66

прокажена россия

преди 1 месец

путин Велики разсипа мизерна россия....

65

Анонимен

преди 1 месец

"Цената на тока се вдига, защото плащаме на маришките тецове, че не работят, а не че продаваме на Украйна!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!"- Първо, няма такава дума, като "маришките". Второ - Плащаме зелени сделки. Това плащаме. Нкой не ни попита, ама юруш вътре. Задължуха ни и акцизи да държуме. А моехме да имам бенз и нафта по и под левче.

64

Анонимен

преди 1 месец

И какво? Наранявме обикновенните хора. Нито Путин ще спечели войната, ако си купу бутишка вино, нито Улрайна, ако Русия спре да консумира...

63

Анонимен

преди 1 месец

За тапетите е нормално, така или иначе използват,, рубли,, за целта.

62

Не е ли ясно?

преди 1 месец

До Пепи: Не само. Ще купуват повече от местното производство. ....................................... Но това е нищо. Гледай какво ще стане с митата за европейските стоки в САЩ когато Тръмп поеме президентският мандат там. На него търговските войни са му любимият инструмент. А САЩ е голям пазар. Повишените мита ще ударят здраво европейските производители.

61

Пепи

преди 1 месец

сюСупер, кво. Рашките Са ще плащат по-скъпо в магазина и готово:)

60

Справедливост

преди 1 месец

Това заслужаваме, след управляващите непрекъснато увеличават митата на руския износ.

59

Анонимен

преди 1 месец

Браво, ще се възстанови местото производство.

58

Анонимен

преди 1 месец

Нормално е капиталистическите държави да си вдигат митата, както са САЩ и Русия.

57

Пещерен антикомунист

преди 1 месец

Не е важното в България да сме добре, важното е в Русия да е зле

56

???

преди 1 месец

Колкото по далече от Русия отиваме, толкова по-бедни ставаме. Дали е случайно......

55

Василев

преди 1 месец

Цената на тока се вдига, защото плащаме на маришките тецове, че не работят, а не че продаваме на Украйна!!!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

54

Пещерен Комуняга

преди 1 месец

В москва много трудно ще намерите злато.Все е 14 карата като за по-беднички....сребро никъде няма.Няма внос на DeWalt и остава в сферата на фантастиката.

53

Пещерен Комуняга

преди 1 месец

На мен не ми требе западен шанпоан Нивея,аз си ходя в гората да копая хума и с нея си мия косата.Правя си домашен *** в казана на двора.Пера на ръка в леген и винаги си нося гордо стария колан от казармата в НРБ с петолъчката на токата

52

Анонимен

преди 1 месец

Продавам смарт телевизар РУБИН който има желание да пише

51

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Само по себе си това решение на Москва е доказателство,че управляват ЕС. Защото санкции и стоки подлежащи на забрана за търговия с Русия е малко прекалено дори за ненаситността ми за руски вицове . И тук пак ще повторя,че поне в Каталуния е фрашкано с руснаци и украинци. И все богати. Някак си ги питам що дирят тук,а не на бойното поле ,но не смеят да отговорят защото пред реалностите нямат думи. Какво да кажат щом един с руски ,а друг с украински паспорти се влачат заедно и харчат евра безброй

50

Анонимен

преди 1 месец

До абе "нещо санкциите от запада замряха, не се чуват вече..." Няма и 20 дни от приемането на 14тия пакет санкции. И вече на Руската централна банка е разрешено да използва автоматично оръжие. Чудя се, защо ли? Сигурно е от просперитет.

49

Анонимен

преди 1 месец

Най-големия руски производител на гъби (шампиньон по руски) фалира поради техническа невъзможност - липса на резервни части,възли и машини! Все някога може пък да се научат да произвеждат аналози..

48

Анонимен

преди 1 месец

До абе 46.Голям разбирач го даваш по руска икономика? Да си виждал нещо произведено от нея в Практикер, Технополис,Зора или където е да е??? На битак веднъж купих бързоварче,производство Дагестан,Русия демек! Изгоря на второто включване! Икономика руска да видиш...

47

Анонимен

преди 1 месец

До 41 хаха, в сша е добре бегай да живееш там