31

Онзи

преди 1 месец

Да това е защото учебниците по математика и за *** не стават. Подпалки. Бас ловя че ако утре ви приведа на български най-хубавите учебници по математика никой няма да иска да ги разпечата. Знаете ли защо? Всички учителки дето дават частни уроци ще си загубят допълнителните доходи. Това важи и за преподавателите в университета дето взимат 50 лв. За частен урок. Като вземеш от 10 човека по 50 лв, за 10 урока само да ги пуснеш да минат изпита...е това е математика.

30

Анонимен

преди 1 месец

Не знам точно какви са матурите,но знам,че по езици матурите са различни, на различни нива. Спокойно това може да се приложи и в цялостна матура по математика. Който учи в музикално училище или някакво с нетехническа,неикономическа насоченост - да е едно ниво, който учи в гимназия тип езикова, хуманитарна, биологичска- друго, който е с профил математика, информатика, физика, химия -друго. Недопустимо е да се учи английски от начална степен и в 12-ти клас да излизат с номер втори чужд език, Б1.1

29

Анонимен

преди 1 месец

Тук много от пошещите протестират, че в училище били учили висша математика. и въбще не разборат за какво става дума. Точно висшата математика, която НЕ е по-трудна от сериозните задачи на така наречената елементарна математика, се използва във всички области на техниката. Учат практичски полезното, а не трудно и по олимпиади престижно, но не и в техниченските разработки. И трябва да учат, поне да се запознаят отгоре-отгоре,за да не мислят, че всико е изи.

28

Анонимен

преди 1 месец

За кво им е матура, бе?! Момчетата изкарват курсове за Професонален Шофор, трупат малко стаж, след туй вземат шофьорска книжка "С+ Е" каегория и бегом на Запад, момичетата професионални курсове Фризьорство, за Козметика и Масажи и... бегом на Запад. Необходим е и езиков курс, останалото се учи на място. До тука ни докараха...

27

емигрант

преди 1 месец

не им трябва. те за нищо не стават повечето!който става, той отива в нормална държава!!!пълен разпад!!!аре изтрий го сега, защото не е истина, ха ха

26

Мадуро

преди 1 месец

А защо изобщо има 12 клас като освен да губят времето на децата друго нищо не правят.От друга страна нали все се говори,че имало липса на кадри за бизнеса ,пълна подигравка е това образование

25

Анонимен

преди 1 месец

До Дидо"И за кфо ми е математика кат имам калколатор на телефона?" Дидо, на теб не само математиката не ти трябва, но и очевидно българският език също. Щом, мойто момче, не знаеш, че се пише калкУлатор, значи вместо главата на раменете си имаш развален телефон.

24

Анонимен

преди 1 месец

Министерството по-добре да излезе с друга статистика - какъв е % на учениците в математическите гимназии с профил математика, които се явяват на матура по този предмет. В паралелките където имат профилиращ предмет английски или география или нещо друго от 26 човека математиката я избират 5-6. За какво в 11-12 клас учат неща от 1-2 курс университет? Какво ще правят в университетите? Учебните програми са тотално сбъркани!

23

Иван Иванович

преди 1 месец

Че кой е луд да избере математика доброволно, след като 12 години са му я тикали в гърлото насила?

22

Дидо

преди 1 месец

И за кфо ми е математика кат имам калколатор на телефона?

21

Анонимен

преди 1 месец

Математиката иска усилия , а повечето днешни младежи мразят да се напрягат. Малкото от тях с математически способности веднага хващат пътя за чужбина.

20

Анонимен

преди 1 месец

Будали какво да ви пиша , елита не е пороменял системата на образование за децата си от 1500г. Нали искахте болонска система , щели да ви признават образованието и работодателите да ви падат на колене като покажете дипломата.. Будали търсете "Изгубените методи за учене от Дороти Сейърс "

19

Анонимен

преди 1 месец

на запада им трябват роби консуматори а не професори. всичко върви по план.

18

Анонимен

преди 1 месец

Може да си минуси но аз само седми клас го записах на школа по математика не на индивидуални уроци , а в група.. Така че учете логика , щото после ще ядете дървото , после от вас нищо не става , дори икономисти и измамници не става.

17

баба мара

преди 1 месец

телефони и чалга за какъв мозък говорите по цели нощи по пеиките с наркотиците

16

Анонимен

преди 1 месец

от децата ви нищо не става , това е. аз моите съм ги научил.Като стане 13г. почва да учил логика - филофска и математическа логика. И после няма стигане. Това е по програмата на магурската школа на 40хил. години

15

Един

преди 1 месец

Герб не харесва математиката, а всички чиновници в МОН и всички директори са назначени от тях...

14

Анонимен

преди 1 месец

Математиката не е за всеки, не обвинявайте децата. Много малко хора имат математичски мозък, на останалите тази материя не им е приятна и не им е интересна.

13

Анонимен

преди 1 месец

Не всеки е надарен с брилянтен математически ум за да държи изпити по математика след 12-клас.

12

Мхм

преди 1 месец

Друго си е да завършиш езикова гимназия, после маркетинг и мениджмънт или международни отношения и после да се реализираш в кол център като първа слушалка. Така до пенсия.