116

Ад по Данте

преди 1 месец

Завиждат ти Иво , тез и барака немогат да сглобят а и имат перки отздаде. Смело напред !

115

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин Михайлов: 1) Разпространява Сциентоложка литература (Тогедер). 2) Позира гордо пред Сциентоложката Централа в Лондон-(Снимките му във Фейсбук). 3) Директора на Пропагандата на Сциентолозите (Ню Ера) му подарява ритуално уникален екземпляр Дианетика (Сциентология)- сн. Фейсбук. 4)Във видеото "Сциентолог ли съм" потвърждава че е бил при Сциентолозите в Дания...1+2+3+4+...=Сектант

114

Анонимен

преди 1 месец

След това писмо трябва да бъде арестуван, защото той казва, че се готви да избяга. Само органите ще са виновни, ако избяга и не понесе отговорност - финансова и криминална. Не Фараона ще е виновен, защото той прави каквото е нужно да избегне отговорност. Все пак престъпникът има за цел да избяга, а органите имат за цел да го хванат. Кой не изпълнява целите си? Органите.

113

Анонимен

преди 1 месец

Завещавам ви дълговете на моите велики 200-300 фирми с патриотични имена. Пазете ги като българско историческо наследство. Аз заминавам с кеша в офшорките да спасявам други страни.

112

Анонимен

преди 1 месец

Поздрави на Ружа Игнатова. Тя е най-голямата. Ти си по-малък фараон, от български мащаб.

111

Анонимен

преди 1 месец

Поздрави на Пепи Еврото и Брат Галев. Очакаме ви пред портала на Софийски затвор, когато прецените. Затворът за Големите престъпници в България е само по желание. Никого не сме принудили да лежи, ако не желае.

110

Анонимен

преди 1 месец

Готвиш се да избягаш с откраднатите пари от пирамидата и сектата. Нашите Четири власти пиарстват покрай пожарите. Пак ще пуснат престъпника да избяга през отворената от тях врата.

109

Анонимен

преди 1 месец

А чувал ли си за зконови практики? Някакви твърдения за набрани стотици милиони и не можеш да си платиш 600 000лв данъци! Нещо, което гълта милиони, а е вечно на загуба се нарича пирамида. При положение, че почти всичко е в кеш и не може да се докаже по банков път, това е престъпна дейност! А иначе, ако искаш може да подкрепяш и ИТН за македонски космонавт, но с твои пари! Това, че не ползваш държавни пари и фондове не е за хвалба, при положение, че парите се придобиват по престъпен начин.

108

Въпроска ?

преди 1 месец

Защо не разследват собственика на кичозния замък в Равадиново ? Все пак спектаклите и това , което се предлага в Историческия парк е свързано с българските исторически традиции ? Явно са засегнати нечии интереси на някой дерибей и затова Ивелин Михайлов бе обявен за най - големия престъпник в България . Набързо оформиха комисия с членове , които станаха свидетели на нервните изблици на " журналиста " Симон Милков . А при"полковника" със зловещите си проклятия всичко наред ли е?

107

Случаен минувач

преди 1 месец

Дявол да го вземе, ще взема да го посетя този исторически парк сега през отпуските, да го видя какво пък толкова е направил.

106

Пирамида

преди 1 месец

Всяка пирамида има своя връх и бърз залез. ....Дори и моята съпруга ме агитираше да отида да видя какви чудеса е направил този човек ?! И....с твърденията и намеците,че нейна позната инвестирала там парите си и била много щастлива.....това начаса ме отказа...парен каша духа.

105

Анонимен

преди 1 месец

Ти дори не си чове бе!

104

ТЪЖНО Е,

преди 1 месец

КОЙ КАКТО Е СКРОЕН ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ ДЕРЕ-ГРОЗНА Е ДУШАТА ТИ И ТИ САМИЯТ,ГРОЗЕН СИ КАТО РИМСКИ ПЕХОТИНЕЦ-МОЖЕ БИ ТРЯБВА ДА СЕ СТЯГАШ

103

Анонимен

преди 1 месец

до 114 Киро Брейка не го мисли. Даже и повече да не прави клипове и нищо да не работи има пари до края на живота си. Ти гледай себе си.

102

Анонимен

преди 1 месец

Киро Брейка ся кво ще яде!?Май ще кара на гомна....

101

Анонимен

преди 1 месец

до 110 Киро Брейка самият той си призна че с Ивелин Михайлов е свършено и даже могат и в затвора да го вкарат.

100

Анонимен

преди 1 месец

Дотук беше с Исторически парк, но и с това недоразумение Величие, пардон Двуличие. А само като се сетя че за тия измамници и лъжци и алчни типове гласуваха 100 000 ОВЦЕ ми става отвратително.

99

Анонимен

преди 1 месец

Дебелина Михайлов има два изхода.Първият е взе парите и духна овреме.Вторият е са събера сектата и като в Уейко ,Тексас,да вади оръжията и са почва кръгова отбрана срещу ДАНС,да пуца.Ама няма ду *** за тая работа.Залагам,че ще бягааа....

98

Анонимен

преди 1 месец

само Киро Брейка остана да вярва на тоя мошеник дори и след като му разгледаш *** фирми на загуба и перящи пари което означава че Ивелин все пак има клиент за зарибяване

97

Анонимен

преди 1 месец

Ивелин Михайлов.В ЮАР съм.В ЮАР съм.Или в Куба. Май съм в Рассия....