44

Gorskio

преди 1 месец

За всички любители на лукашитко - в сев. корея е още по-чисто и спокойно. Трябва само да хвалите великия ръководител и да ревете като за Оскар...

43

roxxy

преди 1 месец

43 - родителите ти сигурно са много горди че са създали такъв ***

42

Зла Гад

преди 1 месец

До Историк - средната заплата в другите градове в България освен в София, са абсолютно на същото ниво - 1000, 1100 лв. Само в София получават по 2.000 чисто. За селата няма да говорим. Единственото нещо по което България превъзхожда Беларус е това, че в България -в София! - заплатите са по-високи от тези в Минск. Във всичко останало, България е пълна азиатска дупка!!! "България, там където Азия свършва, но Европа не започва никога"!!!

41

Анонимен

преди 1 месец

Много престъпници има в БГ. дето избират да гласуват за бандитските партии на Герб и ДПС! За това сме последни в Европа във всичко , но най вече много безмозъчни същества!!

40

ИСТОРИК

преди 1 месец

Средната заплата в Беларус е 525 евро .... двойно по-ниска от тази в България. Истински евразийски "рай".

39

Зла Гад

преди 1 месец

До Българин 39Със сигурност за такива като теб има смъртни награди. А Минск е прекрасен и много спокоен град. И който твърди обратното е невероятентъпанар!Както и да е - абсолютно всички "политици" и "поли'чески партии" без значение от политическа принадлежност изредили се да връткат България от 1990 до ден днешен, трябва да бъдат разстреляни, имуществото - конфискувано, а днешните осъдени на доживотен затвор в Белене! Днешна България - корупция, бандитизъм, мафия и престъпници на всяко ниво!

38

Анонимен

преди 1 месец

Батка превърна Беларус в райска градина. Минимална престъпност, идеална чистота, почти безплатни комуналки....има да завиждаме. Бях там и за първи път в живота си усетих спокойствие.

37

Българин

преди 1 месец

До Зла ГадАз в Минск не стъпвам пари да ми дават... Чисто, подредено ама раздават и смъртни присъди

36

Анонимен

преди 1 месец

ЛУКАШЕНКО - 30 ГОДИНИ ДЕГРАДАЦИЯ, БЕЛАРУС 30 ГОДИНИ УПАДЪК

35

Анонимен

преди 1 месец

в чест на 70 годишнината на Лукашенко Динамо Минск има бойната задача да победи Лудогорец Разград.

34

Патриот

преди 1 месец

Предвид времената които живеем Беларус удари шестица от тото с него като лидер на страната.Другите могат да мечтаят за такъв ръководител.

33

Зла Гад

преди 1 месец

Българите, както винаги - разбирачи от всичко! Лукашенко бил диктатор. Ами, елате в Минск да видите какъв чист, подреден и приветлив град-столица е!!! Елате да видите новите пътища из цяла Беларус, да посетите един обикновен квартален магазин който се пръска по шевовете от беларуски продукти! Елате да видите Тесла каршеринг, колко много електрически коли има и колко нови изобщо! Санкции ли? Дай Боже всекиму такива санкции! А Бойко е престъпник, който трябва да е в затвора!

32

До 33

преди 1 месец

И в Софийския Затвор болшинството от пациентите са доволни от бай Ставри.... Нахранени, пазят ги, не мислят за утре.... И тебе те чекат, щом ти харесва

31

до 33

преди 1 месец

""""Русофила ми вика: Дай всичко да е общо, ама аз за го пазя"""" -------- Не зная кво вика русофила, но вече зная кво вика Англосаксонеца: "Всичко твое е мое"!!!!!

30

Кръчматъ

преди 1 месец

Знаете ли..., а болшинството от населението на Беларус нямат нищо против!!! Не защото им е "симпатичен", а защото живеят в сигурност, безопастност и гаранция за "утре". Да, не са "богати", но няма гладуващи, бедност и нищета, имат висока социална защита и живеят доста по-добре от доста европейски държави от ЕС!!!! Дет съ викъ: "В сравнението се познава Истината!"

29

Хаха ха

преди 1 месец

Баце и лукашенко- железни и несменяеми

28

Анонимен

преди 1 месец

Да, Путин държи и управлява Беларус чрез това свое подставено лице Лукашенко(между другото с украинска фамилия), както би му се искало да командва и Украйна. Уви, след оранжевата революция в Киев, неизбежно ще последва същото и в Беларус, колкото и да не им се вярва и на двамата.

27

Анонимен

преди 1 месец

Русофила ми вика: Дай всичко да е общо, ама аз за го пазя

26

Анонимен

преди 1 месец

На мен ми е все тая, живота ми не зависи от тази торба, търпят го белорусите

25

malgiorno a tutti

преди 1 месец

До Buo Giorniou: "Новелни биологични агенти. Емпирични данни за въздействието им над населението на Скопие, Битоля и Охрид." (съвместно проучване на институтите по микробилогия и молекулярна биология, БАН)