20

Гост

преди 1 месец

Я се скрий и да ти намерят тихо бюро, че от теб и твоите управители на УС нищо не става, но нали сте на президента и ДПС и държавата да продадете сте несменяеми.

19

Боил

преди 1 месец

Климатиците на немските вагони издържаха само месец.Вече не работят.Трябваше да ги купите с технически персонал.

18

Анонимен

преди 1 месец

Буферните паркиниги, не само няма да решат проблема, ами и ще го задълбочат. Проблма е в туткавите гранични и митнически процедури и като бонус персонала. Ето започна миграцията на турците и какво - на Калотина се чака с часове.. недай си боже да уцелищ и когато се сменят смените..

17

Анонимен

преди 1 месец

Гвоздейков, ти проумяваш ли, че ти и твоите заместници в жп сектора сте пълни профани. Имаш ли информация, че в последните месеци нито един влак не е пристигнал навреме? А за температурата и хигиената да говорим ли изобщо. Само приказки, пози, обещания и схеми. Ами щастливци сте вие, че простия народ ви търпи.

16

Анонимен

преди 1 месец

Писна ми управляващите България мафиоти да говорят все в бъдеще време.

15

Соф

преди 1 месец

Често пътувам из "ЕврУпа" и държавите които са в шенген буферните паркинги се ползват само ако изтича тахо времото ако сме в шенген няма да има никъкъв проблем по границите. Нови паркинги нови далавери друго няма да се реши.

14

Попов

преди 1 месец

Новите втора ръка жп пътнически вагони нямали климатици!? Експертиза се лее от всякъде!

13

Край

преди 1 месец

Нашите буферни паркинги, нали Пирон.

12

Q

преди 1 месец

Буферни платени паркинги за крадене на още някой лев, подобно този на Дунав мост, където дори да няма опашка си задължен да минеш и да платиш на нашите хора Това или е поредния нагъл министър, който се чуди как още окраде хората или няма никаква идея как се случват неща в реалния живот

11

Като украинците,

преди 1 месец

докато се бият за някое село или градче е най-важното, като им го вземат руснаците - то не беше важно и без друго.

10

Анонимен

преди 1 месец

Гошо пироня - пенсиониран ф.атмак и пенция влачи и заплата влачи :)))

9

mery

преди 1 месец

Проблемът с турските тирове ще бъде решен, когато и България спре движението им в събота и неделя, и тогава ще си правят плановете кога да тръгват, ще си чакат в Турция. Румънците вече спряха движението им през почивните дни. А най доброто решение е да се товарят на влакови композиции от граница до граница.

8

Анонимен

преди 1 месец

Баси решенито, нали пак ще чакат по тези паркинги бе! Шефчетата ти Киро и Кокоро, нали щяха всяка година по един мост и 10 тунела да строят. Вместо да влагате пари по паркинги, направете мост!

7

Анонимен

преди 1 месец

Къде са климатизираните вагони бе, ментак?

6

Силно заинтригувАна

преди 1 месец

И къде ще се буферира?!

5

Анонимен

преди 1 месец

Пиронков, що не се повозиш пак на влака за Бургас?

4

Анонимен

преди 1 месец

"Пропускливостта на граничния пункт на Дунав мост при Видин е между 40 и 50 камиона на час" ... Аре бе! Това прави по 1 камион на минута и 10 секунди да минава. За такава скорост камиона не трябва изобщо да спира на КПП-то. Бил съм на Дунав мост когато за 1 час минаха 3-4 камиона.

3

Отговорил

преди 1 месец

Но не се разбира какво е отговорил и вие се водите журналисти. Каква трагедия само

2

александр морозов

преди 1 месец

Говори Таки през Гвоздейков.Трябват 2 (ДВЕ) касиерки повече на пункт. Да събират таксите от камионите по-бързо. Всичко друго е за захранване на партийни каси.

1

Анонимен

преди 1 месец

Хареса ми как Гвоздейков би шута на Кирил Петков, при положение, че беше член на ПП.Така се прави, успех !