54

Петър

преди 1 месец

Затова харесвам испанците, при тях вероятността за пожари сигурно е още по-голяма, но хората идват и помагат.

53

dokerut-ot bg.

преди 1 месец

g-n Glavcev (magare sus magare takova ) imash ciala edna durjava be ! bulgaria : Zapomni ot men tova , Ako e malko i nedostiga resursa , togava 50% ot (Celiat resurs) sirec polovinata otivat pomesta a drugata polovina ostavat na miasto no otciala Bulgaria :

52

Анонимен

преди 1 месец

Всяка година ли ще се молим на испанците да ни спасяват?! Нашите пожарникари блъскат с едни ЗИЛ-ове на половин век!

51

До 54

преди 1 месец

Машина, нали знаеш как купуваме самолети, на чертеж.Плащаме народни пари и ги чакаме 5-6 години.

50

Анонимен

преди 1 месец

Всяка минута при пожарите е критична, а те с дни не вземат мерки и искат да не им се иска т оставките! Наглеци!

49

Анонимен

преди 1 месец

ЗАЩО ЗАКЪСНЯХТЕ ТОЛКОВА С ИСКАНЕТО ЗА ПОМОЩ ОТ СТРАНИТЕ ОТ ЕС? ЗАЩО НИЕ НЯМАМЕ НУЖНАТА НИ ТЕХНИКА? ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЛИ В БЪЛГАРИЯ ИМАМЕ ПОЖАРИ? ЗАЩО ПАК СМЕ НЕПОДГОТВЕНИ?

48

ИВАН

преди 1 месец

ЗАЩО КУПИХА ТОЛКОВА ПОЛИЦЕЙСКИ КОЛИ ЗА МИЛИОНИ, А НЕ ВЗЕХА ПОНЕ ЕДИН САМОЛЕТ?! ИЗ-РОДИ, А ВИЕ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ!

47

Анонимен

преди 1 месец

До 49 ...... да същия си като тези в сутрешния блок на бтв. Тази Деси стоянова обясняваше на другите, че приятели и пратили снимки от плажа на термометър показващ 56 градуса. Ами като го нагреят може и 60 да показва, ама така не се мери и започнаха да обясняват, че пясъка на плажа бил за нестинарски танци и ала бала.

46

Анонимен

преди 1 месец

Испания е една провалена държава, пълна с наркомани, която не може да помогне на себе си, камо ли да праща помощ на други.

45

Анонимен

преди 1 месец

А новини за "хеликоптера" няма ли, спасил ли е някой днес?

44

Анонимен

преди 1 месец

След дъжд качулка и шапка с пари за вояжа.

43

До 48

преди 1 месец

Така е. То с един клик може и на плажа да отидеш, ама не е същото като да си на терен.

42

Анонимен

преди 1 месец

Вуйчо ти , вуйна ти ... ала бала ... има си информация лесно достъпна и с един клик може да се види какви пожари е имало в Испания и 2022 и 2023, тази година още няма такива.Унищожават се хиляди хектари от пожари всяка година.

41

Анонимен

преди 1 месец

Вижте при бай Сали - как му останаха 20 000 000 под миндера от няколко автобуса за у- ще...ската ги при 67 оружия и над 30 000 патрона- за самоотбрана казва..Сега срещу 10 000лв си бара У я..А от поръчка за пожарни...колко ще му останат..Я проверете при дпс бай Сали Варна

40

до 42

преди 1 месец

А, така! Каза им го право в десетката! Аз им писах за Испания, те ми скочиха щото се засегнаха, че казвам истината. А знам от лични наблюдения. Вуйчо живее в Испания от 28г. От 2008 всяко лято съм по минимум един месец при него и знам какво написах. Благодаря за намесата. Същественото е точно каквото написахте.

39

Анонимен

преди 1 месец

По важно е да има А8.. Q7 ..BMW... джипки за милиционерите - така казва дпс Калинчо..сега тука пари за някакви пожарни ..техника за пожалникари, линейки пооо нататък..някой друг път..друг министер..Харесал едни мерцедеси- за зимата - да ходи на планина ам тихууу...шшшт.Тъй и тъй лято - време за море - те тръгнали по селата да го търсят..Ам ко е туй то трудна работа да са обикаля в тез жеги без климатик и без голява и хубава джипка ..ам трудно си е коЖега - хората сега по гръцко - той на село

38

Анонимен

преди 1 месец

До Алекс. . . Русия също има проблеми с пожарите , нищо че има самолети и не може да се справи защото територията й е огромна, но вече две седмици не могат да локализират един от пожарите си.

37

Анонимен

преди 1 месец

От няколко години български пожарникари дежурят в Гърция и тази от преди месец има няколко екипа ситуирани около Солун. Е и никой не вика Гърция защо не се оправя сама нали. Стига сте писали глупости. България беше и първата страна пратила самолет със спасители в Турция при земетресението.

36

Анонимен

преди 1 месец

Ще купим самолети, но трябва да намалим изборите!

35

Анонимен

преди 1 месец

Добре , че има нет и човек може сам да си провери , а да не чете глупостите на философите тук . . .До този момент най-високата температура в Испания е измерена на 26 юни 1995 година 46.6 градуса. Най високата измерена температура в България е от 1916 и е 45.2 градуса.