10

Анонимен

преди 1 месец

До дедо Ташунко 6 - Споко. И да си отиде последният активен борец, повечето от децата на активните борци са живи и добре уредени. Здраво са окупирали всяка добра позиция още по времето на соца и до днес не отстъпват, а създават нещо като феодални крепости, за да уредят цялата си рода.

9

Анонимен

преди 1 месец

До Дедо - Докато ги спасява, им съдира кожите....

8

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен7 - НЕ ЗНАЕШ ЗАЩОТО СИ НЕОБРАЗОВАН!!

7

Анонимен

преди 1 месец

Не го познавам. Ако е бил добър човек, нека вселената отреди достойно място за душата му. Кви са тия Илинден, Милинден иначе, не знам.

6

дедо Ташунко

преди 1 месец

А кога ще си отиде последният активен борец срещу фашизма?

5

Гедер

преди 1 месец

50 години е влачил голямата пенсия тоя.

4

Дедо

преди 1 месец

Оф аман от шапкари, полковници с кръстове, Банкянски генерали, летци и т.н. зелени чорапи. Един хирург спасява по 5 човека на ден, ние само за шапкари ще слушаме

3

Вечна му памет

преди 1 месец

Вечна му памет! България има нужда от такива офицери и в мирно време, не само за водене на войни, но и за справяне с вътрешнополитически проблеми.

2

Анонимен

преди 1 месец

ейбоклуци мисирести, триете сичко ама номер 1 още що стои ?

1

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Така е по-добре. Всички от царско-съветската армия да си отидат.Ако тоя беше истински Българинеле да стреля срещу всички малцинствени елементи ,които ни поробиха..Не е обаче. Виждал съм и други снимки на тоя номенклатурчик и на всичките е костюмиран,със зачервени от преяждане бузи и на чисто. Така е по-добре.Добре е,че си отиде завинаги.