38

КАКЪВ ДОБЪР

преди 1 месец

СЪД. Каквато басня му раскажат, той вярва, защото хората също са добри, трябва да им се вярва...

37

ароматния пръч

преди 1 месец

Пострадалия ще си остане цял живот с болката,както Зеленски,защото винаги има някой Путин,който ще си продължи да си ходи на риболов в Байкал все едно Зеленски го е нямало никога въпреки САЩ и Международния наказателен съд.

36

Фитока

преди 1 месец

Е,ясно е че обвинението ще е по основния състав,а не по квалифицирания и по основния състав присъдата няма как да не е условна за неосъждан.

35

Сссс

преди 1 месец

Този който го е пуснал си има три имена,кво се правите ,ама така по лесно,тя сградата го пусна или 10човека го пуснаха .....

34

Анонимен

преди 1 месец

Как службите вземат подобен тип хора на работа. Някакво момче от село на 21 години вживяващо се на мутра от 90с? Кога службите и хората ще осъзнаят, ще охранителния сектор и полицията са за да ПОМАГАТ на гражданите ? Не да ги бият ?Биенето е присъщо за едни други структури от близкото миналото , които бяха изтъкани от глупавии бедни момчета , за да ги използват.

33

1982

преди 1 месец

Бригадирски лагер. Мой съученик се сби заради момиче. За нещастие победи в битката. Опонента му със счупена челюст. Няма боксове, няма хладни оръжия. Всички сме на по 16 години, непълнолетни. Няма такова нещо като домашен арест. В затвора в Бойчиновци си изкара до делото няколко месеца. Целия клас се бяхме вдигнали, ходихме му на свиждане. Всички после бяхме с намалено поведение, а момчетата остригани. Такива години бяха.

32

Libre comme air

преди 1 месец

И бг..съд е мафия!!!

31

Анонимен

преди 1 месец

"Ако съда го оправдае или му сложи условна ,аз бих го съдил в Страсбург. " - Супер! Познавам няколко правни защитника, кпито ще ти вземат паричките.

30

Анонимен

преди 1 месец

До 20 Не виждам, тук да има такива бабички, но вероятно и те са прави понякога :)

29

Анонимен

преди 1 месец

До 23 - Така е, ама тук станахме меки, като на Денков китката.

28

Анонимен

преди 1 месец

До 27 А и не е имало бокс. Това вече беше потвъедено от властите.

27

Анонимен

преди 1 месец

До 27 - Случва се по-често от очакваното.

26

Анонимен

преди 1 месец

"той е охранявал доброволно събитие на плажно заведение, без заплащане, по молба на приятели" повЕрвахме. И 100% момчето бутнало пицата му се е бутнало със засилка в юмрука му с бокс.

25

Анонимен

преди 1 месец

Ееййй какъв добър човек ще излезе тоя полицай. Дали може и на мене да дойде да ми работи малко безплатно? Ремонт на банята искам да ми направи, ако може и плочките да купи, ще бъде много мило

24

До 23

преди 1 месец

Добре че благородният охранител полицай се е пръкнал в България. В други държави ще лежи в пандиза

23

Анонимен

преди 1 месец

Добре, че не е попаднал на някой по брутален, в някои части на България може да те убият ако се изпикаеш върху нечия храна.

22

Анонимен

преди 1 месец

Държавата на мутрите, на герб, на дпс и бсп, на възраждане. Нагли и малки хора, ползващи протекции и избиващи комплекси

21

Анонимен

преди 1 месец

Тези смешни милиционерски фирми с гламави пазачи за служители,масово плащат заплати в плик, това може да го потвърди всеки вдигач на бариера с тoпku ,но те обикновено нямат защото са мuжuтуpku. А това лъжливо ченгенце,било помагало от любов към реда и законността,ей така безвъзмездно. Няма ушев който да прави нещо безплатно,да не говорим че са като прахосмукачки. Униформени рушветчийстват и вземат от богатите,за да може като свалят дрехите, цивилни да даряват на бедните.

20

До 18

преди 1 месец

Как червените бабички винаги успяват да оправдаят агресора?

19

Анонимен

преди 1 месец

Полицайчето и всички съдии сега трябва да носят отговорност