121

Банкеръ

преди 1 месец

Младежите на ДПС знаят ли изобщо Кой ги финансира.Др Доган ги баламосва с джамии и религия.Парите обаче са от дълбоката държава,която се ръководи от Пророка Пеевски.То не беше КТБ,Булгартабак и всичко от,което се изкарват пари се ръководи от Кой.На Кой не му трябват джамии и църкви и като останат без препитание дерибеите по места ще клекнат Няма друг начин за Новото начало.Не си ли посочен няма Бизнес,няма крадене има Прокурор,Съд и бедност.Да се знае,тука е България,не е Турция за сега.

120

НЕ СЕ

преди 1 месец

РАДВАЙ ЩЕ ТИ ПОКАРАТ МУСТАЦИ

119

Анонимен

преди 1 месец

Събрал два автобуса турчеещи се *** в голя хотел в Сф. Щял да се бориА прибра милионите на Т лъстия

118

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Де ментата - каьал едно изречение. Да се покаже. А той като бай Дън. Дал си партията за ползване на шишо, сега си я търси.

117

Анонимен

преди 1 месец

Талибани, вие подпалихте родината по нареждане на вашия падишах в Росенец.Народът го знае, остава да го изрече някой смел политик.Да видим кой ще е първия.Това ще е края на Доган.

116

Карачанаков

преди 1 месец

Здравейте циркаджии!!!!! Ашколсун!!!!

115

МАЛКА ЗАБЕЛЕЖКА:

преди 1 месец

ДПС-- ВЕЧЕ НЕ Е ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ, ЗАЩОТО НЯМА ЕТНИЧЕСКИ ПРОТИВОРЕЧИЯ В БЪЛГАРИЯ--ТОЗИ ПЕРИЭД СВЪРШИ!!!ДПС -- СА САМО "БИЗНЕС ПАРТИЯ" , ЗАЩОТО ИМАТ САМО БИЗНЕС ИНТЕРЕСИ, В РАЗПРЕДЕЛЯНЕТО НА ДЪРЖАВНИТЕ СУБСИДИИ И ЕВРОСРЕДСТВАТА И АКО НЯМАТ УЧАСТИЕ ВЪВ ВЛАСТТА---ПРОСТО ЩЕ ОТПАДНАТ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА, ПОРАДИ ФИНАНСОВИТЕ СИ РАЗХОДИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ НАП И БАНКИТЕ!

114

баба мара

преди 1 месец

кажи на младите кога се изучи за капиталист и защо вкара магнитски в дпс

113

Българин

преди 1 месец

Верска партия е ДПС! Всички мюсюлмани от Маданска, Рудоземска, Девинска масово гласуват за ДПС. Да не говорим за Благоевградско...!

112

Питащ

преди 1 месец

Конституция на РБ:Чл. 11. [...] (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт...Кой тогава наруши Конституцията и регистрира ДПС?Етническа ли е-ДА! Верска ли е -ДА!...?????

111

Анонимен

преди 1 месец

И всичките тези работи индивиди живеят в България А едни са шепа милионери от парламента българският Лелелелелеле 2024 година е

110

Анонимен

преди 1 месец

пиши ги бегал, прасулян ги сцепи тая партийка може и да не влезе в парламента на следващите избори, не знаят къде се намират. почнаха да се самоизяждат дерибеите на народа. още трябва и лойко!

109

Абе, ГОРДЕЙТЕ СЕ....

преди 1 месец

АМА АГЕНТ САВА, ВЕЧЕ ПАРИ И " ПОРЦИИ" ---- НЕМА ДА ДАВА..../има да плаща милиони на Държавата и НАП../

108

!!!

преди 1 месец

Ограничения мироглед с нисък интелект в съчетание с послушание и раболепие е страшно опасна комбинация!

107

показаха го!

преди 1 месец

Видя се репортаж с присъствието на Доган. Почетният председател се държеше като един сенилен старец! Изглежда "дерибеите" упражняват контрол над него! Най-лесно е да бъдат възпалявани младите, което също се видя!

106

Селяни прости

преди 1 месец

Още ли не ви е ясно защо през лошия комунизъм всичките тия бяха натикани в миша дупка?Гледаха си тютюна и картофите и си си пасяха овцете и бяха по ниски от тревата. А сега грабят България и плашат с разклащане на етническия мир.

105

И тези сфини искат

преди 1 месец

Да Цо Цат от народа като МВРО на Дебелия ушеф хомосексуалист *** Марешки Костя Максудата и тн

104

Пеевски е като

преди 1 месец

Опълченците на Шипка!Изгони турците от ДПС!МУХАХАХАХАХАХАХАХА

103

Почетния Пенционер

преди 1 месец

Доган е време да ходи на санаториум у СЦЗ или у Малашевци

102

Анонимен

преди 1 месец

Имаше култове към личността на Ленин, Сталин, Г,Димитров,Тито, но те умряха. Останаха само тези към Ким Чен Ун и Почетния председател.