63

Българин

преди 1 месец

ДПС е етническа партия която е противоконституционна теса терористи турска *** и трябва екересаж

62

Анонимен

преди 1 месец

Аман от активни борци. Хвърляха бомби, палиха влакове и искаха да отцепят Родопите сега репресирани. Гербаджиите осещат че си отиват и са готови на всичко да се задържат още малко.

61

Разтурване

преди 1 месец

на този"парламент" и никакви последни предсрочни избори!100 човека,ама свестни с експертиза и доказан опит са напълно достатъчни за създаване на належащи закони.и не повече от два пълни мандата.не като Данчо ментата 35 г.ще има подобрение на демографската картина с такива вяли се ***,ама друг път!

60

Анонимен

преди 1 месец

Считам за удачна реформа майчинството да премине на 9 на 3.

59

Анонимен

преди 1 месец

Малееее ама кои са тези две "хубавици"??? Сигурно са "авторките" на проекта

58

Анонимен

преди 1 месец

Нали има много излишни пари за даване и да слушаме Доган Абе хора на какви ни правят не *** ли

57

Анонимен

преди 1 месец

ДПС и ГЕРБ са решили да ловят риба в мътна вода.

56

Нищо ново

преди 1 месец

Преди пенсии на борците срещу фашизма, сега - на хората от "голямата екскурзия". Все някой трябва да е привилегирован, без това не можем

55

Анонимен

преди 1 месец

Ако раздават годишно на 1000 репресирани десетина милиона, това означава по 1000 лв месечна пенсия на човек.

54

мак

преди 1 месец

Не е лошо да компенсираш репресираните, това не е нищо ново. Но е несправедливо това да се превърне в пенсия, както иска почетният со.ол. Добавка - да, но другото е крайно нечестно към останалите пенсионери, човек решава - репресиран съм, защото трябваше да бягам от България, или бях арестуван, или така ми се струва и т.н., и бам, дайте ми пенсия, без да ми гледате стажа.

53

Kakda

преди 1 месец

Е тия се чудят вече,как по често да ги показват,че да не ги забравим! Кои са репресирани след 40 години демокрация? Кои? Или пак си намирате начин да каширате парички за бездънните ви джобове?! Стига!!! Изчезнете с противните си физиономии от политическата сцена!!! НИЕ СМЕ ОТВРАТЕНИ,А ВИЕ СТЕ ОТВРАТИТЕЛНИТЕ!!!!!!

52

Протестирам

преди 1 месец

Това е законно купуване и продаване на гласове с държавни пари.

51

баба мара

преди 1 месец

как не ви е срам да внасяте подобни прос-то-тии бедна българия не може да сеспра ви с проблемите в българия тръгнали с пенсиите на репресираните всичкисме репресирани тогава върнете пенсиите на акт борци които им отнехте след1990 г нито един глас за герб и дпс заради тези предложения позор позор позор

50

Анонимен

преди 1 месец

Най напред ДПС повдигна този въпрос, сега ГЕРБ му пригласят.Та те цели 12 години беха заедно във власта и порциите, чак сега ли се сетиха за това? Ясно е, че искат отново да са на власт. Никой никого от България не е гонил през 1989г. българските турци сами си заминаха за майката Родина, а и доста се върнаха. На от демокрацията насам 2 милиона от България отидоха на Запад да работят, тук сринаха заводите, те не са ли репресирани от демокрацията?

49

absurd

преди 1 месец

А на мен кой ще плати за 35 години репресия от shибаната ви демокрация

48

absurd

преди 1 месец

А.бе за убиване сте всички,хайдуци

47

мак

преди 1 месец

Отново ли пак вадят репресирани? Кои са репресираните как и кой ще ги оценя? И това нема да помогне на ГЕРБ за изборите, но ще се източва хазната. ГЕРБ са вече история.

46

дедо Ташунко

преди 1 месец

Ако раздават годишно на 1000 репресирани десетина милиона, това означава по 850 лв месечна пенсия на човек. Не са малко пари това.

45

Анонимен

преди 1 месец

Марионетките на посолството в Народното събрание се надпреварват кой колко може да удави България с кой от кой по-безумен закон. След като раздават пенсии на хора в Турция, някои от които нямат и един трудов ден в България, а много от тях дори са и вредили, после им направиха изборни секции достатъчни, за да пробутват ежегодно ДПС във властта, сега се захванаха и с "репресираните" и на тях ще наливат пенсии??? Добре бе хора, нали пенсионната ни система била продънена и няма пари за пенсии????

44

Анонимен

преди 1 месец

До ПОРЕДНОТО БЕЗУМИЕ Идат избори де , трябва да се посъбере някой и друг заблуден гласоподавател , кът са напоследък , проявете разбиране , а и тия , инициаторите , нямат кой знае какъв ресурс разум .