281

Банкеръ

преди 1 месец

И с какво точно ще плаща Европа войната в Украйна?С печатане на пари от ЕЦБ няма да стане Европейците не харесват инфлация.С долари от федералния резерв няма да стане ако Тръмп е Президент.Да не забравяме,че за Европейците дизел и газ от Русия ще има ама през Индия и на тях ще се плаща.Дано да не е в рубли.Очевидно ще се плаща в злато,цената му расте и няма предлагане голямо.А и то реално Русия не е във война с Европа и НАТО.Просто разни наемници и затворници се забавляват с татуирани Рамбовци.

280

Анонимен

преди 1 месец

Аз за НАТО, САЩ, Англия и за европенделите на война не възнамерявам да ходя. Ако се наложи ше отида да живея в Южна Америка колкото и да нямам желание. Но за тези долни оттрепки и за нашите пррродажни политици няма да ходя нито да стрелят по мен нито аз да стрелям по някого. Толкова животи отидоха напразно в Украйна, в Палестина и на още много места. Стига войни! Време е за мир!

279

Обективен

преди 1 месец

Дъртак ,отивай при БайДън да си лекувате заедно деменционалните разстройства.

278

Анонимен

преди 1 месец

Хитлер смаза Русия. За съжаление САЩ удари рамо на Русия и ги спаси. Жалко

277

Агент Мъдлър

преди 1 месец

Тепърва Русия ще бъде опъната и от Китай, после от Индия. Преди това Нато ще ги могилизира. Русия и а територия, а другите около тях са гъсто населени. Тези неща се решават само с трепане. Този път ще трепят ручки.

276

обикновен българин

преди 1 месец

Европейския Съюз с помощта на НАТО трябва да изгуби военните кораби на руснаците от Черно море. Русия трябва да е далеч от Черно море. ЕС трябва да се разшири на Изток . И да завземе тези Руски територии, защото е гъсто населена

275

Анонимен

преди 1 месец

НАТО да си воюва ако иска 100 години, без мен!

274

Анонимен

преди 1 месец

Мнооого ви се услади! Снимката е историческа - безцеремонният гро3ен 79652еврей крои шапка на безпомощния западняк-гой. Обаче Господ си знае работата, криви ще излезат сметките на ционетата.

273

Жужи

преди 1 месец

Тъй като Лондон вече няма нищо общо с нациите участващи в ЕС, същите тези крокодили нямат нищо против народите в Европа да се избиват взаимно а те седят отстрани и да пият чай.

272

Дзивко

преди 1 месец

Парадокса е, че НАТО влиза6в конфликт заради страна която не му член, пълен абсурд

271

Анонимен

преди 1 месец

На този мушморок не му ли изтече мандата ??? Като какъв издава заповеди, и казва кой как да живее ??? Той новини не гледа ли, не чете ли....??? Един дребен и уплашен чиновник!

270

Жужи

преди 1 месец

Крокодилите от кралското семейство в Лондон искат в Европа да има война дълго време явно.

269

Анонимен

преди 1 месец

Ако войната продължи толкова дълго, няма да останат руснаци в русия и питин ще подобри рекорда на великия Сталин за най-много убити ***. Проблемът е, че после Европа ще се напълни с мамашки травестити, но пък така ще им оправим дефектния ген на руската орда.

268

Демократчето Делян

преди 1 месец

Защо не пратят жени и пед*ли да воюват в Украйна? Нали всички полове били равни? Ако съберат поне 1 млн. третополви в Украйна това ще е голяма помощ и ще покаже, че всички са равни и трябва да уважаваме петлите.

267

Инжинер Имад Алелуй

преди 1 месец

В света трябва да има баланс иначе няма как да съществува. Украйна е жертва на този баланс.

266

Анонимен_777

преди 1 месец

А тия долни лакеи и мЪпети, за които никои не е гласувал, да се готвят за вЪжето..!Дебело въЖе - да ритат по-дълго..!

265

Факт

преди 1 месец

Войната практически свърши още преди една година когато дългоочакваната и надъхана контраофанзива на Украйна не успя дори един град да освободи.

264

Анонимен

преди 1 месец

Болни мозъци. Добре, че може би Тръмп ще дойде да ви набие шушоните.

263

Юлиян

преди 1 месец

Нереално е войната в Украйна да продължи десетилетие.Няма да има толкова украинци на разположение.Те сега не могат да съберат 100 хиляди,какво остава за догодина и по-догодина.Да не говорим за пет или десет години напред.Ако европейците са решили да воюват,може.Но в такъв случай театърът на бойните действия със сигурност ще се прехвърли на територията на Европа.Ако някои си мислят,че само ще хвърлят съчки в огъня,без да се подпали и тяхната черга,грешат!

262

СВОЙ

преди 1 месец

От противен до по противен на тези снимки.Този смелчага,що не вземе един автомат и да отиде на фронта.Няма да вземе,защото е зъл,но страхлив.