20

Анонимен

преди 1 месец

Отвратителна статия. Заглавието заблуждаващо. Самата статия споменава жена, създала си цялата кариера и богатство градейки образ на бой той а в последствие станала върла феминистка. Черното сираче гладувало, щото нямало какво да работи? Не получавал парички от мама.

19

дедо Ташунко

преди 1 месец

До анонимен, номер 8. Браво на Гугъл преводач. Лурдес, дъщерята "също се мъчи да пее" (като майка си). Съвършено правилно! Мадона е всичко друго, но не и певица.

18

Анонимен

преди 1 месец

Все 1,че е още в Африка.

17

Алекс

преди 1 месец

Знае,че винаги може да се прибере при мама и спокойно може да си поиграе на учител по китара.

16

G.I. Joe

преди 1 месец

Защо се казва Дейвид Банда? Защо не е Дейвид Мадона? Да не е брат на Андреа Банда Банда?

15

Язе

преди 1 месец

Ама Враца е на 1 час хвърлей от софията (особено, като направат пъто дето герберите го крадът вече петилетка) и за цената на един гараж у софииско, у Веаца можеш да си купиш цел етаж от комунистическа панелка у комплексо.

14

У враца

преди 1 месец

У Враца сте комунисти.Сите "великия комунисти се са от северозапад за това и сте гладни комунистите винаги са гладни .опашки дефицити де стъпи комунизма като изяде загребеното от преди винаги идва глад

13

Анонимен

преди 1 месец

А ние милионите в "чакалнята" на Б. Борисов. Главния защитник на Централната власт. Какво да кажем като сме в периферията на Власта. Въздух и вода за нас от периферията ще имали . Или се чакат следващите избори .

12

Анонимен

преди 1 месец

Само в третия свят се оплакваме че си лягаме гладни, на запад и в САЩ на всеки ъгъл имаш кофи където да ровиш на воля.

11

ха ха

преди 1 месец

Аууу, каква вселенска драма. Мамин Дейвид понякога изпитвал глад като човек от простолюдието и това много ама много го забавлявало. Бааа мамммму и интересно преживяване.... И да не забравяме как САМ си изкарвал парите за прехраната , като живеел отделно/???/ и давал уроци по китара. Амчи дубре. Къде е новината?

10

Анонимен

преди 1 месец

Сигурно не си е прал гащите цял месец от тоз крек

9

Анонимен

преди 1 месец

Туй има милиони от Мадона може да са един два но има, а се прави на интересен тука. Жалъъък скааапаняк!

8

Анонимен

преди 1 месец

В заглавието ви от 6 думи "Осиновеният син на Мадона се оплака, че гладува често", 3 са очевидна лъжа, както става ясно от текста по-долу. Единствените правилни са "осиновеният син на Мадона". Нито се оплаква, нито казва, че гладува, още по-малко пък - често. ***, сър.

7

Анонимен

преди 1 месец

Сега ние какво трябва да направим? Да му изпратим консерви ли? Или да му изпратим фургон от фургоните за мигранти, които са празни понеже мигрантите си заминават за Германия?

6

Анонимен

преди 1 месец

Туй оцърненото си прави гавра с хората които наистина понякога нямат пари за храна и си лягат гладни. За пречукване е това лeкeнце.

5

Анонимен

преди 1 месец

"65-годишната Мадона има общо шест деца: биологични - 27-годишната Лурдес, която също се мъчи да пее..." ________ понякога Гугъл-преводач + пълното ви безхаберие за качеството на текстовете раждат интересни бисери

4

Мадона

преди 1 месец

Трай бе нига

3

Анонимен

преди 1 месец

Никъде не се е оплакал , казва че му е интересно някога да няма пари за вечеря , подобен опит можеш да наречеш интересен само когато знаеш че винаги можеш да се прибереш в многомилионното си жилище. т.ч. да не го мислим този младеж

2

Маcoна

преди 1 месец

Вещuца без талант, но вещо участва шейтанински ритуали. Ходи и на гроба на Петър Дънов.

1

Анонимен

преди 1 месец

Да ходи у джунглата да събира банани :)))