44

Анонимен

преди 1 месец

Колко, колко? Двама? А колко деца са убити от украински ракети?

43

Юлиян

преди 1 месец

Преди ден или два гледах клип в който показваха как с флакон с червена боя"окървавяват"рубашката на един от участниците в"репортажа"от уж улучената с руска ракета детска болница.Докато го боядисваха"докторът",който в действителност се оказа зъболекар,спокойно пушеше цигара.После същият"случайно"попадаше във всеки кадър от"репортажа".

42

Анонимен

преди 1 месец

софииски евроатлантически фейкнюз

41

Гошо

преди 1 месец

Преди дни украйна удари детска площадка в Русия и уби деца. Нищо не написахте. Сега цитирате един наркоман който е никой и бивш президент на Украйна. Колко трябва за сте т..пи и да ви се повтаря че Зеленски не е президент? Функциите са поети от председателя на Радата. И както често се случва това е дело на украинските ПВО, но е по-лесно да се цитира наркоман отколкото истината.

40

Капитанът

преди 1 месец

В Николаев е учил и работил Панайот Волов.

39

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Русофиле поствай повече, че с тези детеубийства не остана българин да не мрази гнусните роснаци.

38

Анонимен

преди 1 месец

Това много ми прилича на западна гаднаа пропагандаа. Казват каквото им е удобно и веднъж не сме чули истината. Какво стана с Буча, след като се разбра че военните престъпления са направени от Осрайнцитее

37

Анонимен

преди 1 месец

Само това ли направи руската ракета?

36

Анонимен

преди 1 месец

Ка па точно детската площадка са целили с ракета за някой друг милион...

35

Нюрнберг

преди 1 месец

Поредният военен склад,изграден до детска площадка.Кръвта на невинните пада върху нацистката хунта,начело със зловещия напудрен клоун Адолф Зеленски.

34

Фют

преди 1 месец

Не е било детска площадка, а военен плацдарм, нали чебурашки? Дано се задавите от кръвта на хилядите невинни, убити за кефа на ботокса.

33

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 36 Не по 1200 а по 120 000 и не на ден а на час. Мдааа

32

Анонимен

преди 1 месец

До Случаен минувач Какви военни престъпления? Защитата на Източна Украйна от зелените човечете на путин ли?

31

Анонимен

преди 1 месец

Русия води война с нисък интелект! Интензитета си го бива! Дадените жертви са по 1'200 парчета в день! Оправям минувачи!

30

Анонимен

преди 1 месец

Тоест натовската ПВО пак се изложи.........

29

Случаен минувач

преди 1 месец

До 31А военните престъпления на бандеровците срещу Източна Украйна? Нали те доведоха до цялата тази война? Защо само едното се вижда, а другото - не? Докога с тези двойни стандарти?

28

Случаен минувач

преди 1 месец

Русия води война с нисък интензитет, щадителна война. Защото воюва сама срещу себе си - половината укри са рускоговорещи. Ако започне интензивно, както започна НАТО срещу Сърбия през 1999, жертвите ще са много повече. И досега не е ясно защо НАТО нападна Сърбия, при положение, че се водят отбранителна, а не нападателна организация. Чест му прави на Тръмп, че се извини на сръбския народ за тази война. Скоро бях в Ниш - там са изградили паметник, на който са написали жертвите, над 50 души са.

27

dakotabg

преди 1 месец

Вервам ви....

26

Анонимен

преди 1 месец

Путинистите отричат военните престъпления на Кремъл и геноцида над украинския народ, така както хитлеристите отричат Холокоста, извършен от другия фюрер. Второто е престъпление, а първото?!

25

Цензура

преди 1 месец

В Украйна има бунтове и хората не искат да ходят на фронта,в много градове са запалени колите и офисите на воените комисии,но у нас нищо не се казва и пише.