9

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Комбинацията от уникалното им положение на картата на света и особеностите на вътрешния им политически ред прави американците и техните британски роднини много специални участници в международния живот: слабата им способност да общуват в група ги принуждава да се държат маргинално и сериозно да разчитат само на сила . Което напълно отговаря на древния смисъл на понятието ***, т.е. човек, който живее в изолация от обществото и не участва в разработването на неговите правила.

8

Анонимен

преди 1 месец

Няма как Русия да свали 80 украински самолета. Първо, няма украински самолети . Има само руски там. Второ, и руски няма вече. Всички са свалени.

7

Анонимен

преди 1 месец

Русия да обяви че е свалила и 80 украински самолета няма кой да и повярва освен шматароците русофили. Тя Русията обяви още преди 2 години и половина че е ликвидирала цялата украинска авиация, а с днешната си лъжа самопровергава лъжите си от преди 2.5 години.

6

Карачанаков

преди 1 месец

Само 8 не може да бъде,ако бяха свалили 8 ПЕСков и Мара щяха да кажат че са свалили 28, значи нищо не са свалили.

5

Анонимен

преди 1 месец

Когато закупи 8 дрона, тогава ще е за казване.

4

Анонимен

преди 1 месец

Вчера 8 мишки прекосили границата и Русия използвала 8 дресирани по комунистически котки, да ги хванат и поднесат на Путин, да ги възнагради! Но Путин отказал, понеже щял да отдели огромни средства за производство на Петолъчки, а сега не е мирно време!

3

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Хора,защо не дойдете малко из държавите в ЕС,за да видите с очите си абсурда? Колко пъти да Ви повтарям,че НЯМА НИКАКВА ВОЙНА! Почти всички руснаци и украинци са в Европа. При това не са бедни,а богати. Ако ЕС бе управляван добре и в полза на истинските европейци отдавна трябваше да има закон за неприемане на бежанци от териториите на СССР и Царска Русия. Свалили били осем дрона? На електронна игра ли?

2

Анонимен

преди 1 месец

Целият Южен Крим е под заплаха от удари с пиндостански твърдогоривни балистични ракети ATACMS, снабдени с касетъчни БЧ. Възможен е повторен обстрел.

1

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците превзеха още 2 села: Лозоватское и Розовка на Купянското направление.