147

Бай Онзи

преди 1 месец

Ако не го пуснат в Северна Корея, може да отиде в Куба, Виетнам или Монголия-Все екзотични дестинации!

146

=

преди 1 месец

Дядо роджър е решил да даде едно рамо на Путин. Хем са набори, хем са комунистически л е к е та. Много е лесно да живееш в гадни запад и да се правиш на интересен в държава в която за две думи накриво отиваш 5 години в затвора в сибир

145

Мен

преди 1 месец

Тоя изсперкал *** кой го слуша вече!? Много е лесно да си комунист на запад! Защо не дойде на времето да живееш на изток?! " Сетила се Мара да се побара" .Някои хора като одъртеят по добре да се скрият! ....или май цялата работа е да изкараме някой лев!¡

144

Бай Колю

преди 1 месец

По-добре разказвач, синко, отколкото дyxaч, все някога ще го разбереш.

143

До бай Колю

преди 1 месец

Много си елементарен байо. Явно не си от най- умните. Ама иначе си бабаит.... Разказвач

142

Цоньо МетълЪ

преди 1 месец

Роджър е #1! Единственият посмял да "скочи" на гнусната пропаганда на ЗападЪ! Местните ибрици много много да не дрънкат,че куклата Байдън си заминава,идва Тръмп!Ще сменяте *** лизачиии

141

Бай Колю

преди 1 месец

И, последно, аз също съм живял по времето на социализЪма и, щом на теб ти харесва, явно сме живели по различно време, на различно място или пък с различни връзки с отговорни другари. Но няма лошо - щом пък толкова ти харесва, ей я къде е Северна Корея. Не плачи, либе, за младост, а хващай куфарите.

140

Бай Колю

преди 1 месец

Малко си се олял с атомните бомби. Само две са - в Япония. И за тях има много обективни и субективни причини. От тях има както вреди, така и ползи, но това е тема за един отделен, доста дълъг разговор. Само ми отговори защо, въпреки атомните бомби, Япония предпочете да капитулира пред американците, а не пред руснаците, настъпващи от другата страна. И само ми припомни кой, в наши дни, развява ядрените си ракети като плашило и "унищожава" Лондон за секунди.

139

Бай Колю

преди 1 месец

Асене, подкрепям всеки, който е нападнат от нагъл нашественик. Нашественик, който действа от позиция на силата, вдяването на страх и бруталността. От малък съм си така - и в училище биех всички, които налитаха да бият по-малки от тях. Защото насилника от логика и думи не вдява. Пpocтaka също. Надявам се, това отговаря на въпроса ти защо не подкрепям Путин и дали подкрепям Израел.

138

Асен

преди 1 месец

Големите противници на руснаците и Путин искам да попитам дали подкрепят Израел срещу въоръжените по последна военна техника палестинци?и САЩ които бомбардираха с атомна бомба Япония, Сърбия, Ирак, Либия,а също и превратите в Южна Америка и Азия . Байдън се похвали с проекта Босна и бомбардираха Сърбия. А сега Украйна я използват . Аз съм живял по времето на социализма и не е толкова лошо колко се опитвайте да го изкарате. А сега сме имигранти.Имахме силна армия,а сега дори няма с какво да гася

137

Анонимен

преди 1 месец

Социализмът бил справедлив строй...!!? ОМГ! Да.НО САМО НА ДУМИ. РОДЖЪР ЯВНО ВЯРВА НА ДУМИ, ЩОТО НИКОГА НЕ Е ЖЖИВЯЛ В РУСИЯ ИЛИ БГ, ИЛИ В СОЦ ЛАГЕРА БИВШИЯ. И НЕ ЧЕ СЕГА Е ДОБРЕ, ЩОТО БИВШИТЕ СОЦИАЛИСТИ СТАНАХА ПЪРВИ КАПИТАЛИСТИ.

136

Анонимен

преди 1 месец

Роджър живее с някакви идеалистични представи за Путин, явно иска да го командват партийните му секретари, не е живял като нас, но и ние не сме живели като него!

135

Анонимен_777

преди 1 месец

Ахх че кеФ..! Браво на Роджър ! Показа че не вс. знаменитости са мЪпети на конци и жалки пропагандатори на перманентния 'елит' !!! Информиран и отстоява истината - САЩ/НАТО доооста се постараха за да се стигне до това положение..!

134

6 by 6

преди 1 месец

Медведев - рокаджия? Хайде стига смях. Тоя може да покани Азис. Иначе не знам как Роджър се е навил. Предполагам, че става дума за мн пари.

133

Бай Колю

преди 1 месец

До Браво: Толкова си възхитен, че даже името не можеш да му напишеш. А в личната ти библиотека стоят ли съчиненията на товариш Ленин?

132

Руя

преди 1 месец

Мъжкар.Малко са като него ,които казват истината .

131

Анонимен

преди 1 месец

тоя неголи изхвърлиха от пинк флойт още в средата на 80 те нещо за дрога и комунизъм

130

Големи

преди 1 месец

Няма нищо лошо пинх флойд да подкрепи руските войници на фронта

129

Анонимен

преди 1 месец

и путин да пее се тая изпята им е работата на московитите ще си бягат в блатото

128

Браво

преди 1 месец

Роджьр лотърс и пинк флоид големиЦяло поколение израснахме с тяхната музикаВ личната ми видеотека е големият им концерт - пулс