54

Анонимен

преди 1 месец

Тази Германия не е онази Германия, и тази Европа не е онази Европа... Ето защо има смисъл нашата си държавичка да си почистим и вкараме в ред, а не да ходим насам-натам по света и да вливаме кръвта си и потта си в тамошните икономики, че да могат те да просперират.

53

Анонимен

преди 1 месец

А Меркел си взема огромната пенсия и си сърба биричката на верандата. Еврогейство, сър.

52

Анонимен

преди 1 месец

Да не мислите, че само у нас екзотичните наказват учителите, ако с нещо не са им угодили?

51

Един там

преди 1 месец

Немския народ до кога ще търпи?

50

Анонимен

преди 1 месец

Пфуууу добре че победиха тия нацисти в Германия иначе кой знае какви ужасии щяха да се случват там сега.

49

Stasi се върна.

преди 1 месец

,Но еднолично закрихте "крайно-дясната" медийна компания Compact, секнахте им списанието, онлайн каналите и изкарахте дитектора им, по халат, като виканхте медиятя да снима, все еднонизкарват някой педофил ... Греховете на медията? Говореше против задължителните ваксини, понякога прави интервюта с руснаци и от 10 години предупреждава за точно такива неша, като от статията.

48

ХХХ

преди 1 месец

Горките бежанци ...клети и мили ....тоя даскал да бъде разследван ! 100% ги е провокирал и ги е нападнал , а те са се защитавали милите ...от няма и на къде .....така е като Германия не се грижи достатъчно за тях !

47

Евроценности

преди 1 месец

--Айде вадете плюшените мечета и гледайте жално

46

Опитайте да

преди 1 месец

обърнете изречението,и ще видите колко абсурдно звучи.Братя от Гернамия намушкаха с нож учител в сирия

45

пияница мистик

преди 1 месец

Добре, че сме бедна държава. Както сме на кръстопътя между Азия, Близкият Изток и Европа и лесно може да се влезе у нас, ако бяхме някоя богата държава досега да сме като в САЩ. Щеше да е пълно с китайци, араби, турци, африкански негpa и какво ли не още и белите щяхме да сме половината население. Представям си това как щеше да се отрази на нашенските патреотe - ксенофоби и шoвeнисти. Всичко друго щеше да е мургавo и чернo :))) Тогава римляните вярно щяхме да ги смятаме за братя :)))

44

Анонимен

преди 1 месец

Да се сърдят на Меркел

43

Анонимен

преди 1 месец

Важното е да се плюе по Хитлер.Това скрива за известно време ето такива деяния в Германия.

42

Анонимен

преди 1 месец

айде на самолетя към българия щото със сигурност са минали от тук. лойко, любимото куче на мама меркелица, фондациите ханс зайдел и конрад аденауер, и ЕНП, ще ги посрещне с леб и мерудия, ще им свали белезниците, ще им намери и куртизантки мисирочки загрижени за човешките права, и ще ги остави да ви колят като пилци. да живее евроатлантизъма.

41

Кръчматъ

преди 1 месец

Ся, разбрахте ли ЗАЩО на Бл. Изток единственната ефективна форма на управление е Диктатурата/Тиранията и Безкомпромисният Закон на Шириата??? Повече Никога Не Съдете Близкоизточните Диктатори//Тирани за "Грубите им и "Жестоки" Методи на управление!!!

40

Хайл Хитлер!!!

преди 1 месец

Само в балканското кенефистанно булГЕЙристано можеш да четеш такава "новини" с подобни заглавия. А що се касае за новината - германците заслужават не само нож в гърба, но и кхуйй в гхъзза! Както и всички други в еврогейисттанаа ЕС. Не знам какво трябва да стане за да проумее народа, че еврейогейскияят съюз е създадена и управлявана от евреите. Европа трябва да се освободи от еврейското робство, или ще се самозаличи.

39

Анонимен

преди 1 месец

Висококвалифицирани инженери или ИТ специалисти?

38

Анонимен

преди 1 месец

Добре че не спечелиха крайно-десните, нали така?

37

Анонимен

преди 1 месец

Визията на Брюксел за Европа в целият й блясък.

36

Анонимен

преди 1 месец

Да не чувам оплаквания. Германците гласуваха за това, което получават.

35

Дядо Стефчо

преди 1 месец

Учи маймунки-да те ръгат с нож! Абсолютно безсилие. Срам.