17

Анонимен

преди 1 месец

В Конго правят секс с м.аа.й.м.уни

16

Анонимен

преди 1 месец

Да се разбира ли скок на случаите с гей.т.а.ш.к.о.поведение?

15

Анонимен

преди 1 месец

чак пък да ги избиват. конго е три пъти по голямо от европа. да си живеят там, да си добиват ресурси и да ги продават. само че мамункофците като ги оставят самички и се почва като едно време - синджири роби, клането, геноцидчета, глад, мизерия и белите виновни за всичко. това което са правели онези кръвосмешани кретенчета от белгия е неправило и на нивото на африканците.

14

Анонимен

преди 1 месец

пропорционален е на броя на мамуночовеците. продължавайте да ги пускате през границата...

13

Анонимен

преди 1 месец

Който знае какво е Конго, за каква диващина става дума все още - канибализъм, жертвоприношения, убийства на деца, смятани за вещери от собствени им родители, и тн, изобщо не му пука! Тези само приличат на хора, баси урродите. Тях не ги е грижа за живота на собствените им граждани така или иначе, дано поне умират най-гнусните изчадия там

12

Бай Иван

преди 1 месец

Благодарение на политиките на неолиберслите последните години, тея имат роднини тук дето могат да го разнасят из цяла Европа това.

11

Анонимен

преди 1 месец

Следващата "пандемия", каквато и да е тя, ще бъде посрещната с камъни и дървье, помнете ми думата.

10

Анонимен

преди 1 месец

Маймунскаташарка се разпространява най-вече между пидарастите и страните с най-много пидарасти са най-застрашени.

9

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 1 месец

Ужастна Новина! Пазете се, Братя!

8

Фют

преди 1 месец

До 7. Чебурашке, това ще спре ли разпространението на маймунска шарка? Хайде, слагай чалмата и отивай да защитаваш чаршафите от Палестина. Г Н У С безподобна.

7

Анонимен

преди 1 месец

Най-много маймунска шарка има в сАЩ. Пиша сериозно. Официална статистика е,

6

Анонимен

преди 1 месец

Защо не отразявате новините покрай Израел???? Има вчера решение на съда към ООН, осъждащо Израел/ Натаняху отговори, че не му пука какво били отсъдили. Има днес и атака с повече от 10 израелски/американски изтребителя към Йемен. Подпалали са нефтохранилища на пристанище.....Още ли се развява израелското знаме в София?

5

АнонимеН

преди 1 месец

ВЪВ ФИЛМА САХАРА 2005-ТА ДИКТАТОР КАЗИМ КАЗА, ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ ПУКА КАКВО СТАВА В АФРИКА! ТЪЙ, ЧЕ ТОЛКОВА С ИНТЕРЕСА ЗА НОВИНИ ОТ АФРИКА. ОСВЕН АКО НЕ СА УМРЕЛИ ПОНЕ 1 МИЛИОН АФРИКАНЦИ ТОГАВА МОЖЕ И ДА ИМА НЯКАКЪВ ИНТЕРЕС КЪМ ТЕМАТА :D

4

Анонимен

преди 1 месец

Майймунска шарка.

3

До 1

преди 1 месец

Взеи си днес лекарствата?!

2

Анонимен

преди 1 месец

Жените не им ли пускат, че с май мунска шарка се заразяват?

1

Дейвид Айккъмробите

преди 1 месец

Управляват ви гущери от хилядолетия , целта им е в много скоро време да въведат базовия доход - където за да го получите трябва да изпълнявате това което кажат, да пиете кална вода , да се храните с скакалци , и да не правите повече от 10 крачки на ден защото чипа , който ще ви бъде вграден ще подаде сигнал и баретите ще ви изхвърлят от някоя скала , и всички ще гледат както е било в Рим.