51

Анонимен

преди 1 месец

Гламчев, отстрани шефа на МВР !!! Твоята оставка също е много наложителна.

50

Т

преди 1 месец

Запалиха си необитаваните 150 годишни съборетене и сега ще им дадем нови оборудвани и обзаведени вили които след година ще бъдат обявени за продажба. Поредния български цирк.

49

Главчев Кадърниот

преди 1 месец

През 2007 г. пак имаше големи горски пожари, ама тогава се намери една държава да изпрати специален самолет, който да ги угаси. Нека Главчев попита тогавашния премиер коя е тази страна и как е успял да договори тя да окаже реална и безплатна помощ на безпомощната му администрация.

48

Бай ви Ставри

преди 1 месец

Разбирам, че мигранта изчезна, не иска да се занимава повече тук, но да ви попитам какво което каза той не е верно ? Знаем ли какво искаме, знаем ли как да постигнем нещо полезно ? Пеевски ще го направим герой защото той знае как да се спаси от затвора, ние знаем ли как да бъдем успешни ? Само това ви питам, не защитавам някакъв си мигрант, само признавам, че е прав !

47

Служебното

преди 1 месец

Правителство на Галчев и ГЕРБ осигури почивка на украинските деца на морето,но не го чух да казва нищо за децата от Воден.Просто е.Не гласувайте за ГЕРБ.

46

Аха

преди 1 месец

Значи да се види колко от тях ще оцелеят, та да не се пращат фургони в излишък !

45

Нане

преди 1 месец

Прекалено много Фнимание отделих, на един безнадеждно промит мозък, кат мигранта... Човече, ти си безнадежден случай... ===)))

44

Анонимен

преди 1 месец

До Емигрант За колко гранта се продаде за да кълнеш България?

43

Анонимен

преди 1 месец

Почваме ли капачките ?

42

Анонимен

преди 1 месец

ЕмиГРАНТ, ако беше фурер щяхте да видите вие.

41

До 38

преди 1 месец

Наивник ! Явно кошарата в която растеж и живуркаш не ти е тясна ?

40

Емигрант

преди 1 месец

До 37- вие не си подреждаме живота бе, вие го изнасилват, подреждат го Чехия, Хърватска, Словения /особенно сполучливо дори се доближиха до Австрия/,Словакия, Полша и вече Румъния, вие къде сте по подреденост и от кога мизерията наричате подреденост ? Това което си написал е нагла и жестока подигравка с нещастието ви !

39

Като чета

преди 1 месец

Коментарите,разбирам ,че сте много загрижени,че Главчо ще даде 80млн.на Украйна.Праеи сте ,това са много пари и не трябва да се дават.Но никой от вас не казва,защо по договора с Боташ,сключен от корупционното правителство на Радев,сме платили само от началото на годината 120млн.без да сме внесли и една молекула газ.А за целия период на договора ще платим четири милиарда.Това по-малко пари ли са от 80млн.?Наистина ли мислите за България или има нещо друго?

38

мак

преди 1 месец

До Емигрант. Всичкото изброено го има и другаде в големи количества, като емигрант би трябвало да знаеш.

37

Анонимен

преди 1 месец

До Емигрант - Ако беше читав човек, след толкова минуси, би се замислил. Ама не, ти си гУУУлем,та рабУтЪ, щот си емигрирал и си решил, че може да ръсиш нещо, дето ти липсва и да поучаваш. Живей си живота където си и остави българите в България да подреждат своя както считат за добре.

36

Емигрант

преди 1 месец

Само минуси ли умеете да слагате на реалностите бе пингвини ? Хайде да ви питам, защото разбирам сте "многознайковци", в коя нормална държава с интелигентен народ рекламите на кредити и лекарства заемат 90%, в коя демократична държава убиват на пешеходни пътеки предимно деца и възрастни, в коя интелигентна държава има толкова много телефонни измами и се мятат пари от балконите, в коя демократична държава Путин не е АГРЕСОР, в коя държава с интелигентен народ списъкът "Магнитски" е пренебрегнат,

35

Нане

преди 1 месец

А и та питам мигранте, това по коя талавизия ти го казаха, че юрохея давала пари за укрите тук... Нищо, не дават, те светна промит мозък... Издържаме ги всички ние от останалите в България, че и вземат помощи по големи от мин. заплата в България... ===)))

34

мак

преди 1 месец

До Емигрант. Ще се задавиш от омраза към България и българи и от гордост, колко по-велик си от тях. Пази си нервичките.

33

Емигрант

преди 1 месец

До 29"до емигрант"- не се срамувам да работя това което ми гарантира свободния и демократичен избор, за мен срамна професия няма, защото не съм възпитан от комунисти и мазни техни доносници и иzмекяри, мисля с главата си и не завися от никого, не съм лишен /поне за сега/ от нищо което в България се нарича луксозно за по-голямата част от населението, не съм само мечтател, а всичко за което искам съм се докоснал ! Завиждаш ли или просто си със слаб разсъдък ?

32

Нане

преди 1 месец

емигранте ти си просто поредният безродняк, стой си, където си, България няма нужда от теб... ===))) на никой тук не липсваш...