15

ВЕРОЯТНО

преди 1 месец

НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА-ВСИЧКИ В ПАРЛАМЕНТА СТЕ ГАДЮХИ

14

Анонимен

преди 1 месец

Kyтeв Kyтeв, roлямo kyчe cu тu Kyтeв...

13

Анонимен

преди 1 месец

Да дават третия мандат на дедо Славчо и Пацо шнорхела да прави правителство каквото не сме имали.

12

Анонимен

преди 1 месец

ще избие натам , че активността ще падне на 15% , като партиите не се опитват да създават правителство и хората няма и смисъл да гласуват за тези партии

11

Анонимен

преди 1 месец

които закона от 2000 година назовава П Р Е С Т Ъ П Н И Ц И----Закон гласуван от временно мимилетно мнозинство на хора, много от които във времето се доказаха като корумпета и слуги на мафията. Да го цитирате този закон значи да възхвалявате мафията, нейната победа в България, и нейните най-"блестящи" представители Борисов, Пеевски и Доган.

10

НЕ СТАВА ВЕЧЕ

преди 1 месец

парламентарна република ,само караници и натискане за власт . Да се мисли за президентска ,пък който и да е президент.

9

бря,ми сега

преди 1 месец

Иде,иде Волен Сидеров и Луна президент!

8

Анонимен

преди 1 месец

И какво ще стане, пак няма да има правителство. Много крадете другари политици и назначени чиновници. Срам от Вас!!!

7

Анонимен

преди 1 месец

Сега чакат КС да каже дали са легитимни промените в Конституцията. Седем месеца чакат КС. Какво по-важно има да правят, че се бавят? Или вече Радев знае какво е решил КС? Ако Радев или друг знаят решението предварително, това е много лошо, но е причина да чакат или бавят до становището на Конституционния съд. А това, че лятото не било подходящо за предизборни кампании е парлама.

6

Анонимен

преди 1 месец

Изборите нищо не проментят . Само напускане на нато и ЕС и реформи за бъдеще а не дърт *** на доживотни ясли без да вършат работа . Като не вървят нещата се сменят дъртите урви а не матраците . Тва са всички на 45 години като ченгеджийски офицери , прокурори и следователи . Това е истинската власт на места която е станала душманин на много хора . Не може да са на вечна власт . А ислисането от ЕС и нато защото рибата се вмирисва от към Брюксел и Вашингтон а не от опашката .

5

Анонимен

преди 1 месец

Защо толкова много се забавят ТЕЗИ в парламента да си получават пари и облаги за нищоправене и да се замерят с обиди да лъжат да заблуждават Стига толкова

4

Анонимен

преди 1 месец

На 5 ноември са изборите в САЩ. Демек ще чакат един месец след изборите да мотаят мандата, за да видят Байдън ли ще е, Тръмп ли ще е президент. Прозрачни са.

3

Анонимен

преди 1 месец

Във Франция след Европейските избори на 9 юни Макрон насрочи избори и само след 2 седмици се проведоха изборите. Франция е с 47 милиона хора, но им трябваха (повтарям) две (2) седмици за организиране и провеждане на избори с бюлетини. Кога ги написах, кога ги отпечатаха - никой не разбра.Вече забравиха, че се проведоха избори. България 6 месеца подготвя избори за една шепа народ. Защо? Не могат да закупят гласове за 2 седмици или ей, така да бавят държавата докато чакат изборите в САЩ???

2

Бaй Kypтu

преди 1 месец

Дa вu xogя нa Пpoмeнaтa, ga вu xogя...

1

Анонимен

преди 1 месец

Дреме ми! Дано има гъби!