85

Анонимен

преди 1 месец

Стрелеца явно също е от западна украйна може би дори от Лвов. Там също се говори на руски. Добре че е убил грозната вещица да.

84

Анонимен

преди 1 месец

В Русия знаем кой е виновен за всички убийства на дисиденти и врагове на властта. Путин е виновен. В Украйна, Запада и САЩ не знаем кой е виновен. Но властта на Запад никога не е виновна.

83

Олумпеноидна Стрелба

преди 1 месец

Мчи кът им ги мишени за стрелбашки тренировки на УКР олимпийските надежди тека че да е! Оно да га идат код Киниеф и да чекат мишенутки и мишьонераса дека изладзад и уладзад из киниевските кьошета и да гя одпуцерляшът къ си треа за золтнуй медуил - Олимпска Стреляшка.

82

БОГДАН ХМЕЛНИЦКИ

преди 1 месец

УКРИТЕ ГОВОРЯТ ИЗВРАТЕН БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ПОД НАТИСК НА ШЛЯХТО-ЛИТОВСКИТЕ ПОСПОЛИТИ,А УКРАИНАТА Е ИЛИ БЪЛГАРСКА ИЛИ РУСКА - ИЛИ НА КРАЯ НА БЪЛГАРИЯ ИЛИ НА КРАЯ НА РУСИЯ!!!...

81

ПТН-ХЛО

преди 1 месец

Това ли са нацистите от които рашките тръгнаха да "освобождават" украйна? На третия ден постигнаха победа?

80

Екзекутирана

преди 1 месец

Употребена и захвърлена от господарите.

79

Анонимен

преди 1 месец

Не "много говорят на руски", а ВСИЧКИ говорят на руски. Доказателство - Многобройните клипове в нета, снимани от украинци. В момента в който видят долитаща ракета, или се чуе взрива МОМЕНТАЛНО, В СЪЩАТА НАНОСЕКУНДА преминават на ЧИСТ РУСКИ без никакъв акцент даже! Да не говорим пък за пленените фашаги, същата история.

78

Анонимен

преди 1 месец

Получи си го най-после. И то от своите.

77

До Айляк

преди 1 месец

Има си украински. Даже по времето на СССР, като влизахме в киевски магазини, ни посрещаха с украинска реч, не с руска. Националлисти си падат украинците. Ти им говориш на руски, те ти отвръщат на украински, пък е трудно да ги разбереш, все пак езикът им трябва специално да си го учил. А тия украинци, дето са в България, нямат избор, на украински никой няма да ги разбере, та искат, не искат, ползват руски.

76

Айляк

преди 1 месец

Няма украински език, както и македонски. Има руски и български език. Как ви звучи езикът на комшиите ни, примерно:" Кой го бара? Га.н.чо. Он рече да му се Явите...". Български диалект, нищо повече. А тази бившата дупетатка от Рада-та, си го е намерила.

75

MNENIE

преди 1 месец

Украйна си вкара автогол с измисления език .Този език е изкуствено създаден и се говори само в официалните медии . Всички украинци си говорят на руски в домовете си . Същото е и в СМР - в къщи говорят български , в медиите на сръбски .

74

Айляк

преди 1 месец

Няма украински език, както и сев. македонски. Има руски и български език.

73

Фашисти

преди 1 месец

Украинският език трябва да се забрани както всичко свързано със Хитлер и нацистите е забранено! Укройнец това е фашист!

72

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 82 - Говорят руски, щото бяха в състава на СССР. Руският беше официален и задължителен за изучаване език. И един от международните езици. Като заговорят на украински, няма кой да ги разбере, на руски има такъв шанс

71

Анонимен

преди 1 месец

А бе някой знае ли защо всички украинци говорят на руски? Включително и нацистите от Десен сектор, Азов и Кракен ?

70

Анонимен

преди 1 месец

ЧЕСТИТО, ПРЕКРАСНА НОВИНА ЗА ПРАЗНИКА. СВЕТИ ИЛИЯ.

69

аба ебан

преди 1 месец

Чуйте я какво говори по повод убийството на Олег Бузина

68

Анонимен

преди 1 месец

И тази жена е била доста хубава,макар че на снимките, направени отблизо личи, че вече е минала климактериума. Изглежда, че е прекалила с атаките се срещу рускоезичните украинци, защото военният период не е най-удачното време за учене на друг език. За домашна употреба сигурно повечето украинци го владеят, но на ниво държавник трябва да се говори безупречно, а за да се постигне това е нужно време. Да не говорим пък за войниците от "Азов", те стрелят, по тях стрелят, лелята иска да учат език.

67

Зеленски

преди 1 месец

Какво разследване ? Много ясно че руска ракета я е убила заедно с 10-20 деца ! А , и 10-тина медицински лица ...инвалиди и свещенници !

66

ХХХ

преди 1 месец

Украински език колкото и македонския е македонски ....