24

6 by 6

преди 1 месец

Сега сме на същото равнище като през 1989. Само вождовете се смениха. Сега имаме Т и k в a и Феномена. Каквото кажат те - това става. Те са и рожба на ДКМС и на Партията. Да живее БКП!

23

Кръчматъ

преди 1 месец

Бяхме Народ, имахме Държава!!! Днес сме Обезлюдяваща... Територия!!!

22

Анонимен

преди 1 месец

Живяхме 1000 пъти по- добре по онова време. Тези, които отричат, сега са още по- зле. Хора, свикнали вечно да мрънкат, че друг им е виновен за собствените им неуспехи и некадърност.

21

Анонимен

преди 1 месец

Туморът на КГБ е дълбоко конспириран и още управляват БГ.

20

Анонимен

преди 1 месец

Бай Тошо и Чаушеско на 1000000% са били братя. Отворете тубата и пуснете някви клипчета на Чаушеско, дори зъбките им са еднакви.

19

опетков

преди 1 месец

До дедо Понеже си дедо паметта ти е започнала яко да изневерява. Катастрофата С Людмила беше доста по-късно. Не ни будалкай и ние сме дедовци. А затова дали ТЖ е бил готов " да жертва" дъщеря си, въобще не се съмнявай в това. За да запази властта си, би продал и майка си. Но цялата история е съмнителна и изсмукана от пръстите. "Той бил споделил само в семейството" и други лакърдии. А кои са тежко ранените от БКП? Защо дори след 1989г. не се каза нищо по този случай?

18

да му се не види

преди 1 месец

Аман от комунистическите ви копнежи!А от спомените ви-бактън!Айде у лево!!!

17

Така така

преди 1 месец

Възраждане на фашизма от капитализма, историята се повтаря

16

AAAAAAAAA

преди 1 месец

Фашисти правят филм за да покажат своите в по добра светлина и да оплюят, омасккарят фашизма.

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен17 Ако някой има прилики с Тодор Живков това е резидентът Радев. Същия нос, същата уста, същата тъпота в погледа и селска хитрина в поведението. ББ няма абсолютно никаква прилика с бай Тошо.

14

Анонимен

преди 1 месец

Пак ще плюят социализма

13

Анонимен

преди 1 месец

Нито единия прилича на Живков нито другия на Брежнев.

12

Анонимен

преди 1 месец

Този човек от снимката над статията ли ще играе Живков? Съжалявам да го пиша, но няма прилика. По-добре да поканят Борисов. Борисов има много голяма естествена прилика с Живков. Маниерите дори може да се каже, че са едно към едно. Не само защото Бойко беше лична охрана на Живков. Сякаш генетични прилики имат.

11

sherlock

преди 1 месец

..."Благодаря на всички, които в тези тир(????) дълги и интензивни гадини (?????!!!!!)на работа ми..."

10

Български актьори

преди 1 месец

Най удачно ще е да вземат актьори от Африка или Азия, защото по този начин успешно ще отразят фалшивото в тази страна! Ако искате ми вярвяйте, но при тази избирателна активност като актуалната всичко е фалшиво! Италианците газ да nиkaт пред българите в правенето на фалшименто!

9

Анонимен

преди 1 месец

Комунисти,сър.Пък било то и еврокомунисти.

8

Анонимен

преди 1 месец

Играят Бидон и Зеленски? Тка и нашия просеше навремето.

7

Анонимен

преди 1 месец

"Тази гадина товариш Живков ще пасети Совецкия союз, а другата гадина товариш Брежнев ше пасети Болхария."/информация на руско български от журналист/. Иначе, през тия години, аз тъкмо разкарах армията от главата си, записах педагогика и хукнах да гоня девойките. Завърших успешно, получих разпределение в Разград, една тиха и романтична провинция, но пълна с млади специалисти като мен. Купих си мотор и прочие...Ченгетата криеха такива случки, пък и аз си гледах живота, но за А.Моро се разчу доста

6

Анонимен

преди 1 месец

Можеха да поканят Радев и актрисата дъщеря му, която да играе Людмила. Като две капки вода са Живков и Радев.

5

ПредлагамПодзаглавие

преди 1 месец

на филма: "Таласъми от близкото минало".