27

До инженера

преди 1 месец

Точно така. Антикомунизмът не ми пречи да видя истината - трябва да се национализират язовирите. Същото се отнася за комуникации и транспорт, които са от стратегическо значение. Трябва да се спре обезлесяването, веднага, да се забрани да се изсича дори едно дърво, и спешно да се залесят колкото се може повече площи. Това трябваше да стане хиляди пъти досега.

26

Анонимен

преди 1 месец

Западна Европа ще бъде залята в ниските части, югоизточна - ще пресъхне. Ето това ще се случи, ако не спрем веднага да изсичаме дървета, не ограничим веднага колите, не се погрижим за *** си и не спрем да приемаме чужд, който да рециклираме. Мафията - в затвора и времето ще се оправи!

25

алабала

преди 1 месец

До Анонимен. . . Овцете не се стрижат на есен а в началото на топлия сезон. Дядо ти с 800 овце как пресичаше магистралата Тракия та да стигне до яз. Пясъчник на 50 км от планината и главно защо? Пишете ги значи едни.....

24

Банкеръ

преди 1 месец

ИАРАджиите да напълнят язовира,ЦРО също да се включат,не само да ровят по живарниците.Отиваш на язовира носиш два бидоня вода изливаш и почваш да фащаш.Хвърляш в тръните да мирише и да има за чакали,лисици и гларуси.

23

Анонимен

преди 1 месец

Какви овце те гонят, Дядовото от Родопи до Старосел.

22

Анонимен

преди 1 месец

От утре ще вали какво ни го обяснявате това сега.

21

Анонимен

преди 1 месец

Защо така при лошия социализъм язовирите не оставаха без вода въпреки че имаше много по-големи суши и се напояваше повече?

20

Анонимен

преди 1 месец

така е в тази "държава"!

19

Оризар Чалтиков

преди 1 месец

Пясъчник не го пълнят достатъчно от яз Тополница защото са стигнали до утайките с арсен във втория.

18

Анонимен

преди 1 месец

До Николай Що бе завистлив слабоумнико? Работил е - получил е пари. Ти за без пари ли работиш? Ти си един завистлив и мързелив негодник, който само гледа в чуждото канче кой какво бил взел.

17

Анонимен

преди 1 месец

До Пею Прочетох инфото неграмотно пр0стаче. Ти прочете ли го? И още не си разбрал колко си пр0ст и какви глупости пишеш?

16

Анонимен

преди 1 месец

До Николай Цанков камък си е пълен.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Пею Де е белмекен? Де е Пясъчник?

14

Анонимен

преди 1 месец

До Реалист Ти явно си бая слабоумен. Кви сондажи, кви 5 лева? Един сондаж вади 10-20 кубика вода на час. Направи сметка кога ще се напълни язовира със сондаж. Направо да сипваме вода в язовира с един маркуч от чешмата, а? Дали ще се напълни? Ти си русофил нали? Няма друг начин да си толкова ***.

13

Пею

преди 1 месец

ОТНОВО ПИШЕТЕ ЛЪЖИ . МИНАЛАТА СЕДМИЦА БЯХ НА БЕЛМЕКЕН. ЯЗОВИРА Е ПОЧТИ НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН. КАКВИ ВОДИ ЩЕ ПОДАВА КАКВИ ПЕТ ЛЕВА. СКОРО ЖЕГАТА ЩЕ ПРИКЛЮЧИ. НО НИКОЙ НЯМА ДА ВЪРНЕ ИЗСЕЧЕНАТА И ОКРАДЕНА ГОРА. ИСКАЙТЕ СМЕТКА НА ПОЛИТИЦИТЕ И ПИТАЙТЕ КЪДЕ Е ГОРАТА И КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ. СЕГА ДРАСКАТ КИБРИТА ЗА ДА ЗАЛИЧАТ КРАЖБИТЕ СИ. КАКТО НАПРАВИХА С ОРЪЖЕЙНИТЕ ЗАВОДИ. НО ХОРАТА СПАТ И НЕ ПИТАТ. РОБИ.

12

А

преди 1 месец

НС гласува пенсии за репресираните дери беи.

11

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 10 Баце, нещо 800 овце да ги гледа сам човек много ми се види. Туй нещо иска доене всеки ден. Баре едно 15-20 овчарина трябва да ги гледат тези 800 овце.

10

Реалист

преди 1 месец

Трябват дълбоки сондажи и да се вкарва вода в язовира, ама не чакайте от нашите управници действия. Важното е бмв-та и аудита да има за МВР, пенсии за "репресираните". Пак да гласувате за ГЕРБ, ДПС и ПП/ДБ!

9

Анонимен

преди 1 месец

Спомням си когато бях дете през 1984 - 1989 г. всяка година през септември бяхме на язовир Пясъчник, за да помагаме на дядо, който имаше около 800 овце с договор от Родопа. През цялото лято пасеше стадото в Ролите и наесен слизаше на Пясъчник,за да подхрани овцете след дългия преход пеша от балкана. Тогава в горичката имаше корита и ги хранеше допълнително. Водата беше на метър от дърветата на горичката. Там имаше палатки. Каракачани стрижеха вълната и си миеха ръцете директно под дърветата.

8

Анонимен

преди 1 месец

Закривай!!