31

До 27

преди 1 месец

Психично болния Мирослав Блажев КАТИЛА от Севлиево е лежал в психиатричното отделение на Ловешкия затвор. Пандизчиите са се гаврили сексуално с него. Пише гадости по сайтовете. Прави се на нацист!

30

Анонимен

преди 1 месец

"Полицията пусна видео в социалната медийна платформа Екс на акция в дома на един от заподозрените, в който на стената има знаме със сърп и чук от съветската епоха." - Браааооооооо ееее манияяяг.

29

паф

преди 1 месец

не съм знаел досега, че със сърп и чук може да се върши тероризъм! карайте, както ви е изгодно, но народа не пасе трева....

28

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 27 От вашите уста - в Божиите уши! Амин!

27

Анонимен

преди 1 месец

В България предстои всички пропуски индивиди ,платени от руското посолство ,да бъдат арестувани , за явна държавна измяна !!!!!!!

26

Анонимен

преди 1 месец

Еееееххх, майка му стара.....близко беше до акъла, че пак руснаците ще са виновни. Сега очаквам и ФБР да излезе със същото становище за атентата срещу Тръмп.....и тоз стрелец е като ония (Лий Харви Осуалд)....фен на Кремъл!

25

Де Факто ...

преди 1 месец

хакерите удариха толкова силно Америка и останалия цивилизован свят на западната част на Европейския контиент,че ядрен удар би изглеждал за съжаление по-малкото зло!Селективно са избирани администрация,комуникация и възлови елементи на инфраструктурата преди всичко като предупреждение за какво би могло да се случи в един по-аполиистичен вариеант.Аз лично очаквам много по-чести подобни прояви?!AT&T преди дни загуби цялата си мрежа за часове,което е около 98% покритие на Америка и Канада!!!!

24

Факт е че ...

преди 1 месец

рушки хакери удариха масивно огромна част от глобалната мрежа за полети,разплащания,болнични прегледи та чак до споменатите по-малки детайли в Испания.Преди седмици целия арипелаг на Антилски острови остана без data&rouming,предизвиквайки катострофални последици от объркани GPS и други навигациони системи,с тотална деструкция на полети,круизи,енергийни и други жизнено важни доставки,парализирайки всъщност нормалния живот!картината е апокалиптична!

23

Анонимен

преди 1 месец

В затворите няма места за всички руски терористи!

22

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 21 Напиняш се твърде много, По-опасни са тия като тебе, пишещи във възхвала на фашисткия човеконенавистен режим в кремъл!

21

Анонимен

преди 1 месец

Всеки който ходи с червена вратовръзка трвбва да се дикладва на новосформираното звено за контрол на русофилизъма сред масите.. защото врагът не спи . У когото намерят чук и сърп . До стената. Тези дето да скрили и паламарка ....

20

Анонимен

преди 1 месец

"Полицията пусна видео в социалната медийна платформа Екс на акция в дома на един от заподозрените, в който на стената има знаме със сърп и чук от съветската епоха."--------------А ако бяха открили енциклопедия със знамената на света, това глобалистки хакери ли щеше да ги направи? Кой бавноразвиващ ви пише новините?

19

До 14

преди 1 месец

Не си ли? А, да... хакер!

18

Анонимен

преди 1 месец

Да им отрежат ушите!

17

Анонимен

преди 1 месец

Все още има ли изненадани - единствено "Сърп и чук", а не Путин но то СССР и Путинова Русия вече е едно и също - империя пред крах.

16

Анонимен

преди 1 месец

аз предлагам да разрушим всичко, което Русия ни е помогнала да построим от 1945 до 1990 година...

15

Анонимен

преди 1 месец

а самарското знаме и него ли ще изхвърлим, нали и то е руско...

14

Анонимен

преди 1 месец

"кибератаките са извършени срещу сайтове на публични и частни организации в правителствени сектори, критични инфраструктурни обекти и основни услуги в държави, които подкрепят Украйна" - Хакерът трябва да е съвършено чалнат, че да прави горното от територията на страна-членка на отан. Ако аз съм проруски хакер, ще хаквам враговете от Пхенян. Ела ме хвани.

13

Анонимен

преди 1 месец

Щом на стената е имало знаме със сърп и чук от съветската епоха, това е непреодолимо доказателство, че е хакер.

12

бг

преди 1 месец

няма проруски има прокопейкаджии *** и рашисти