120

Анонимен

преди 1 месец

сега остава да превземат и мегаполиса( село две колиби ) ... въобще с разни села тип мухосранка и петая медвежая диря имене ленина които в Украйна са само 85 000 няма стане победа тоя век а и следващия ...

119

Българин

преди 1 месец

Великобритания кадевие статистиката голямо разузнаване ще познаете ли кога ще изчезнете вие *** със сащ

118

Бръмбар

преди 1 месец

Всеки ден падат по няколко. В тази насока Украинците са яко пробити, но всички медии мълчат като трътки.

117

от 119

преди 1 месец

... и навлязоха до центъра на Нью-Йорк.

116

Анонимен

преди 1 месец

"То тва село е до Ню Йорк" - От повече от месец руснаците пробиха укро-отбраната, направиха коридор от юг на север и навлязоха до центъра на Нью-Йотк. Сега ВС на РФ разширяват коридора и превзеха село Юриевка /западно от коридора/.

115

Анонимен

преди 1 месец

Тези дни, само в района на град Северск, ВС на РФ превзеха селата Берестовое, Весьолое, Раздоловка, Спорное, а вчера /19.07./ издигнаха руския флаг в центъра на село Ивано-Дарьевка

114

Анонимен

преди 1 месец

Ко стана с Крим? Зиленко щеше да го превзема или са нема време

113

Говедовъд

преди 1 месец

До 82 ОМБр..Ончо ама нали сме отбранителен съюз бе,к'ви са тия работи?

112

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Кога стана от Киев за 3 дни до Село за 3 години :)

111

Анонимен

преди 1 месец

То тва село е до Ню Йорк

110

82 ОМБр

преди 1 месец

До 100 Алоо,тръгне ли НАТО нема Рим,нема Крим! В продължение на месец,до безусловната сръбска капитулация през 1997г. армията на Милошевич бе в мазета,а сръбската съпротива срещу НАТО се изразяваше в безпирно въртене на патриотични песни по всички радия и телевизии. За един месец,държава с големината на Украйна,визирам Ирак бе разгромена(не едно,а до едно бяха превзети всички населени места,а Садам бе обесен,като куче.

109

Анонимен

преди 1 месец

*** смешници са тея руснаци....

108

Анонимен

преди 1 месец

Село превзели за две години. Хехехе. А превзеха ли вече Бахмут? В Киев за 3 дни. Хахаха.

107

.

преди 1 месец

Работайте, братья!

106

Анонимен

преди 1 месец

Какво ти село превзели! Те им отпраха хастара, където не са атакували, там не са ги разкатали! В Одеса вече взеха да стрелят по полицаите и комендантските! Харков ги засипаха с ФАБ- ове, а тука - Превзели били село. Погледнете картата на УКРАИНСКОТО МО! Че да не приписвате после на "кремълската пропаганда". Фашагите губят средно между 1700 и 2000 фашиста на ден! Но тука пише само как ЩЕ обкръжат Кремъл, и как ще съдят Путин. Нещасни хорица със замъглено от фашистката пропаганда съзнание.

105

82 ОМБр

преди 1 месец

Заглавието кърти! Днес 19.07.2024,ден 876!Велики-велики!:)))

104

ПЕТКО КАТЪРА

преди 1 месец

Втори закон на Катър:"Всеки укрепен украински пункт,след превземането му автоматично се превръща в село без никакво значение"!

103

До 101

преди 1 месец

Щях да ти повярвам ако Великобритания не беше превзела Фолкландските острови или французите нямаха в днешно време 5 колонии които наричат отвъдморски територии. За золумите на САЩ пък е излишно да говорим.

102

до Дънди

преди 1 месец

Доколкото помня, Столтенберг каза, че Европа трябва да се готви за 10-годишна война. Не го е казал Путин. Преди това Меркел, Урсула, Байдън и други хора, също казаха доста неща. Включително Оланд и Меркел, и те се бяха изказали нещо. Малограмотно денди.

101

Дънди

преди 1 месец

НАТО нищо не превзема,анонимен полу uдuom. НАТО е съставено от цивилизовани държави,а не такива от средните векове да си завземаме земя,защото нашата е малко.