19

Ангелина

преди 1 месец

Господин Янкулов ,както винаги възпитан и премерен със своя изказ,макар и гневен от случващото се, което е похвално и нетипично за на нашето общество. Бих казала ,без да съм така възпитана ,като Андрей Янкулов ,че "нещата" не само не са "обнадеждаващи",а са изключително безскрупулно-брутални и показват не само падението на политици, институции ,но и на обществото ,ако можем да говорим за такова ,което напълно оскотява

18

Шефът на шефовете

преди 1 месец

Андрейка, Андрейка, вървим към нови избори! Пак няма да има кой да те на прави главен прокурор!

17

АКФ

преди 1 месец

16 Защото друсаме яко

16

До 11

преди 1 месец

Ти виж една пършива БАН, почти 7 000 човека са на хранилка, приели да са с малки заплати, но за нищо-не-правене. Някои поне имитират работа, от кумова срама. Други демонстративно не вършат нищо и се подиграват, когато външен човек се убеди в това и се учуди. Дори там не е възможно да постигнеш и минимално развитие, ако не си под нечия протекция. Води ли някой сметка колко млади хора забягнаха в чужбина през последните 30 г., потресени от корупцията именно в "нАучните" ни среди?

15

ОткъдеВмирисваРибата

преди 1 месец

Според народа - откъм главата. Но като погледнем социалната йерархия, корупцията е прояла цялото ни общество, от най-низшите слоеве чак до върхушката и за съжаление разширяването на частния сектор не променя това. Българинът вече три поколения подред знае, че ако някъде няма "свой човек", няма смисъл да се опитва да постигне в съответната сфера каквото и да било. Някои от най-младите наивници си въобразяват, че със собствени усилия ще осъществят завидно развитие. На 30-35 г. са вече отчаяни.

14

Анонимен

преди 1 месец

Името не прави фонда антикорупционен. Просто още една платформа за търговия с влияние.

13

Майора

преди 1 месец

Янкулов , а вашия шеф е бивш член на ДС! А вие си заработвате парите на Сорос , тогава защо да се вярва на вас?

12

СиновеНаАнархията

преди 1 месец

Идва момента на Бунтовете и голямата чистка!

11

Това означава

преди 1 месец

Перфектни условия за монополите депутати гласуват лобистки закони в услуга на монополите служби съд и полиция ги пазят и недай си Боже да тръгнеш срещу монополите цялата държава ще е срещу теб.

10

На вас явно още

преди 1 месец

Не ви е ясно какво означава думата МАФИЯ?!!!!

9

Анонимен

преди 1 месец

Има си изградена и подържана система за обогатяване и усвояване на държавния и обществен ресурс и капитал..МВР,съд и прикаратура са в голяма част роднинско,фамилно обвързани особено шевските ръководни места в ролята на подържащ, обслужващ и персонал на тази мафия - много важна роля и естествено срещу финансово,бизнес,имотно и кариерно стимулиране..От селски голи пушки -до милионери в имоти,кинти у нас и в чужбина- от заплати на държавен чиновник..Реално пазители и подържащи "системата"..

8

Анонимен

преди 1 месец

Само Лена ще ни управи - буквално!

7

Дрънканиците

преди 1 месец

на шарлатаните няма да оправят корупцията. Тяхното е стани, да седна аз!

6

Анонимен

преди 1 месец

Корупция се бори с некорумпирана съдебна система,каквато в България няма.А не с безплодни комисии.На всички ни е ясно,че когато нещо не трябва да се случи,се създава комисия.

5

Анонимен

преди 1 месец

"Има надежда!", казал оптимистът, докато поглаждал въжето. "Твърде тънко е!", обадил се песимистът...Реалистът замълчал и си сипал трета ракия.

4

Анонимен

преди 1 месец

СЛОЖЕТЕ ТОЗИ ЧОВЕК ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ, АМА НЕ ВИ СТИСКА!!! ЧЕСТНИТЕ ХОРА СА ИЗФВЪРЛЕНИ НА МИГА, ТОЧНО ЗАЩОТО НЕ СЕ ВПИСВАТ В ОБЩОТО КРАДЕНЕ!!

3

Анонимен

преди 1 месец

Не е вярно, че никой не иска да се занимава с темата корупция. Евроатлантичката-труженичка на партията, Мая Манолова, иска да заменя евроатлантизма с антикорупционно говорене. Ще става модерна.

2

Анонимен

преди 1 месец

Тинята е толкова голяма, че няма измъкване. Няма Левски 2.

1

Анонимен

преди 1 месец

Еми толкова ли не схващате, че и парламентът или поне една част от него също е свързан с криминалните структури и точно затова няма как да разследват, защото накрая ще стигнат до себе си!!! Смешно и ТЪЖНО.