32

:)

преди 1 месец

Но да възлюбя Бога не е грях, нали? Обожавам бранда си и себе си. Божествена съм!

31

Анонимен

преди 1 месец

Интервюто е дадено на един ислямист, Бойко Василев.Думите са окей патриарше, но дадени като дела на един атеист, който служи на талибаните-----е, атеист ли е Бойко Василев или ислямист? Няма как да е и двете. Или пък не е нито едното нито другото, а някой седесарски мъpляч злослови по чужд адрес?

30

фалстарт

преди 1 месец

Интервюто е дадено на един ислямист, Бойко Василев.Думите са окей патриарше, но дадени като дела на един атеист, който служи на талибаните от ДПС...Някак не върви.

29

Анонимен

преди 1 месец

Убава шапка, откъде мога да си зема ена ?

28

Анонимен

преди 1 месец

"...и всичко останало ще ви се преведе" - не преведе а придаде (от придатък)!! Коригирайте го!

27

:)

преди 1 месец

Даню, пак изскочи с мъдрост :)) Мерси.

26

Анонимен

преди 1 месец

Пазете се сектата - Сектата на Сциентологията с гурото Ивелин Михайлов .. Ще ви промие мозъка и ще ви ограби , ще затънете до гуша с дългове

25

Анонимен

преди 1 месец

Сатанаил...

24

Protestant

преди 1 месец

Bad Religion Дедо попе.50 милиона попска субсидия.

23

OMG

преди 1 месец

50 милиона попска субсидия Поп от ДС бара деца и говори за грях.Каква е процедурата по отказване от българско гражданство?!

22

БОГ

преди 1 месец

Данчо Попа е готов за Ватикана Мухахахаха

21

Аятоллах Даниил

преди 1 месец

Този патриарх е учил в медресе.

20

Баба Гууууси

преди 1 месец

Хубаво ни беше в Троянския манастир като хапвахме троянски чушки.

19

Анонимен

преди 1 месец

Правилно е казал патриархът: Отчуждението и песимизмът са външите белези, проявата на погрешно поведение. Или на насочено отвън погрешно влияние. При всочки случаи с отчуждение е песимизъм общество нито се гради, нито даже се задържа, те са разяждащи и за най-малките общности. (на физично ниво - центробежни сили) И точно отчуждението и песимизмът са характерни за натрапената ни през последните години "култура".

18

do 6

преди 1 месец

Написаното ви е "от лукавия" В "киевската детска болница" има двама пострадали, няма загинали деца. Добре е да не изопачавате видяното и да мислите. ...Днес в един друг сайт пишат, че според украинското командване в Мариупол са отровили с арсен, сложен в дини, 17 военослужещи на Русия. Дело на "украински партизани"> Ако е вярно, давате ли си сметка на какво са способни заради отмъщение? Украинският посланик в Германия преди година открито заплаши, че ако спрели да помагат,местните украинци ще...

17

Църквата

преди 1 месец

Е атавизъм! Отдавна трябва да е в небитието. Стига сме ги хрантутили тия килимявки.

16

Как да обичаш

преди 1 месец

църквата?. . . началникът е божи служител, с това служение той е зает денем и нощем . . . Изглежда, че метафората - Религията е опиум за народа - е вярна!

15

Анонимен

преди 1 месец

Ролята на БПЦ е да бъде със народа си .. Затова ли при интронацията ти Отче същия този народ за който сте загрижени беше ограден като стадо овце на 100 метра от Александър Невски а тези които продадха и погребаха България бяха на стълбите и се скъсаха да ти се лигавят и да ти целуват ръка ?От 30г в службите си давате Благословия на Правителството същите кои-то се скъсват да крадат и оправиха сексуално майката на народа . Или това е в замяна за заплати за да си затварят очите (((Кой носи отговр

14

Анонимен

преди 1 месец

Няма грях, няма Бог и души. Това че хилядолетия натякват на тази измислена теория не я прави истина. Кривославните християни няма как да бъдат сигурни че изповядват правилната вяра, няма доказателства. Нула. Свободни приказки, кухи изречения. Разтягане на локуми.

13

дон дон диего

преди 1 месец

все пак е на заплата за да цитира една книга и се надявам да не е на две от неговия патрон със спа манастирите в раша ... избирането му беше с паритет и 3 недействителни гласа . тъжно най продажните и предатели са поповете с ролекси и лимузини в наши времена и това доказва че са само хора с пороци като всички останали хора , топли думи но шефа му май не е на небето а по близо