226

Щссссс

преди 1 месец

Като говорим за Александър Македонски, той няма как да e бил грък, защото тогава Гърция не е съществувала, само отделни градове-държави. Понятието "Гърция" се появява чак в края на османската епоха. Александър е говорил и писал на старогръцки, но то и в Швейцария говорят на немски без Вилхелм Тел да е германец.

225

Българин

преди 1 месец

Ами, Гоце е българин и лично го написал в писмо до свой приятел - "Какво да правим, като сме българи". Човекът сам се е определил, че е българин, а северномакедонците искат да го направят македонец.

224

Анонимен

преди 1 месец

Зевсовски и Херкулесовски са били Макета, да го знаете ей.

223

Анонимен

преди 1 месец

Какво има да се иска ,въпроса е излишен и отговора ясен.Георги Делчев е българин и цялото ВМРО е на македонските българи.Ти какво правиш в партия с име на македонски българи?Кой е основателя ,всички революционери са българи на които си им окачил снимките в централата.Но сърбите са подмолно хитри,конфискуваха точно тази партия ,за да могат да делят хората от двете страни.Рано или късно всичко ще си дойде на мястото.

222

Македония

преди 1 месец

Има нужда от една малка специялна ВО.

221

До 243

преди 1 месец

Не се знае грък ли е Александър Високия .Неговия гроб не е намерен.Баща му Филип || е погребан във Виргина в тракийска могила и всички царски атрибути са тракийска изработка,нищо елинско.Елита им е свързан с Великите тракийски богове,и Александър и Филип са посещавали светилищата свързана с мистичността на траките.Иначе са говорели гръцки.Александър е образован от Аристотел,но когато самия Александър започва да се обожествява след успешните походи,Аристотел му се подиграва,и повтаря"ти не си Бог

220

Анонимен

преди 1 месец

Мошеник! Как се е самоопределял човек за тоя тип няма значение!!! Това е мошеничество!

219

Анонимен

преди 1 месец

Абе а на този кога ще му кажат че Александър Македонски е грък!? Или едно по едно за да не се самоубие

218

Libre comme air

преди 1 месец

Гоце Делчев е американец...!!!Нолкова заблудени са макетата....

217

Никога не е имало

преди 1 месец

Такава държава Македония до 26 ФЕВРУАРИ 2019г която се нарича Северна Република Македония.

216

Северните

преди 1 месец

МекереСТАНци са държава от 26 ФЕВРУАРИ 2019г.Северна Република Македония която предателството е нейн манталитет,пердон,идентотод.

215

Сърбинизиряните

преди 1 месец

Български диалекти продължават да фалшифицират и да поругават всички договори и споразумения и не е възможно да се разчита на предателското население което е заселено на Българска територия.

214

Гоце

преди 1 месец

Ами да прав е Мицораноски после пък някой току виж поискал да признаят че слънцето изгрява от изток!😅😅😅

213

Колев

преди 1 месец

Че той сам се определя като такъв ,като всички останали тогава около вардарот ,бил е учител в Солунската Българска Гимназия ,учил е за Български офицер в София,в своите писна се определя като македонски Българин ,и сегашните му роднини и досега се определят като Българи

212

Анонимен

преди 1 месец

Много нагъл! И нарочно неграмотен! Сръбското възпитание си казва своето!

211

Анонимен

преди 1 месец

Мискински го е страх да не се разпадне картонената кула на македонизма.70 г. лепена, пресована, нагаждана,горяла и прегаряла,ремонтирана ,но още държи.Подпира се с пари от подкупи на политици и от двете партии, продали си душата и изнудвани.Изкарават си го на македонските българи като брутално и незаконно ги лишават от бизнес ,работа ,здравеопазване,доходи и всичко свързано с нормалния живот ,ако се афишират като българи.Така е с човешките права на коренното население във Вардарско.

210

Българин

преди 1 месец

Колкото добруджанци биха имали право да претендират за хилядолетна история, ако след време признаят държава Добруджа, толкова и северно македонците могат да претендират за каквото и да е.

209

Българин

преди 1 месец

Че той си е чист българин. Не като Александър Велики/Македонски, роден в област Македония, част от Гърция, хиляди години преди да се появи за първи път държава Македония.

208

Анонимен

преди 1 месец

Мицковски става смешен!Всички макеполитици и стари и нови,вкл.историците писали фалшификациите са абсолютно наясно с историята и произхода,но наложения с насилие македонизъм през титосталинския период пречи да дойдат на себе си.Сръбския режим ги държи изкъсо да провокират омраза,плаща,мачка,над 100 канала сръбска телевизия само на сръбски,сръбски инвестиции и техните удбаши не са излизали от РСМ.И Мицкото знае,но разиграва номера,всичко е инсинуация,сърбите не искат да излизат наяве зверствата.

207

до 243

преди 1 месец

Сещам се за едни ...твоите господари от посолството