37

Анонимен

преди 1 месец

Значи 75% от деморатите са по-проссти от тая. Плашещо, но очаквано.

36

Американ

преди 1 месец

Тая е универсално мразена от двете страни. На лъжа от този тип в Америка се казва gaslighting.

35

:)))

преди 1 месец

До Анонимен 29 Имаш голям проблем,и той е че си много умен!:)))

34

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 34 Съгласен съм, че всеки изпълнява нарежданията на световните кукловоди, но не съм съгласен, че от същите тези кукловоди зависи съставянето на стабилно правителство в България точно в настоящата ситуация. В момента българите са тези, които тарикатски избягват съставяне на правителство, независимо колко силно ги мразим, нашите дЕванета в момента не играят точно по свирката на кукловодите, за наше щастие. Защото ако го направят, това означава, че ще бъдем Украйна 2.

33

Тази

преди 1 месец

Знае само една фраза: What can be, unburdened by what has been. Ако не си обременена от историята, си осъдена да я повтаряш, Камала. Язък за хубавото име (превежда се като Лотос).

32

Анонимен

преди 1 месец

Всеки изпълнява определени заповеди. Имаш предвид Тръмп, той няма да изпълнява заповеди. Мислите, че в България не действат същите хора, които нареждат на президента на Америка. Ако решат да има стабилно правителство в България, ще има. Но това, което се случва има някакъв смисъл, нещо тлее, скоро ще разберем. Така беше и в Гърция, когато трябваше да решава спора с името на северната съседка. Те направиха всичко, дълбоката държава.

31

до 32

преди 1 месец

Не ме е страх от пола или от цвета на кожата на Камала. Страх ме е от това чии заповеди ще изпълнява. И че ще се престарае прекалено.

30

Анонимен

преди 1 месец

Защо дискриминирате, нека се кандидатира и ще видим кой ще спечели. Няма значение дали е била жена, дали е черна и всичко останало. От какво те е страх, моят фаворит е Джоди Дийн за президент.

29

баба мара

преди 1 месец

аморални хора нямат място в политиката тя е като нашият парапет

28

Анонимен

преди 1 месец

Прилича на гроздна надуваема кукла. Мноо холивудско.

27

Анонимен

преди 1 месец

Ако Гордана Силяновска Давкова може да бъде президент на Република Северна Македония, то Камала Харис може да бъде президент на САЩ. Така или иначе Харис е по-добър от Тръмп. Тръмп може само да поляризира ЕС и по този начин да създаде допълнителни проблеми в света, ако САЩ се изолират.

26

Анонимен

преди 1 месец

Явно 75% яко са се извратили. Начело с Кхилари.

25

абе

преди 1 месец

Бошлаф работа е тая, както биха казали от автентичното ДПС. С Камала демократите съвсем нямат шансове. Освен да пробват пак с някой Крукс. Нали шефката на Сикрет сървис е още същата ...

24

факт

преди 1 месец

който ви показва така дланите си да знаете че ви лъже - доказано е.

23

Анонимен

преди 1 месец

Така като гледам се е предала.

22

Анонимен

преди 1 месец

До Мхмм нов кон кобилаСъс всеки изминал ден шанса на демократите да спечелят изборите пада.Елън Дидженеръс има по-голям шанс да стане президент въпреки че няма опит в политиката.

21

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 15Камала няма как да стане първата жена президент дори да я изберат демократите за кандидат. Тя дори не може да превлече женския вот.

20

:)))

преди 1 месец

Ще ги призная,ако предложат индианец за президент!Цяла Америка ще гласува за него!

19

Фитока

преди 1 месец

Разни хора,разни идеали.Не съм демократ и не я одобрявам,още по-малко съм макаронец.

18

Анонимен

преди 1 месец

Дори и да заменят Байдън с Камала Харис демократите нямат шанс.Тръмп е призван да стане президент за втори път.