378

r3v0lv3r

преди 1 месец

До 777 глупости, Порашенко е още по-агресивен. Даже Кличко заговори, че при лош мир ще правят референдум, дали да не продължат да се бият.

377

Старият завет

преди 1 месец

Може и да секне, но изстрелът ще бъде с 0,5 см вдясно о т ухото на бай Дончо.

376

777

преди 1 месец

Зеленскис изтекъл мандата не разрешава провеждане на избори. Има ли такива народът ще го свали и краката към мир ще е направена

375

Анонимен

преди 1 месец

Да ще има особено от Унгария ха ха ха

374

Анонимен

преди 1 месец

Подкрепа ще има за наркомана с повече брашно

373

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се че ще секне,ако до тогава има Украйна и един дрогиран клоун

372

Анонимен

преди 1 месец

Смърт за НАТО!

371

Анонимен

преди 1 месец

Политиците са за лудница или разстрел. Украйна щяла да се изправи. Даже да й върнат всички територии, което няма никога да стане, тази страна е загубила сигурно половината си млади мъже, ако броим ранените. Материалното се оправя, ама къде ще са здравите и прави трудоспособни украинци да градят?

370

Анонимен

преди 1 месец

Защо никой не помага на Бг за гасене на пожарите. Нито САЩ нито Нато и ЕК. Нито никой вътре в страната. Млади хора правят срещи в сараи. А пожарите си горят.

369

Юлиян

преди 1 месец

"Украйна вече си стъпва на краката"!!!Стъпва уверено към демографската катастрофа,към небитието.С такава "безкористна подкрепа" пътеката води единствено натам,към "нищото"!

368

Анонимен

преди 1 месец

Не ме интересува Украйна,която разруши църкви само и само да може да продаде иконите и златото на безценица на Запад.Не ми се гледат сатанисти още 4 г. по телевизията,които да казват на черното "бяло" и обратното.На Евровизия вече тотално превъртяха с истински ритуали за призоваване на демони.Ако спечели Тръмп няма да има такива извращения и ще може да се гледа спокойно телввизия.Ще станат пак нормални ако е Тръмп.Хората избират.

367

Няма

преди 1 месец

значение. Зад Зеленски са Канадеца, Асен, Денков, Пеевски и Борисов. Непоклатими. И разбира се анонимните ***.

366

Хм

преди 1 месец

колко трябва да си беден пРосяк та цяла събота да си писал срещу пРосия. И то все глупости, която може да измисли пРоста кратуна. Горкото нищо.жество. Да си губи живота в анонимно дърляне. Едва ли би дал адрес или телефон за среща в София с опонент. Очи в очи. Всъщност дори не би говорил такова неща в някое заведение /то и стотинки за кафе няма завалията/.

365

Малко за историята

преди 1 месец

Украйна е създадена като държава в състава на СССР. До тогава такава държава не е имало. През 1653 г. хетманът на Запорожката армия Богдан Хмелницки изпраща посолство в Москва при цар Алексей Михайлович, състоящо се от военен старшина Григорий Гуляницки и военен писар Иван Виховски с другари, с молба да приеме цялата Малорусия и Запорожката армия във вечно твърдо владение, гражданство и покровителство. За никаква Украйна тук не става дума. Когато стават покрайнина на Русия тогава.

364

Украйнец

преди 1 месец

Зеленски е нелигетимен президент та този дори не е украйнец а евреиско *** без родина

363

Анонимен

преди 1 месец

Йес, мноо си npozg!

362

ИесСиЯДа - 4:0

преди 1 месец

Заглавието: Ще секне ли подкрепата за Украйна при победа на Тръмп?. Отрупано със синоними, метафори и афоризми то гласи: Ще МиСеИзсекнат ли нъ УкрайнТа ? Отговорът бил ИесСиЯДа.ЗелениятГлист разбрал 4те да-та като "да си изяде отровата" от ИеЖСиЯДа". и за последно зашьол в мазътъ да одшмъркали два линеала бело

361

До 381

преди 1 месец

Похвално е родолюбието ти!! Но не и към путинарския режим а ла КИМЧО! Това са различни неща!!

360

Анонимен

преди 1 месец

Някои копейки тролят, че Украйна е руска територия. НЕ Е ТАКА. РУСИЯ Е ОСНОВАНА В КИЕВ КАТО КИЕВСКА РУСЬ. КОЯ ТОГАВА Е ИСТИНСКАТА РУСИЯ?!

359

Анонимен

преди 1 месец

Бих отишъл в русия да им подобря гена особено при тоя мъжки дефицит, ама те 6ляgkuтe сами идват тука на seхтуризъм!