13

Анонимен

преди 1 месец

Жалки опити!

12

До Ради

преди 1 месец

Иванка Сотирова беше директор на гимназията, в която е завършил настоящия кмет. Не случайно беше и зам. кмет, така че възрастта и е ок, докато тоя мандат на кмета е омбудсман със сигурност, после може и още 4 годинки :)

11

Анонимен

преди 1 месец

Една позната най-вероятно ще стигне до там. Започна да говори за фашисти, навлизане на Путин в България, руския като официален език в България, че децата трябва да са вегани и че е нормално да ги биеш за възпитание и гласува за Копейкин. Сега ли да звънна на психиатрията или после?

10

Анонимен

преди 1 месец

4 години на фотосинтезата ли са я карали?

9

Анонимен

преди 1 месец

До 8>Ми дея ги знай каде са скрити уа брат

8

Бай Байдън

преди 1 месец

Общмбуцманя получил сигнал преди една година а чак сега намират децата

7

Ради

преди 1 месец

Госпожата омбудсман е родена през 1952г., не трябва ли отдавна да е пенсионерка.Млади хора няма ли кандидати за тази длъжност.

6

Анонимен

преди 1 месец

Българина иска закони когато му е удобно.Не се прие стратегията за детето и сега защо има такива случай !!!

5

Libre comme air

преди 1 месец

Много умен омбудсман!!4 години минанат докато изнесат децата и майката!!!

4

Анонимен

преди 1 месец

Въпросът не е как т. нар. омудсман на Ст. З. е стигнала до случая, а защо и е трябвало цяла 1 година за да направи нрщо реално, освен да пише писма? И защо всички останали институции са без действали 4г.? Къде е училището, защо от там не са сигнализира ли, че децата не ходят на училище? Или са ги водили фиктивни, за да продължат да им взимат субсидията? Хиляди въпроси, които показват, че у нас държавата не работи и службите съществуват само за заплати

3

Анонимен

преди 1 месец

Покаваха една, която не пуска детето си на градина, живее без ток и 2 кучета придружават детето където и да скита, и спят с него! Тя казва на пристигналите журналисти и експерти, че и трябват батерии и къде да си зарежда лаптопа, те и предлагат психолог! А на жената и трябва ток и мъж! Дайте и батерии, а не психолог! Човека е гладен - дайте му хляб, а не му викайте лекар да го постави на системи!

2

Факт

преди 1 месец

Сама жена гледа две деца. Ако подкрепата е била по-рано, можело и да не развие мания!

1

Бау

преди 1 месец

Под съзнателно, госпожата се е опитала да ги изолира от вашия свят! Защо, ли..!? Може би усеща враждебна, безкомфортна среда, че ще им се присмивате и ще ги биете с основателния аргумент, че те ,,не са в ред"!