онзи клоун Зеленски.Много помощи и привилегии ползват,сякаш останалите хора са втора ръка.

124

Анонимен

преди 1 месец

Тоя референдум къде че го проведете у Германия където избЕга 30% от населението на Украйна или у Киев и 3те други града, където още не са се предали на ***... А можеше много по-умно да си изиграете картите и да нямате почти никакви териториални загуби, още по-малко пък човешки жертви. За мене скоро всички около зеленяка и приближените му ще търкат наровете у панделата ако имат късмет изобщо да стигнат до там. Войната и историята не се кефят на загубилите...

123

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 месец

Някой да напомни на боксьора с останала едан мозъчна клетка, че около Лвов и Псков вече действат партизански отряди, сформирани от дезертьори от ВСУ, които по никакъв начин не са съгласни с пуделската политика на Зеленски. В тези райони доста натовска техника и доброволци отиват в небитието преди да са стигнали по предназначение.

122

Анонимен

преди 1 месец

До Българин-Твоят приятел е бил някъде по Сибир...

121

Анонимен

преди 1 месец

С насилствена мобилизация укрите ще борят мечока. Зелевия дали знае какво го очаква след някой друг месец, когато от територията му нищо няма да остане, въпреки хилядите жертви...Затова на избори трябва много да се внимава какво се избира.

120

Анонимен

преди 1 месец

кличко твоят володимир зеленски, са гона...... и отзад америкосите, ще дойде и твоятред в зандана в ролята на рибка :)))

119

Анонимен

преди 1 месец

Зеления вече не го показват често, а другите от хунтата съвсем. Предстои смъкване от екран на сапунката "Героична Укрия", поради прекомерно раздуване на бюджета и много слаб зрителски интерес. Само нашите атлантици продължават да се трудят неуморно. За по 50 лева на ден.

118

българин -2

преди 1 месец

До Българинхап4етата се пият редовно слущаи др .Гълъбова

117

Кабаева

преди 1 месец

Най-добре да оставят Кличко и Путин насаме в една стая да се разберат по мъжки...

116

Анонимен

преди 1 месец

До Blackthorn - Той е решил да заработи, ама отде да знае, че няма повече да му платят за копи/пейста. Особено, като видят реакциите! Файда от фалшивия българин йок!