70

Аня от Горна Баня

преди 1 месец

до Анонимен 50; - "Климатичните промени ще довършат изключително калпавото население." ...,което самО си предизвиква климатичните промени . Особено кохортата привилегировани роби , дето се мислят за богопомазани и осъществяват всякакви егоистични първосигнални(безмозъчни) дейности , стига да носят пари ...

69

Анонимен

преди 1 месец

До 63Какви частни организации, ти акъл имаш ли?! То и сега мутрите управляват, но викаш да им дадем официално пълен контрол, а те ще се погрижат за добруването ни???!!!?

68

Анонимен

преди 1 месец

За какво става въпрос изобщо?!??? Няма и следа от държава, някой я отклони!

67

Българ

преди 1 месец

Правили предписания :D Затуй е имало лагери навремето и всичко е било точно ;)

66

Некой си!

преди 1 месец

Радвам се за вас мили сънародници - сече се гора, мълчание, под чадърчето, на климатик. Пресувашат се водоеми - хапка пийка. Умишлени палежи - не ми пука, то е нейде майце си. Не ме касае! Лесен ви е животът все още, мили сънародници, защото има какво от бай Тошово да се опосква по инерция, но до 10 години ще дойдат такива времена, от които ще патят децата ви и внуците ви, докато оцеляват в пустинята, в която превръщате този земен рай с бездушието, алчността, лакомията, злобата и апатията си!

65

Лудница

преди 1 месец

До aaa Нещата са много зле в много институции и дирекции, даже бих казал че са за терористичен акт в някой от тях. Основата за огромната корупция и множеството проблеми са именно от работата на съответните контролни органи.

64

Барон Мюнхаузен

преди 1 месец

Такива престъпници,мисля че трябва да се бесят по диреците ...Мафията вече завладя държавата,а на народа не му пука,че мафиотите са ги превзели.Май новото робство , дойде...съпротива трябва да има.Унищожаване не фотоволтаиците и взривяване на ВЕЦовете ще реши част от проблемите !

63

Анонимен

преди 1 месец

Колкото повече дървета се секат, толкова по-горещо ще става и ще се обезводнява. Едно време учителите ни водеха в горите да садим дръвчета и ни обясняваха, че дърветата отделят влага и създават налягане в атмосферата, което привлича ветрове и създава дъждове. Сега, саденето на дръвчета е забранено, чудят се как да те глобят, а сечта създава свлачища, наводнения, пожари... Днес ни обясняват, че това, което сме правили е комунистическо робство и е срамно... Ако онова е срамно, това днес какво е?..

62

aaa

преди 1 месец

Държавната администрация е жалка история, не знам за какво им се плащат заплатите въобще. Единственото решение е частни организации, които да следят за спазването на законите.

61

Христо Христов

преди 1 месец

Така е при демокрацията.

60

нищо

преди 1 месец

не гори,просто покрай театъра с пожарите и сушата доста хора ще се сдобият с нов палат безплатно от държавата,това е номера,отново за пари,българина за без пари добър ден не ти казва

59

Бай Иван

преди 1 месец

Някой зелен умнокрасивитет си е правил вец

58

Анонимен

преди 1 месец

Аве вие що не казвате ко става у ЕС ту ве ? Почнали много да горят корана . В Швеция оня ден имало сблъсъци заради горене на корана а в Белгия за шести път го горели . Казвайте на Симо тека да гори корана . Той нали е с евроценности ? Ми то ако не си горил корана как ще станеш известен евроатлантик ??? Казвайте ги тия работи що на държите в невидение за ценностите ?

57

Май френд

преди 1 месец

Не се правете на ударени с мокър ***! Всичко се знае ! Но няма справедливост! Реката е национално богатство, и това отклонение и пресушаване е висша форма на наглост и престъпление спрямо държавата т.е. народа! Виновните да понесат последствията!

56

Бай Илийчо

преди 1 месец

Идно време пак са е дерибействало,ама арамиите у балканя чукнат един двама у глъвътъ и другите са уплашат и се седнът на гъзо.Ся няаа. Сичко професор,акъл дава как да стане ,туй,как унуи. Речено е! Учените глави ша затрият свето

55

В 17,30

преди 1 месец

държавата се закрива. В 9,00 евентуално започва да имитира дейност. Т.е. за тези 15 часа всеки може да прави каквото си иска с нея. През това време не трябва да се звъни на 112, милиция, бърза помощ, разните областни хрантутници, кат, мат и тн безполезници. Те почиват и събират сили за следващият ден, когато ще са мн заети с отчети. А, онези по Дондуков нема смисъл да се коментират. Реката е приключена. Язовир Пясъчник също, както и стотици реки и язовирчета из територията.

54

Анонимен

преди 1 месец

Върха на наглостта - да отклониш цяла река за собствени цели. Аз ви разправям, че българина е кофти племе, вие ме хейтите. И сега като тръгнат след водата и стигнат до нечии канабисни насаждения, тясно свързани с политик ще се млъкне

53

Бай Илийчо

преди 1 месец

Било е и ша бъде!!! Дека са е крало,пак жа са краде !!! Така е кът има наши и ваши,и сопа не играе.

52

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 65 Защото са затънали в корупция, занимават се с далавери, всичките са роднини шуро-баджанаци все от партия ГРОБ и затова недосегаеми - правят си каквото си искат, за тях ни ред, ни закон, ни съвест има

51

Анонимен

преди 1 месец

Някой си унищожава реката. Всичките отговорни за това се правят на ударени. Държавата няма сила да накара някакви престъпници да не унищожават реката и да не строят забранени бентове? Предписания Егати държавата! Затънала в корупция и безсилна за каквото и да е. Пълна парализа. Няма ли кой да уволни съответните началници на службите, които ядат заплата без да си вършат работата? Къде е полицията? Същото е и с горите. Изсякоха горите, после наводнения и порои. И там ни чул ни видял... Какъв позор