298

Българин

преди 1 месец

Всичко казано от зеленски няма стоинос зеленски е нелигетимен президент Русия знае това и щего използва не може дасе има доверие на сащ и НАТО и Украйна теса терористи . А Русия не преговаря със ***

297

Жададык

преди 1 месец

В качеството на какъв ще преговаря зелю? Може да преговаря единствено дали да бъде обесен или разстрелян. По стара традиция военнопрестъпниците ги бесят.

296

НАТО

преди 1 месец

Ама къде го видяха това намаляване на помощта от САЩ и Германия. Въобще няма такова нещо. Аман от манипулативни новини.

295

Bulgaria

преди 1 месец

пак е на страната на губещите.........................но това не е най-лошото, най-лошото е ,че си развалихме отношенията с Русия за 100 години напред!!

294

Българин

преди 1 месец

Евреиското *** зеленски е нелигетимен президент и всяко негово решение няма стоинос Русия го знае и няма да има преговори няма да съществува фашиска Украйна докато не бъде прочистена от фашиската *** и бандеровци

293

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски като какъв ще преговаря? Щото той и преди да му изтече мандата е само подставено лице.

292

Анонимен

преди 1 месец

Защо пожертва толкова млади мъже?!

291

българин

преди 1 месец

Когато ти дойде ти настъпи есен и зимата не закъсня . Промени се земята и целия свят вятър донесе руската мъгла . И ето идва най-щастливият ден , когато ще заврем на Путин ракетите и патоците отзад ха ха ха ха Путин има само един ход- де вземи да се гръмне..ха.хаИли въже се люшка намазано с лосион за вана чака шията та Путин да запълни примката

290

Анонимен

преди 1 месец

Еееей тъкмо позахлеби и зеленска си взема бугати и то взе че свърши.

289

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

А парите дето му ги дадохме, ще ги върне ли? Може да продаде именията и богатото и да възстанови сумата.

288

НЯКОЙ

преди 1 месец

Зелето сега се чуди от къде ще яде по-малко бой, от Вовката или от жителите на Украйна. Явно, че любовта на украинците към Зеленски се е покачила, та започна да говори за спиране на войната, а Тръмп му е казал, че САЩ вече не се интересуват от Украйна. Както е казал Х. Кисинджър, който се е хванал със САЩ добро не е видял. Жалко и за Европа, че беше използвана.

287

Qwerty

преди 1 месец

Не се напъвайте толкова копейки! Хаххаа. Без значение развоя на войната,вие пак си оставате скъсани мuzepнuци ,а света видя колко зле е руската армия. На кое място по сила отиде? Някъде след 12то. Хахахха. Украйна така или иначе ще е в НАТО,защото с такъв съсед дори да се бяха съгласили още 2022 с предложението на Русия,не се знаеше кога вamницume щяха да решат да грабят още! А сега блатните ще имат граница с НАТО с поне още 3-4 държави. И в крайна сметка вие пак си оставате скъсани копейки хах

286

Шефа0

преди 1 месец

Както и да се върти Зеленски ,той и неонацистката му държава са обречени! Очакваме поява на Украйна в Руската Федерация!Всичко останало са мечти на провалените западни. подпалвачи на войни!

285

Мдаа

преди 1 месец

Русия затъва все по-яко с всеки изминал час.

284

стига бе

преди 1 месец

Какви преговори бе нарко? Нали приехте със закон забрана за преговори с Русия. Освен това ти си ниКой. Русия няма да се подведе да преговаря с нелегитимен президент. Вие и така се отричате от договорености, а какво остава до преговори със Зеленски, който е никой. И какво значи справедлив мир? Справедлив за кого? За победителят или за Украйна? Първото предаване на Русия беше най-добро. Ти се остави Джонсън да те подлъже да се биеш. Бий се сега.

283

мдаа

преди 1 месец

Първо Минск, след това Истанбул, но вие не искахте мир, искахте да воювате. Е, воювайте, но нямате нито хора, нито оръжия, пари също. Пари и оръжия ви даваме, но хора няма.

282

Анонимен

преди 1 месец

Има напредък. По-добре мир през ноември, отколкото десетилетия война.

281

Анонимен

преди 1 месец

А какво става бе какво става с контранаступа бе с контранастъплението ?

280

ТРЪМП

преди 1 месец

Ще ги поставя двамата Владимировци на масата и ще подписват каквото им диктувам АЗ , ако Късия Ботокс започне да шакалкави ще яде бой МЕНЕ не от Зеленски.Така че в ръчичките са ми и двамата.

279

ЕДИН

преди 1 месец

Ха ха, ще клекне, няма къде да ходи. Като му свърши пудрата ще е съгласен и на задна.