166

Банкеръ

преди 1 месец

Фургонистан.Барем да ги подредят в права линия,да им свържат канализацията.Абе така или иначе всичко ще се прави наново да се изправят и улиците и пречиствателна станция да се направи.Дълбок сондаж също е необходим.Сметката обаче ще излезе абсурдна и пак ще си останат външните клозети нали.

165

Анонимен

преди 1 месец

Искаме оставка,А не доставка.

164

Анонимен

преди 1 месец

До Хахаха 162 К уку бяха други

163

Анонимен

преди 1 месец

С нетърпение чакаме войната да свърши, Нарко Клоуна да си "сметката" и укрофитеците да нямат повече статус "бежанци"!!!

162

До 164

преди 1 месец

Е значи трябва да храним украинските нагли мързеливци ,а ти ни обясняваш ,че Еди кой си бил мързелив ,я се скрий

161

До 169

преди 1 месец

Ама имам една състудентка от Варна и сега работи в общината.Тя разказва,че такава простотия не е виждала ,за помощи за бежанец се реди ,а с кола за 10000 евро та и хотела държавата му го плаща

160

До 164

преди 1 месец

И това им дава право да наглеят тук .Хотела им трябвало да бъде еди си колко си звезди деца им трябвало да бъдат еди коя си детска градина.Шофира ми като екстремист албанец.и това били бегълци от войната Аре у лево да си я държат украинската простотия в Уколандията или да си я носят там ,където ще я търпят тук никой с нищо не им е длъжен

159

Пффф

преди 1 месец

До 166. Пълни лъжи на гербелястите!

158

До 163

преди 1 месец

Бъркаш.Първо и България е в тоя ЕС и от две години само си плаща вноската като член на тоя ЕС,а обратно към България пари не са връщани ,както е било преди .То за това и дълга се вдига токова много.И това го направиха прос100 Киро и компания

157

Мвр джипове ... мдаа

преди 1 месец

МВР си купуви 16 луксозни лимузини и джипове "Ауди" за близо 4 млн. лв.(!!!!) да се гъзареят, но за техника срещу пожари НЯМА!!! Санким ако не са в Ауди, едни от скъпите марки, няма да го бъде!

156

Леманс

преди 1 месец

Абе стига с тези украинци бре! Хората бягат от Война, Европа им помага да оцелеят. Нашите мързеливи мърльовци не си изчистили стърнищата и сухата трева, не са направили нищо да потушат пожара, докато е бил в начален стадий, само са гледали, сега рават, все чакат наготово някой да ги обгрижва като малки деца.

155

Г557дт

преди 1 месец

На украинците плаца Европейския съюз!На българите плаща служебното правителство на Бойко Борисов! От ГЕРБ само мизерия, да има за тях да крадат!

154

Хахаха

преди 1 месец

Някакъв пияница неадекватен казал :" Изчезвайте", а медиите на Боко и Шиши пресилват нещата. Човекът е бил куку.

153

Анонимен

преди 1 месец

А защо украинците са по хотели и почивни бази, българите не заслужават ли подобно отношение. Угаси държавата, абсолютна мащеха за своите. Политиците са главните виновници и те трябва да построят къщи на хората щом не са ги опазили с адекватни закони и решения. Субсидията на всички партии трябва да отиде за това.

152

ДОЛНЮ

преди 1 месец

ТРЕПЕТЕ Х.АЗ.АА.РСКИТЕ П.А.Р.АЗИТИ...ЧЕРПЕТЕ ГИ С КОКТЕЙЛИ АЛКОХОЛ И МИШЕМОРКА...НЕ ОТКАЗВАТ АВАНТА...ЧЕ БАРЕМ ОСВОБОДЯТ НЯКОЯ СГАЯ В ХОТЕЛ ЗА БЪЛГАРИТЕ...А ДЕБЕЛОТО ДЕТЕ НАСТАНЕТЕ В ФУРГОН ЗА ДЕН ДВА ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ОЦЕЛЕЕ..

151

асдаа

преди 1 месец

Айде бе... Я в контейнерите докарайте окраинците. Пък хората от Воден да отидат в техните хотели със закуска, обяд, вечеря, басейн, сауна и всичко безплатно.

150

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Оставете един контейнер в селото за депутати на Винету да поживеят една седмица в този контейнер и така да покажат съпричастност с пострадалите селяни. От пет до осем депутата в един контейнер. Само една седмица.

149

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Сигурно е много яко да живееш в контейнер на 40 градуса навън. Колко ли ще е в контейнера? Слава на Винету! Най великия пожарникар в галактиката!

148

Тиквун

преди 1 месец

пускам дъждовете, екскурзианти

147

До 150

преди 1 месец

Ами аз и без хапчета ги познавам,познавал съм около 10 и са ми ясни там всичко е като стихотворение едно и също научено на изуст