51

Да даа

преди 1 месец

Училище , детски градини , болници , работа . А у русенско кат навали сняг седиш по 3-4 дни затрупан. Готин е живота на село *** при Тато . За всички работа , лекари , учебни заведения . Иначе и аз си бия камшика на село лятната ваканция , не познавам никой , който му се седи в София . Единствено 4 тв гореспоменати причини , пълнят големите градове с хора

50

Анонимен

преди 1 месец

То, по селата само iдиоти, пропадналият български манталитет царува там. Закривай

49

Алекс

преди 1 месец

Работа от вкъщи ,пчеларство и социални мрежи.Чудесно.Обаче какво се случва с децата,когато завършат селското училище? В главата им ще има само чалга и ракия.Как ще се реализират с това съдържание е въпрос с повишена трудност.

48

Анонимен

преди 1 месец

Марш на село да копате с мотиките у ТКЗС-то... Да има БГ чушки и домати у Кауфланд :)))

47

Анонимен

преди 1 месец

Браво!Адмирации!

46

буля

преди 1 месец

Тези деца къде ще учат?Видя се,че по интернет не става.Във всички държави има ферми и стопанства,но там имат пътища.А тук -няма.Гледам тези дни репортажи по телевизиите-не може да говори българина български език.Не може да се изкаже.Речника му е 50 думи ,и то на странен акцент.А благодарение на Урсула български мед не се изкупува.Толкоз.

45

Анонимен

преди 1 месец

Прави са че на село има възможност за РАБОТА, ама българинът не много работен, все е уморен и все чужбината го влече.

44

Селянин

преди 1 месец

'Животът на село дава свобода, независимост, спокойствие Калоян Ганев.Аха, свобода от кой ? от правителството от мобилизация от ветеринарни и мед. ваксинации? В празно село си свободен в истинско село и керемидите имат мнение за теб и имаш задължения към общността от която си част.Живота на село е суравикурав.

43

Невменяеми?

преди 1 месец

Децата винаги са жертви на родителите си - тези,които ги създават.Ако две разклатени дюшемета- тьотя и чичо са решили ,че искат да кибичат на село в курникъ в гююбрето в нивата с кравата с офците и хамалската работа в липсата на каквато и да е цивилизация, препитание и лечение, заобиколени от тежко не вменяеми умиращи хора то недейте ги героизира моля недейте им приписва и каквито и да е ценности това НЕ Е е изборът на децата им.

42

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

На тия трябва да им се отнемат децата веднага.

41

Анонимен

преди 1 месец

И ние живеем на село, ама на село в Англия. Различно е.

40

Аз

преди 1 месец

Се връщах "окончателно" няколко пъти, за около 6м ти минава носталгията, от опит го казвам.

39

По същество

преди 1 месец

Айде всяко семейство да станат влогъри и да пушат книги. Голямо откритие продават, ***. Има и работа, за която трябва да се стой в града и в офиса за съжаление.

38

Анонимен

преди 1 месец

Мога да ви кажа, че тия хора са с проблеми с централния. Хем искат да си върнат децата към корените, а са ги кръстили Емили и Тея. И това е най-малкия им проблем.

37

видял

преди 1 месец

Село Божичен е невероятно !! Има много красива крепост и от там минава голяма река !

36

Анонимен

преди 1 месец

В момента в който видят свобода тия деца ако някой ден отидат да учат в университет, ще си бият камшика. Къде ще ходят в гимназия ? С останалите ромчета? За кой ще се оженят на село - за роми? Звучи много романтично, но леко необмислено и направо утопично с примеси на куку.

35

Анонимен

преди 1 месец

Докато селото не изгори или не го залее язовир

34

Анонимен

преди 1 месец

Историята на семейство Ганеви. Всяка вечер ще ви показваме една история на едно смейство в България и как живеят те, какво правят, какво ядат, как спят, как ***. Защото друго няма какво да ви покажем, в тази държава не се случва нищо, извън нея също нищо не се случва и затова ще ви разказваме истории от големи и малкия град за малки и големи.

33

ъхъ

преди 1 месец

И под свобода разбират да не си мият зъбите и да не си оправят къщата преди да излязат!!! На село свобода няма, няма и почивен ден - длъжен си да работиш за животните и реколтата, ако искаш да отгледаш нещо.

32

Анонимен

преди 1 месец

Само в такива бивши руски сателити е новина, че някой си се изнесъл на село. Пропагандата не спи. ДС и мисирките работят с пълна пара