88

Buж тu!?

преди 1 месец

Aмu тo nъk, Huku ucka ga nътyyвaaa...

87

Анонимен

преди 1 месец

Ама отразете и огромния митинг в центъра в негова подкрепа от ЛГБТИАБВГДЕЖЗАИЙКЛМНОПРСТУФХЦЧШЩЕЪЮЯ ОБЩНОСТТА. пРИСЪСТВАЛИ СА 10 ЧОВЕКА И СА КРЕЩЕЛИ ЗДРАВАТА СРЕЩУ БЪЛГАРСКА ИНСТИТУЦИЯ. ЗАЩО НЕ ОТИДАТ И ПРЕД ПОСОЛСТВОТО НА САУДИТСКАТА ТИРАНИЯ ДА ПОКРЕЩЯТ...

86

Анонимен

преди 1 месец

Какъв трогателен материал за посочения господин. А от колко години няма НИТО ЕДИН ПОДОБЕН ЗАЩИТЕН МАТЕРИАЛ ЗА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН, ХЕЛЕ НАПРИМЕР ЗА ТЕЗИ С ИЗГОРЯЛОТО ИМ ЦЯЛО СЕЛО. КАК НЕ ВИ Е СРАМ, НЯМАТЕ СРАМ И НЯМАТЕ СЪВЕСТ.

85

Халифат ГЕРП и ПОДБ

преди 1 месец

Момчето са го объркали с дестинацията! Протестите са правилни!

84

Ъ

преди 1 месец

Момчето просто са го излъгали, че някой го чака да го пои и храни в България. Сега като се сблъсква с реалността се чуди как да се оправи.

83

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Борбата на такива се изразява в това да си хване някоя българка,а не Саудитска,да й сложи фереджето и да я задължи да му ражда едно след друго ромчета. Защо дойде в България,а не отиде в Йордания ,например? Или Мароко? Защото е същият като тия,които уж го преследвали в Саудитска Арабия. Що дири в един свят,който няма нищо общо с неговия? Писна вече от някакви извивчовци. Да си им го връщат в Саудитска Арабия и точка. Те и в Израел уж палестинците търсели свобода,а видяхме какво правят -атентати

82

Руси

преди 1 месец

Не на такива тарамбуки в БГ! Виждаме какво става на запад. Идват скромно след година или две искат права, искат да вкарват техни политики. Имат се за равен с равен , искат жените ни да се обличат като тяхните, да не пием алкохол , да не ядем свинско! От къде на къде? Да се връща от където е и там да си изразходва енергията.

81

Анонимен

преди 1 месец

Поне в хотел го настанете.

80

Анонимен

преди 1 месец

От Дойче Веле като са толкова загрижени да си го взимат в Германия.

79

Анонимен

преди 1 месец

Защото не е евреин...

78

Антон

преди 1 месец

Абдулрахмане, то цялото общество там ви е такова, не е само управниците. Ако смениш системата, ще стане някоя още по-ислямизирана държава, и пак ще се режат глави по улиците и ще има улеи за отичане на кръв.

77

Алов

преди 1 месец

И аз не се трогвам

76

Анонимен

преди 1 месец

А бе и аз искам в Америка,ама не дават! За българи виза искат,пари да видят и да им разкажеш защо отиваш! А на такива тинтири минтири не вярват!

75

много просто

преди 1 месец

няма изобщо ниаква работа тук, тогава къв го дири?

74

Анонимен

преди 1 месец

"През 2021 година напуска Турция и влиза в България, за да потърси убежище". Че какво го е заплашвало в Турция, та я е напуснал, и идва тук??? И защо не потърси убежище например в Кувейт или ОАЕ? Айде пак лъжи и пропаганди. Да си ходи там, където си иска, тук е БЪЛГАРИЯ!!!! Ядем свинско, и не правим секс с животни!!!

73

Анонимен

преди 1 месец

В интерес на България е да поддържа добри взаимоотношения със саудидтското кралско семейство, а не да се конфротираме заради някакъв либерастки пал.ячо. Не е наша работа как е устроена държавата Саудидтска Арабия, след като този Абдулрахман е големия революционер да се връща там и да вдига бунтове. Незабавна ектрадиция е на този виртуален герой.

72

VladTepes

преди 1 месец

Не ни трябват брадати чалмалии и забулени ханъми. Ако наистина е застрашен в Саудитска Арабия, то е редно Франция да го приюти на Кергелен.

71

Акъл

преди 1 месец

Коментиращите ще се скъсат от даване на акъл на човека - къде и как трябвало да остане и да търси убежище. Да, обаче нещо, което се няма не може да се даде.

70

Анонимен

преди 1 месец

Какъв му е бил проблема да живее в Турция?! Как така бяга от Турция у нас?! Що за бежанец е това?! Културата, храната, морала- всичко му е по- близко в Турция. Няма логика!

69

Анонимен

преди 1 месец

Добре де, а защо не се върне в Турция? И изобщо защо не е останал там?